söndag 29 juni 2008

Fintvätt utomhus...

Vi har haft en härlig helg. På Lördagen var loppisen öppen. Som vanligt fick vi träffa underbara människor. Tänk att det finns så många likasinnade därute...



Tänk vad lite som behövs för att det ska kännas lite lyxigare. En kanna vatten, ett stort fat/balja, väldoftande tvålar...



En härlig tvål och några väldoftande kvistar lavendel...



Trädgårdsslangen låg ute hela dagen, så vattnet var härligt ljummet...

Härligt, härligt!!! (Alice tvättar sina händer, inte fossingar*fniss*)

Hoppas ni alla får en bra start på veckan....

Kram Susanne

48 kommentarer:

Petra sa...

Nämen, hallå nattugglan - är jag först nu igen?? Har också precis varit inne på bloggen och gjort ett inlägg, resten av familjen ligger och susar gott. Visst är det mysigt med lite egen tid så här på natten? Påminn mig om detta när jag imorgon bitti håller på att slå isönder min väckarklocka, haha...
Såg häärligt ut med fotbadet, mina fötter hade inte tackat nej till det efter att ha hållt i ett kalas idag. Det fina vädret har minsann inte hittat hit än - men, skam den som överger hoppet! *inte alls avis på era härliga sommardagar och ljuma kvällar*, haha...
Kram på dig och ha en härlig vecka!
/Petra

Petra sa...

*asgarv* oj, såg nu att det inte alls var ett par ben som stack ner i karet! Hmm, kanske dags att ta sig i kragen och kolla synen? :-D

Living by Milla sa...

Go kväll eller natt snarare!:)

Håller med ovanstående bloggerska...det är så mysigt att få sitta i lugn och ro vid datorn och bara höra smattret från tangentbordet!

När jag ser dina sköna bilder blir jag påmind om att mina fötter behöver ett bad..kanske i morgon!

Jag är såå sugen på att komma till er loppis! Mannen har berättat att Gustavs inte ligger så långt i från hans arbete så då finns det iaf hopp.

Natti natti!
kram Camilla

Hulda sa...

Åh, for et deilig og "rent" innlegg. Nydelige bilder du viser, dette var virkelig nostalgi. :) Så fint med den lavendelkvisten på håndkleet.

annaslantliv sa...

Visst hade vi härligt väder några dagar men idag är det sig likt igen...

Jag trodde som Petra att det var ben i baljan först, tänk så fel man kan se.

Hoppas ni får en skön vecka!

Kram Anna

LantlivsAnette sa...

Åhh vilka underbart fina bilder...fatet och kannan är så fina..
Himmel vad det är underbart med sommar, nu måste vi passa på och njuta riktigt ordentligt !!
Kram Anette

Körsbärsgården sa...

Godmorgon!

Tittar in och vill önska Er en skön vecka! Om några dagar kommer nog sommaren tillbaka också, om man ska tro prognoserna. Härligt! I väntan på solen och sommarvärmen ska jag sy lite till verandan och ikväll kommer ju Ernst tillbaka i rutan. Ska bli kul att se vad han hittar på! :)

Kram från Karin i gråmulen Körsbärsgård.

Anonym sa...

Vilka jättemysiga utomhustvättbilder!

me and alice sa...

Hej Karin!
Lite trist med det väder som kom nu... Får trösta sig med att man hinner med lite grann inomhus då också. Och som alla vet efter regn kommer solsken...Hi,hi...
Tack för tipset om Ernst! Det måste jag se...
kram Susanne

Lilla huset på prärien sa...

Oj vad ni allihop är uppe sent! Men det är väl så... man fastnar vid alla fina bloggar och tankarna vandrar iväg. Har själv funderat på att köpa "Franske Stemninger" men tycker den är ganska dyr om man jämför med vad man kan få ut från alla dessa härliga bloggar!

Så fint du har gjort det!

Kram Jenny

Ann-Catrin sa...

Oh så vackra bilder... ja vädret har verkligen varit härligt i helgen.. men idag är det som bortblåst.. regntungt känns dedt!
Ohh fotbad.. det måste jag göra idag..mina fötter.hmm
kram på dig och Alice!
Ann-Catrin

Anonym sa...

Hej på er!
Vi invigde kaffekopparna igår em tillsammans med en jordgubbs/rabarberpaj= mums;-)
Skylten hänger nere vid stugan på gården. Ni har en jättefin loppis.

Kram från Lena & Matilda

Ullis/Leva på landet sa...

Härliga somriga bilider. Kul att det kommer så mycket folk till er loppis. För min del är jag ganska nöjd med vädret, står inne och målar för fullt.

Ha en bra vecka!
Kram Ullis

Granne med Selma sa...

Vet du! När reportaget gjordes så tog fotografen en urtjusig bild på Emmas dörr och DIN SKYLT! Hoppas den kommer med i tidningen:-)
Kram Sussie

hemtrevnad marie sa...

Vackert och härligt somrigt!!
ha det gott!
kram

me and alice sa...

Hej Lena & Matilda!
Kul att träffas. Nu vet jag ju var ni bor. Vem vet...snart kanske det knackar på er dörr...*fniss*
kram Susanne

En inredoholic sa...

Så ljuvliga bilder och ni bor så vackert så man baxnar!! Där vill jag gärna sitta med fossingarna :)


Hoppas ni får en fin start på veckan! Kram Jannice

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Härligta bilder:)

Det gäller att ta tillvara de små sakerna i livet så blir det så mycket trevligare...att ta en lyxig utomhustvätt av händerna i vackert handfat hör väl till den kategorin...?

Kram Annica

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vilka mysiga bilder :)
Kram!

Lilla Blanka sa...

Hej Susanne och Alice!

Härliga somriga bilder..känner riktigt doften av tvål och lavendel...mmm =)

Kram
Mia

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hej på er!

Vad underbart det ser ut! Håller med om att man verkligen känner hur gott det doftar! Har själv länge funderat på att skaffa ett tvättfat ute. Nu blev jag inspirerad att slå slag i saken!Är själv ny i bloggvärlden. Har efter att ha surfat runt på olika bloggar under några månader, bl.a. er:) blivit sååå sugen på att starta en egen!

Annas skattkammare sa...

Ser så härligt och somrigt ut.. Har underbara minnen från när jag var liten, då hälsade vi alltid på några dagar i ett torp på somrarna, där var det utedass, och ute-handtvätt, och ville man duscha fick man tvätta sig i sjön! Så den där känslan värmer alltid lite extra mycket.. =) Ha en bra dag! Kram /Anna

♥ maaria sa...

Hej,
vad söt det ut, just som sommaren!
Vad glad är jag, att jag hittade hit... ni kommer JUST NU till min lilla bloglistan... *kram*

LOPPISLIV sa...

Tjenixen! Ja fotbad eller handbad med lavendel och skum ser härligt ut :-) Underbara bilder på er hus och på farstukvist med växter och de vita sofforna....Ni har ett sååå vackert hus och underbart hem...me like :-)Kramisar Paula

Anonym sa...

Härliga bilder!

//Lena

Vårt lilla hem sa...

Hej!!

Vilka underbara bilder ni bjuder på! Se4r helt ljuvligt ut! Så sant, det är verkligen de små vardagsnjutningarna som gör livet, härligt!

När jag kikade in hos er häromdagen och Alice visade sitt fina rum blev jag helt förälskad i den fina väckarklockan hon fyndat!! Såå fin!! Och vilken härlig färg! Om ni någon gång får in en sådan till er loppis, vill ni skicka en liten tanke till mig då isåfall? Jag skulle bli såå glad! :) Jag bor så långt ifrån så jag kan tyvärr inte komma och besöka er loppis som verkar urmysig!!

Kraam och ha en fin dag!

Jenny

Randi sa...

Syns jeg kjenner lukten helt hit...og jeg vil også ha sommer. Her blåser det og regner på tvers....nå vil jeg ha sommer!!

Ønsker dere en fin dag.

Mamma C sa...

Åhh, vilka mysiga bilder du tagit. Det luktar ljuvligt, när jag blundar och drömmer mig bort. Sätter ner mina fötter i baljan. Ikväll ska jag ta mig ett fotbad.
Kram mamma C

My Lovely Things sa...

Åh så härligt det ser ut..
kram anna

P-lina sa...

Åhh så härligt det ser ut men fot...eller ehh nä handbad.*fniss* Men man ser faktisktr ingen skillnad ;-)

Planerar du att ha loppis varje lördag? funderar på att rymma tillsammans med nån kompis.... vet att det är långt men det kan ju vara värt det :-)

Kram!!!

Anonym sa...

Hej igen!
Ni är såå välkomna! Skulle bli glad om ni knackade på:-)

Kram Lena & Matilda

Inspiration i vitt sa...

Ååå vilka ljuvliga sommar bilder nästan som vykort.
Kannan och fatet är så fint.
Kram på dig/Ingela B.

Lavendel & Romantik sa...

Hej på dig vad snyggt och sommrigt det ser ut....Man kan längta till lite ledighet när man ser på bilderna Kram/Majsan

Galleri Hönshuset sa...

Underbara bilder, jag trodde också att det var ett par fötter o baljan... Jag har nåt till er inne hos mig. ;) Kram Pirre

Galleri Hönshuset sa...

Oj, inte o baljan, utan i baljan...

n o r d i n g å r d e n sa...

Så somrigt och lantligt! Vackra bilder och fin kanna och tvättfat! Visst är det härligt att plaska utomhus, jag gör det så snart jag får chansen, bilder på det kommer : ) Underbart hus ni har, så vacker veranda! Mari.

Helena Dovier sa...

De bilderna utstrålar verkligen Absolut Sommar :-). Så himla fina bilderna är! Kan knappt smälta fortfarande att det är så långt från Göteborg till er loppis - ett besök där måste ju vara som att komma till himmelriket. Fortsatt lycka till med verksamheten!

Kram från Helena

Mamma med mera sa...

Vilka härliga bilder! Ha det så bra! kram Pernilla

Kalkstenssommar sa...

Hej Susanne,
Tusen tack o många stora kramar för den underbara skylten!! Nu har den äntligen kommit fram till mig. Titta gärna på hur den blev på bild i mitt inlägg (där det också förklaras hur den varit på vift...)

Kram o tack igen!

L

Cecilia sa...

Åh vad mysiga bilder! Nu låter det som om sommaren är på väg tillbaka några dagar igen! Kanske lagom till er nästa loppis dag igen?!

Sköt om er! Kram Cecilia

Love Your Homes sa...

God morgon Susanne, hoppas ni sovit gott.
Härligt med lavendeldoft.
Jag gillar verkligen er förstukvist, speciellt ribborna upptill.
Skulle verkligen vilja titta in på er loppis, när man har vägarna förbi.
Idag bär det av till Nora och den härliga samlarmässan.....det får bli stora bilen.....och maken som bärhjälp...han får belöning med en övernattning och god mat på Grythyttan.
Ha en härlig dag, Ingela

Tusenfröjd sa...

Åh, så underbart! Jag vill genast stoppa ner min fötter i den baljan. Det skulle de verkligen behöva... Synd att jag bor lite för långt borta, annars hade jag kommit förbi på er lilla loppis. Ser ut att vara många ljuvliga ting. Ha en fortsatt underbar dag/ Liv

Tusenfröjd sa...

Åh, så underbart! Jag vill genast stoppa ner min fötter i den baljan. Det skulle de verkligen behöva... Synd att jag bor lite för långt borta, annars hade jag kommit förbi på er lilla loppis. Ser ut att vara många ljuvliga ting. Ha en fortsatt underbar dag/ Liv

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Susanne!

Vilka härliga bilder ni bjuder på igen! Jättefint verkligen! Även fast det är händer på bilderna så blir jag sugen på att stoppa ner mina fötter i ett liknande bad...

Önskar er en fortsatt fin vecka! Kram Hanna

P.s Visst är det kul att det finns många likasinnade... Fast på auktioner är det inte alltid så lyckat! :)

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej på er!
Å vilka härliga bilder ni bjuder på! Ser riktigt skönt ut att plaska på sådär utomhus.
Vilket fint sätt ni har med kanna & fat.

Ha en skön vecka!
Krmar från Benita

sabina sa...

Å, vad härligt!

Lina sa...

Vilka härliga bilder! Ha en riktigt härlig dag!

Smultronstället sa...

Hej tjejer!

OO vilka härliga "skummande"bilder,vackert.

Ha det gott!
Kram M

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin