onsdag 25 juni 2008

Blandad kompott!

Nu på kvällen har vädret varit helt underbart. Solen sken och det var alldeles "vindstilla". Vi gick omkring här hemma i trädgården och bara njöt...
I dag har vi också haft ännu en loppisdag och träffat så många härliga och trevliga människor...

Häromdagen målade jag en snurrpall. Tycker annars att dessa kan vara fina i den brunsvarta slitna färg dom ofta är målade i. Den här hade dock inte någon vacker brun färg. Den var målad i en läskig högblank bajsbrun lackfärg...


Den blev betydligt bättre vitmålad. Eller hur? Vi får se om den hamnar på loppisen eller om den får stanna i köket ett tag...


Ni kommer väl ihåg vår älskade Evert! Det är världens goaste kanin. Om det är någon som är på väg att köpa kanin kan jag varmt rekommendera en fransk vädur. En helt underbar kaninras. Lugna och snälla. Vår Evert brukar springa lös när vi är i trädgården och donar eller så gillar han att sitta i min famn över axeln. Det blir tungt efter en stund vill jag lova. För han väger några kilon...*fniss*

Se bara på den stora goa nosen...Hi,hi!


Häromdagen fick jag två utmärkelser...Inte illa...

Det var en från Hanna i det härliga stora grå huset och ännu en från Lotten med den fina bloggen Lottens vita och gröna! Tusen tack tjejer! Sånt blir man så glad av. Därför vill jag ge en likadan utmärkelse till alla fina bloggare som finns med på min länklista!!!


Kram på er alla! Vi ses i morgon!!!


/Susanne





31 kommentarer:

Staket & Designkonsulterna sa...

Så söt han är, vi hade vädurskaniner när barnen var små och de var så tama och mysiga, gillade verkligen att bli kelad.
Jag gillar skarpt deras häftiga öron.
Fin loppispall.

Kramar från mig...Annelie

Karin Lindström sa...

Hej på er!
Evert är verkligen söt, han ser tung ut!
Pallen blev jätte fin, skulle önska jag kunde komma till er Loppis.

Ha en fortsatt skön vecka!
kramar
Karin
ps grattis i efterskott Alice.

Mjuka sa...

Hej
så fin pallen blev när du målat den!!! Evert ser väl för go ut!! Min Olivia(13 år) skulle kunna göra allt för att få en kanin :-)
Ha en skön dag
Malin

Lina sa...

Pallen blev jätte fin! Min kompis hade två franska vädurer. De hette Betty och Belinda.... Jag har haft dvärgvädurer, Frida, Lisa, Flora och MAdiccen... VI hade hopptävlingar och klubbmöten. En härlig tid!!

Körsbärsgården sa...

Er Evert ser ut att vara en riktigt gokilmp! 7 kilo goklimp är inte illa! :)

Vi hade också en fin kväll igår. Härligt! Man vill inte gå in utan bara vara kvar ute. Jag håller tummarna för att värmen kommer tillbaka snart. Längtar efter fina, ljumma sommarkvällar (utan knott och mygg!) inte bara fina sommarkvällar... :)

Kram från Karin.

Hanna i Det stora grå huset sa...

Den utmärkelsen förtjänar du och Alice väl måste jag säga....

Men att du inte behöll pallen bajsbrun? Det skulle väl ha brutit av snyggt mot allt det vita? Hihi! Kanske kan du låta bli att ta ut den till eran loppis och ta hit den istället?! ;)

Evert ser så himla mysig ut att man bara vill krama honom! Härlig!

Idag blir det loppis här med, får se om vi får ut några skyltar idag. Har gjort några iaf.

Önskar dig en finfin dag!
Kram Hanna

P.s Nä du, försök inte. Jag visade bild med brillorna på, men någon måtta på vad jag visar för fulheter måste det vara! ;)

Annas skattkammare sa...

God morgon Susanne! Ja det var precis vad vi gjorde igår också, jag och min mamma gick och bara tittade i hennes trädgård och njöt av solen. Men idag vaknade jag upp och frös som aldrig förr! Brr.. Vad härligt det låter med er loppis, det verkar finnas så mycket fint! Pallen blev verkligen fin som vit (låter inte så kul med bajsbrun hihi) och Evert ser ju ut att vara världens tamaste och goaste kanin! Grattis till utmärkelserna och ha en fin dag! Kram /Anna

Anonym sa...

Godmorgon Susanne, här är det blåsigt i Skåne. Tänkte höra var du har din loppis exakt? Jag ska nämligen upp till Dalarna med familjen och då får man juh passa på att titta förbi! :)

Kram Jenny

Ullis/Leva på landet sa...

Pallen blev ju så fin, bajsbrun det hade inte jag heller velat ha den. Visst var det skönt i går kväll, jag bara njöt och tänkte att nu kommer kanske värmen och sommaren på riktigt igen.
Evert är ju så gullig, men 7 kilo bär man ju inte runt på hur länge som helst.

Kramisar Ullis

Stämningsfullt sa...

Hej!
Åh så go han är :) Så mysig!
Vilken fin pall du har målat! Tycker gott att den kan få stanna i ert kök ett tag!
Grattis till 2 utmärkelser! Vad roligt!
Ha en bra dag.
Kram!

LantlivsAnette sa...

Halloj där !!
Åhh vad du har fina saker där på loppisen..och den där pallen,jisses vad fin den blev när du målat den..
Evert, jaa du, han skulle man allt vilja pussa på nosen,goare kanin har man väl aldrig sett..
Vad härligt att ni har fint väder nu,,här har det regnat i tre dagar nu..men då kan man ju pyssla inomhus ett tag..jag har målat pardörrarna..puuhh, det var ett slitigt jobb, men nu är det klart och jag är sååå nöjd, jag får visa sen..
Kram Anette

annaslantliv sa...

Tack så hemskt mycket för att du gjorde skylten åt mig, nu hänger den så fint som en dekoration innanför dörren och när det nu tycks bli väder för badliv snart så får den komma ut en vända :-)

Det är på bron närmast Pizzerian vid Lidl som man oftast ser fiskarna, men det finns jättestora vita och orange som man bara brukar se om man står på den största bron bakom Lidl och tittar upp mot teknikdalen jussom, i det stora öppna där brukar de simma, jättefränt.

Förstår att ni får en massa utmärkelser för er Blogg för den är verkligen så underbart fräsch och inspirerande, jag väntar bara att den ska komma med som månadens blogg i Lantliv. Det är bara en tidsfråga!

Kram Anna

Millygarden sa...

Evert är ju för söt! Mina flickor skulle gärna ha en kanin men får bli större först så att dom kan ta hand om en själva. Ditt loppis ser verkligen inbjudande ut med massor av fina saker utvalda av ett proffs! Kommer du ha ditt loppis igång hela sommaren? Vi ska nog göra en sväng till Falun i Aug då tittar jag förbi on du fortfarande har öppet!

Ha det gott!
Kramis Marina

IKT i min vardag sa...

Grattis till utmärkelserna, du är så värd dem...och många fler!

Vilken härlig kaninkille Evert är. Vår lille Skutt skulle se fjuttig ut jämte honom...

Vilken fin pall! Om du säljer den på din loppis så är jag beredd att åka ända från Borås för att besöka den! ;-)

Kram

Anneli sa...

Halloj där...!

En 7 -kilos kanin...jisses, det var inte illa...ser så mjuk o go ut...men nog sjutton får man ont i axlarna av att gå o bära på den där sötnosen:)!!!

Pallen blev ju jättefin - du har övat in fin teknik, när du målar och shabbar...snyggt!! Vad brukar du använda för färg, när du målar möbler? Tar tacksamt emot lite tips - har lite målningsarbete framför mig, men har ännu inte hittat "den där" färgen, som jag är nöjd med till 100%...har bara linoljefärg i förrådet, men mitt tålamod räcker inte till torktider på 1 vecka och uppåt...:)

Det verkar som att du också kan rensa bland dina samlingar och skiljas från dina dyrgripar...jag utövar den stilen jag med - annars kan det bli för mycket utav det goda...*fniss*

Kramis från mig..

ps. du hade så rätt om mina tallrikar...jasså minsann...så du har likadana...hur kommer det sig, att jag inte alls är förvånad...?!? :))

-Köper in lite nya så fort jag hittar...dom är så fina både till vardag o fest, eller hur...?!?

Hem T Gårn sa...

hej susanne tack för din kommentar, det känns helt overkligt, önskar jag kunde komma till er loppis den verkar helt fantastisk kram maria

Ann-Catrin sa...

Suss!
Perfekt att du kan göra så där. du är lite av en antikhandlare du.. köper upp.. fixar till.. har kvar kanske ett tag.. säljer.. perfekt ju!!
Evert...vad ska man säga.. tror inte jag har sett någon gulligare..och större kanin...jag menar kelgris!

Ha det
kramar Annki

Anonym sa...

Evert han verkar vara en helgo kille......gillar oxå kaniner!
Fast nu är det hund för hela slanten.

Vad kul att du gillade blomsterdekorationen, den gjorde jag i vintras av "gamla" blommor....det skulle se snyggt ut inför fotograferingen till Lantliv. Det är en av fördelarna när man jobbar med blommor...man har alltid färsa blommor hemma, just nu har jag ett helt fång vita långa rosor på köksbordet. Det är så fint!

Ha det bra
Kram Pernilla

ANETTESHUS.COM sa...

Wow! Den pallen må du beholde! Den var jo kjempe-sjarmerende! Ser slitt og gammel ut selv om den er nymalt.
Klem

Lilla Blanka sa...

Vad go han ser ut Evert!
Som ett levande gosedjur :) Så söt!

Wow vad pallen blev fin!

Ha det så jättebra!!!
Kram
Mia

hemtrevnad marie sa...

Grattis till utmärkelserna!
Ser mysigt ut på loppisen!
Du ska tro att jag räknar dagarna tills vi åker upp nu.....hoppas verkligen ni har öppet då!!!
Pallen blev jättefin.....vad har du haft för färg, den ser väldigt matt och fin ut....?(jag gillar INTE heller bajsbrut!!!, speciellt inte lackfärg....)
Men idag har vi varit i Göteborg, köpte några bruna möbler....får visa dom nån dag.....blir nog nåt som bryter av här!!
Evert är jättesöt.....min Edvin skulle väl nästan kidnappa honom, han vill så gärna ha ett djur....så håll hårt i honom när vi dyker upp, haha!!
kramis

Inspiration i vitt sa...

Nemen vad söt han är herr Evert,verkligen.
Förstår att han är go att gosa med.
Pallen blev ursnygg,jag har en likadan som jag inte gjort nåt åt än min är rödbrun.
Kram på dig/Ingela B.

n o r d i n g å r d e n sa...

..den blandade kompotten mår man mer än bra av! Vackert målad snurrstol, fint bord med fin skiva och så Evert, djurens konung, hur sör får man bli... Ha en skön helg! Mari.

Solsjö - Under en vind sa...

Underbar blandning av bilder!

Er Evert ser verkligen härlig ut!

Stort grattis till dina utmärkelser, dem är niv ärda...det är alltid samma glädje att kika in här!

ha en skön helg! Kram!

My Lovely Things sa...

Hej!!

grattis till utmärkelserna..

åh så fin han är eran Evert..

verkligen en jätte trevlig snurrpall..
ha det så gott..
kram anna

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sunells sa...

Vilken söt kanin ni har. Min snart 6-åriga dotter har tjatat om en kanin nu ett bra tag men vi väntar nu några år till.
Kul med loppis, gillade pallen också!
Kram och han en mysig helg!
/Katariina

Fifi Flowers sa...

What a cute face Evert has! How sweet!

Ina sa...

Vad kul det måste vara med loppis!! Pallen blev ju superfin, aldrig fel med vitt!!
Supersöt ninis också!!
Kram Ina

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Hej på er!
Hoppas ni har det bra!
Ååå va söt han är er ninis =)
Ser verkligen gosig ut. Har inte ännu haft möjlighet att komma till er loppis, men måste ju bara bli av snart. Men ni kanske snart har sem.stängt eller?

Ha de bra!
Kram Benita

Anonym sa...

Gud så söt han är lilla Evert! Gulligt namn. Min farfar hette Evert.
Var har ni honom på vintern? Ute eller inne i något uthus?
Det är roligt med kaniner. Vi hade två stycker ursöta. Men den som man kunde gosa med det var hanen "Lille Skutt" honan "Rebecka" var inge vidare trevlig. Men tyvärr så tog räven de en natt. Många tårar kom det då kan jag lova.

Må gott!

//Cissi

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin