söndag 25 november 2012

Utlottning!


 
 
 
Då var det dags för en utlottning här på bloggen igen kära vänner!
 
 
I samarbete med Tassimo lottar jag den här gången ut en Tassimo T55 till er i den sprillans nya färgen midnattsblå! Dessutom medföljer även ett startkit med blandade drycker!
 
 
Jag har själv en Tassimo sedan ca en månad tillbaka och jag älskar den.
Jag trodde det bara var jag som skulle ha nytta av den, men vad fel jag hade, för hela familjen tokgillar den. 
Här hemma görs det både te, choklad och naturligtvis supergott kaffe i den varje dag. 
 
 
En Tassimo blir den perfekta julklappen till dig och din familj eller så ger du den till någon du tycker extra mycket om.
 
 
Som vanligt är det busenkelt att vara med i me and Alice utlottningar!
Du lämnar bara en kommentar där du svarar på frågan;
 
Vem skulle du vilja ge en Tassimo?
 
Har du en blogg ser jag gärna att du länkar med bilden ovan till utlottningen.
 
Onsdag den 5/12 utses en vinnare som meddelas här på bloggen i ett inlägg!
 
Vinnaren utses av Tassimo som även ombesörjer leverans till vinnaren. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
Tusen tack till Tassimo som sponsrar med vinsten. Vinstens pris i butik 1999:-
 
 
Kram Susanne

113 kommentarer:

Judith sa...

Hej, så klart att jag skulle vilja vinna en midnattsblå Tassimo! Jag skulle behålla den själv för att ytterligare piffa till vårt kök, den passar perfekt i färg med den blårandiga köksmattan och så även kökslampan! Vilken lyx att varje morgon efter ett litet tryck kunna njuta av gott kaffe!

Sara sa...

Jag vet en som skulle bli överlycklig över en midnattsblå Tassimo - min man! Han jobbar hemifrån och det kaffe han dricker är för det mesta uppvärmt från den kanna jag brygger på morgonen. Det skulle vara underbart att få överraska honom med gott kaffe.
Kramar från Sara

MammaElva sa...

Wow, wow! Vilken tävling! Jag skulle ge den till min magiska syster som snart flyttar hemifrån. Hon ska faktiskt flytta hem till mig och hyra en stuga på vår tomt. Min syster är 22 år och har haft det grymt tufft det senaste året då hon fick en stroke förra julen. Hon har kämpat hela året för att komma tillbaka till det vanliga livet igen och genomgick ännu en öppen hjärnoperation för bara ett par veckor sedan. Hon är redan tillbaka på innebandyplan och i skolan. Min idol! Håller nu tummarna för att jag ska få ge henne finaste julklappen. För de är hon värd!!

Amanda Wiberg sa...

Hej Susanne, jag skulle vilja ge människan med störst hjärta på denna jord - min käraste pojkvän och sambo som alltid ställer upp för allt och alla. Ibland har han svårt att komma ihåg sig själv och jag tror att ett extra gott kaffe skulle kunna få honom att må lite bättre varje dag. Det hade jag mer än gärna fått unna honom! Sen hade det lyst upp vår vardag lite då vi precis har förlorat vår söta lilla katt. Nu håller jag alla tummar och önskar dig en jättefin söndag, tack för en inspirerande blogg! Kram Amanda

Anonym sa...

Ååå vad kul. Jag skulle vilja ge den till min man, han har önskat sig en läääänge. Perfekt att kunna få ge den till honom. Riktigt snygg är den precis som han. ;)

Kram tillbaka Sussi.
//Gisela

Anonym sa...

Hejsan!
Vi skulle vara många VINNARE om den härliga kaffekokaren TASSIMO skulle hamna hemma hos oss i vårt kök! Här hänger alla kompisar och ungdomar till våra fyra barn och hit hittar alltid många vänner och bekanta som vill ta en KAFFE hemma hos "svenskan"!
Vad mer skulle kunna imponera och glädja än en TASSIMO som skänker kaffe, te och choklad av högsta kvalité!
Kram Zazza Susanne Jebara
Svenska boende i Mellanöstern

Unknown sa...

Vad kul, men jag har ju aldrig tur i lotteri. :-\

Unknown sa...

Vad kul, men jag har ju aldrig tur i lotteri. :-\

Anonym sa...

Jag vill vinna den till min man.Han blir tyvärr arbetslös vid nyår.Eftersom jag då måste jobba 100% får han ju ta hand om den mesta hemmalogistiken,och med tre pojkar hund och katter behövs nog extra gott kaffe;)
dojjan74@hotmail.com

Linda sa...

Hej! Om jag vann skulle jag ge den till mina föräldrar, som förtjänar ALL uppskattning de kan få. De ställer alltid upp för mig, oavsett om det gäller livskriser, CSN-kriser eller smutstvättkriser. Det är en fantastisk trygghet att veta att om något händer står man aldrig ensam. Dessutom vet jag ju att de tittat runt efter en sådan här maskin!
Kram Linda

Anonym sa...

Jag skulle bli så glad om jag vann en fin kaffemaskin den skulle jag ge till min fina dotter som nyss fått sitt tredje barn en liten Elsa.Én kaffemaskin skulle ge henne goda stunder att koppla av och kunna njuta och få lite egentid. Hon är alltså trebarnsmamma studerar på distans arbetar en dag i veckan och ställer alltid upp för mig när jag har mycket runt omkring mig med jobb. Hon är helt enkelt fantastisk som dotter, mamma och medmänniska.
Lena i Katrineholm

- sa...

Jag skulle vilja ge den till mig själv. Har länge tittat på en och det skulle sitta riktigt fint men lite extra gott kaffe och annat! :)

Marthina, Holmbytorp sa...

Vilken fin tävling! Jag har redan en Tassimo sedan förra julen, den går på högvarv :) Jag skulle ge en till mamma och pappa som tack för all hjälp och stöd under ett tungt år. De dricker gärna "riktigt" kaffe när de är hos oss, skulle gärna unna dem att kunna göra det varje dag. Kram! Marthina

Lina sa...

Hej!! Vilken underbar färg, midnattsblå!!

Jag skulle ge den till min underbara sambo som tar hand om mej och hushållet när jag inte orkar... Han har verkligen gjort rätt för en Tassimo som snabbt ger honom en välförtjänt kaffekopp...

*

Anonym sa...

Den hade varit perfekt i min nya lägenheten som jag flyttar in i december. Och vinner jag slipper jag köpa mig en egen Tassimo :)

Anonym sa...

Om jag vann Tassimon, så skulle jag utan tvekan, ge den till min äldste son! Han (vi) hjåller precis på att renovera sin första egna lägenhet. Problemet är att han INTE dricker varken kaffe eller te, o därför får jag alltid ta med en termos med eget kaffe dit... Skulle va väldigt gott att få dricka "finkaffe" när man hälsar på!! // Maria Sjökvist

Anonym sa...

Hej!

Jag skulle vilja ge en Tassimo till min doter som snart är på väg att "flyga ur boet". Hon gillar te, kaffe och choklad så en Tassimo vore verkligen den perfekta köksmaskinen för henne. Då skulle hon kunna bjuda alla sina kompisar på fika och dessutom förgylla sin vardag med goda drycker.

Mvh Åsa

Anonym sa...

Åh så gott med nygjort kaffe precis när man vill och inte när nån annan vill. Jag skulle ge den till min sambo så han kan ta sig en kopp när suget kommer. Vilken fin färg det har kommit ut.
Gog Jul Monika B

Anonym sa...

Självklart vill jag vara med på utlottningen av den fina Tassimo kaffemaskinen. Om jag vann skulle jag ge den till min vän i Julklapp som jag tycker såväl behöver den fina gåvan! Kramelikram Katarina

Anonym sa...

Hej!
Om jag vann skulle jag ge den till min stora trygghet och förebild- min fina pappa! Han är verkligen värd att få gott kaffe! Hoppas på vinst!
Helena Stockholm

ååååååååå sa...

Hej!
Om jag skulle vinna , skulle jag ge den till min sambo. Han är en stor kaffepimplare ;)
Själv skulle jag nog vilja norpa mig lite choklad..mmm.... ;)

Länkar från mig!

Kram Verra

Anonym sa...

Den skulle jag vilja vinna, så jag kunde ta mig en kopp för både knopp o kropp!
Anna Eriksson :)

Lisbeth Williams sa...

Jag vill ge den fina Tassimo kaffemaskinen till mig själv, för att vi haft inbrott idag, och förlorat vår gamla! (Trist start på juluppladdningen...). /Lisbeth

Lisbeth Williams sa...

Jag vill ge den fina Tassimo kaffemaskinen till mig själv, för att vi haft inbrott idag, och förlorat vår gamla! (Trist start på juluppladdningen...). /Lisbeth

Dronninghuset sa...

hei,
tror det måtte bli min kjære mann gjennom mange år.
han fortjener en oppmuntring ,-)
hilsen TOVE

Anna Morelius sa...

Jag vill ge mig själv en tassimo för jag vill börja dricka kaffe jag med. Dags att bli vuxen! Det ser så mysigt ut med kaffe, och låter så enkelt och gott m maskin.
Hoppas på tur.
Anna

Maggan sa...

Hej...


Om jag vinner denna härliga kaffemaskin..då blir det nog min dotter som får den...
Hoppas, hoppas på tur...

Hälsningar
Maggan

Jessica sa...

Jag skulle faktiskt behålla den själv :) Jag har två tvillingpojkar på 8 månader så att få en god kopp kaffe när man behöver det som mest skulle vara underbart lyxigt! För det behövs, för nu går det undan :)

Kram
Jessica Svensson

Anonym sa...

Hej!
Den skulle utan tvekan hamna på min egen köksbänken. Ut åkte makens kaffebryggare äntligen en maskin som passar oss båda. Maken dricker kaffe och själv älskar jag te.

Med vänlig hälsning, Liselotte

Katta sa...

Åh vilken fin vinst! Jag är ju så supermån om mej själv och mitt välmående så jag skulle lätt välja att ge den till mej själv hur ego det än må verka :) Länkar till tävlingen så klart. Kram Katta

Anonym sa...

Min man skulle utan tvekan få den - han är nämligen inget vidare på att koka kaffe och skulle behöva lite hjälp på vägen :-). Dessutom skulle den matcha vår blåblommiga tapet i köket perfekt!

Vänligen Sofia S

Sabelhagens Olivlund sa...

Vilken läcker färg! Jag hade gärna givit bort en sådan snygg Tassimo till min sambo i födelsedagspresent.
Vi fick chansen att prova en Tassimo i somras, och sambon var "exalterad".
Länkar såklart från min blogg.
Ha det gott.
Kram Maria

Bettan sa...

Ojaaaa! Det vill man absolut vinna! :) Lite skojigt när maken och jag precis pratat om en sådan julklapp till oss själva i år!! :) Ett rent sammanträffande eller bara ren tur det får vi snart veta... ;) hi hi! Kanske rent av Susanne kommer som tomten i år minsann! ;)
Vilken fin utlottning!!

Kram Bettan

Limestone by the Sea - Victoria sa...

Oj vilken fin vinst! Om jag vann skulle den verkligen underlätta men framförallt förgylla vardagen för mig och min man. Den gamla bryggaren skulle då åka till sommarstugan. Kram Victoria

Anonym sa...

Det hade skänkt mig stor glädje att ge en Tassimo som julklapp till min dotter, som flyttade hemifrån nu i höst.
Mvh Karin Stjärnkvist

hamngatan sa...

Åå tänk va gott å bara trycka för en kopp kaffe på morgonen, skulle definitivt behålla den själv men sen skulle ja bjuda in min vänner på många mysiga fika stunder med gott kaffe ;)

Helen sa...

Jag skulle vilja ge en till min man, han tycker att det är lite tråkigt att jag inte dricker kaffe, men med denna så skulle jag hålla honom sällskap med choklad eller thé:)

Anna G sa...

Min man skulle få Tassimon. Han är den enda i familjen som dricker kaffe, så därför är det så onödigt att köra kaffekokaren bara för honom. Och att köpa take away-kaffe blir ingen rik på. Så därför skulle en Tassimo uppfylla hans kaffekrav, samtidigt som även jag skulle få mina tekoppar enkelt serverade!

Anonym sa...

Vilken underbar färg den har...skulle passa perfekt i vårt kök. Sulle ge den till min kaffe älskande man som två veckor i sträck på jobb får dricka ur pappersmugg H Carina från Åland

Irina - White & Fresh sa...

Ja skulle vilja ge en Tassimo till min mamma som älskar till exempel cappucino. <3

http://whitefresh.blogspot.fi

Sara A E sa...

Hej, jag skulle faktiskt ge den till mig själv. Vi har fyra barn den yngsta är 3 månader och en bonus som kommer ibland. två hundar och två katter och min man jobbar nätter och sover dagar.....jag behöver gott kaffe att njuta av de 5 min av dagen jag får andas på ;) ett pluss om kaffet är starkt och håller mig vaken dygnet runt som krävs just nu....

Ha det gott.

Mia sa...

Jag skulle med kärlek ge den till min älskade tonårsson som har så svårt för att äta frukost på morgonen..med en Tassimo kunde han göra varm choklad innan han går iväg till skolan <3

Anonym sa...

Åh tänk om!

Min pappa har så länge velat köpa sig en kaffemaskin och det var min tanke att försöka skramla ihop studentbudgeten till en sådan i julklapp men det tillät bästa pappa mig inte göra.

Jag skulle så himla gärna vilja överraska honom med denna på julafton för det är han värd!

jennifer_klasson@hotmail.com

Anonym sa...

Hej Susanne!

Denna Tassimo skulle jag ge till min dotter...som är så omtänksam o go i alla lägen:)

Tack för all inspiration du ger.

Eva H

Teres sa...

Jag skulle ge den till min älskade sambo som har fått dragit ett allt för tungt lass ekonomiskt under min tid som långtidssjukskriven. Skulle värma i hjärtat av att kunna ge något tillbaka.

Sedan hoppas jag att han väljer att placera den i fjällstugan så att alla 15 som vistas där får ta del av den.

Här finner du direktlänk till mitt blogginlägg: http://teresrundkvist.blogspot.se/2012/11/utlottning-hos-me-and-alice.html

Louise sa...

En underbar julklapp det skulle bli,
Att en Tassimo som visar stor magi
En kaffe till maken
Skulle falla honom i smaken
Kanske han sjunger en vacker symfoni?

Anonym sa...

kaffe ialla former och härligt te
ja vem skulle jag ge en tassimo?
MEJ SJÄLV SÅ JAG KAN BJUDA MINA NÄRA O KÄRA.

Anonym sa...

Hej jag skulkle gärna vinna en tassimo till mig själv, sa att jag kan bjuda pa supergoda drycker i varat nya hem som vi just nu renoverar :)
Hanna Heurling

fem barns mamma sa...

Vet precis vad jag skulle göra om jag vann!!!!
Den skulle få följa med till mitt arbete på förskolan! Då skulle jag och mina kollegor kunna njuta av riktigt gott kaffe, varje dag:-)

Kram Emma

Anne sa...

Jag skulle vilja vinna denna så min kära pappa skulle få sin kopp kaffe varje dag. Sedan jag och min syster flyttat hemifrån är det bara pappa kvar hemma som dricker kaffe. Han tycker då att det är onödigt att koka en hel kanna bara till sig själv, så då struntar han i det. Med en Tassimo skulle han lätt kunna göra en kopp och få starta sina dagar på bästa sätt. :) (och han ska givetvis få den för att han är världens bästa pappa också. ;) )

Vida sa...

oj vilken läcker gåva att ge till släkt o vänner...

..när tiden är knapp och vännerna många måste denna maskin vara en gudagåva för oss (läs vännerna) som inte kan tänka klart utan en kaffe först..;)


VidaLatteMacchiatokram

Anonym sa...

Jag är en riktig kaffeälskar, kokar i dagsläget mitt kaffe i en gammal emajlerad kaffepanna på spisen. Det blir ju fantastiskt gott kaffe men det tar ju en hel del tid. Med en Tassimo skulle jag mycket enklare kunna göra mig en kopp när kaffesuget kommer..(och varm choklad till mina små barn) dvs alla nöjda och glada!!
Maria Grängesberg

Anonym sa...

Hej! Vilken fin! och så tjusig färg! Jag skulle ge den till min fantastiska mamma som för tillfället kämpar och sliter för sin mamma (min mormor) som är mycket sjuk i cancer. En Tassimo och mycket mer är hon värd! Tack för en fantastisk blogg! =) Hälsningar Amanda Larsson

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge en Tassimo till min dotter, som är ensamstående mamma till två små knattar...hon har fullt upp på mornarna för att hinna till dagis och jobb...det vore en fin start på dagen med en kaffe och kanske en kopp choklad till flickan som är 4 år. /Marina

Annas skattkammare sa...

Hej!
Vad roligt med en utlottning! Om jag vinner skulle jag ge en tassimo till mina föräldrar i julklapp, de behöver lite uppskattning just nu!
Kram Anna

Anonym sa...

Jag skulle absolut ge den till min mamma och pappa så att dom kan lära sig dricka riktigt gott kaffe. Du förstår dom står fortfarande och KOKAR kaffet där hemma. Skulle bli så glad o komma dit utan att måste springa till pannan för att någon skriker att de kokar över. //Pernilla Grönroos

Anonym sa...

Eftersom jag själv inte dricker kaffe är det inte ofta min sambo gör kaffe bara till sig själv. Jag skulle vilja ge denna till honom så han kan unna sig en god kopp kaffe lite oftare än han gör idag, för det är han värd! Dessutom är han svår att köpa julklapp till då han alltid bara önskar sig "en kram", detta skulle lösa mina julklappsproblem till honom :)

Anonym sa...

Eftersom jag själv inte dricker kaffe är det inte ofta min sambo gör kaffe bara till sig själv. Jag skulle vilja ge denna till honom så han kan unna sig en god kopp kaffe lite oftare än han gör idag, för det är han värd! Dessutom är han svår att köpa julklapp till då han alltid bara önskar sig "en kram", detta skulle lösa mina julklappsproblem till honom :)

Kram Jenny
jennylindberg@hotmail.com

mimmie sa...

Hej!

Tack för en inspirerande blogg! Jag skulle jättegärna vilja vinna den superfina Tassimon.

Jag skulle vilja ge den till min fina sambo för att han är en underbar pappa till sin son och till vår lilla i magen som kommer i februari, han är så kärleksfull och engagerad och gör allt för att vi ska ha det bra. Jag skulle vilja att han kunde få en god kopp kaffe till sin frukost (som han aldrig hinner med att brygga) innan han stressar iväg med sonen till hans skola i en kommun 2 mil bort för att sen åka hem igen o ta sig vidare till sitt eget jobb. Att han har gjort detta i 3 års tid och aldrig gnällt en enda gång gör att han är en värdig vinnare tycker jag :)

Kram Mimmie

mimmie sa...

och jag länkar såklart från min blogg :)

Anonym sa...

Till mig själv så klart:)
anna.larsson@kungsbacka.se

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Jag skulle vilja ge min mamma en Tassimo så vi kan dricka gott kaffe och skvallra tillsammans ;)

Kram Madde

Lotta sa...

Jag har haft lyckan att få världens bästa pappa, han ställer alltid upp för mig, mina barn och min sambo. Han börjar bli lite till åren och trött, men gör ändå allt han kan för oss. Han skulle verkligen vara värd en Tassimo!
lottastenberg@spray.se

Anneca sa...

Älskade maken
Skulle få saken
Från Tassimo
För han e så go'!

Anonym sa...

jag skulle ge den åt min mamma! världens bästa julklapp skulle det bli:):D har inte annars råd m. sådant!!

Ewa`s Galleri sa...

Vad fin den var
Jag skulle helt klart ge den till min sambo som sen vi renoverade köket ,gått och pillat på dem i alla affärer vi är i,Han är väldigt sugen på en
Ha en bra dag

Vinterhagen sa...

Vilken snygg Tassimo, färgen är underbar och skulle passa så fint på vår köksbänk :)
Om jag vann den skulle jag "ge" den till alla våra nära och kära som besöker oss, för det vore underbart att få bjuda våra gäster på en god kopp kaffe ur denna snygga maskin! Då maken bara dricker snabbkaffe vore det en god gärning att erbjuda gästerna detta lyxigare alternativ :)
Många kramar!
Johanna

Fru Lagom sa...

Jag skulle ge den till min sambo, för han är den snällaste och omtänksammaste människan som finns. Han förlorade dessutom sin pappa för inte så länge sedan: Han förtjänar ett riktigt gott kaffe.

/kräm

Anonym sa...

Vilken fin! Jag skulle ge den till min sambo som just nu och en sådär 7-8 månader framöver är tvungen att stå ut med en lätt galen preggo tjej.. :) Dels för att få en god lugn stund själv (då jag råkat somna på soffan), eller för att snabbt snabbt fixa ihop en varm choklad när mina cravings sätter igång! /M

Anonym sa...

Hej! Jag skulle vilja ge den till min man som befunnit sig i Indien sedan augusti och nu kommer hem en månad innan vi flyttar dit!Han har saknat gott kaffe-vilket innebär att även jag kommer att göra det.
Hälsn. sanna

Emma sa...

Hej Susanne!
Vad kul att höra att du och hela din familj gillar TASSIMO-maskinen, tänkte bara tipsa dig om att vi återvinner kapslarna genom vårt samarbete med TASSIMO.
Som tack för hjälpen får du poäng som löses in till valfri välgörenhetsorganisation!
Tycker du det låter som en bra idé kan du läsa mer här (http://www.terracycle.se/sv-SE/brigades/tassimo-brigaden.html) eller maila mig så berättar jag mer.

Önskar dig en fin vecka!

Mvh
Emma, TerraCycle
emma.ohrwall@terracycle.se

Anonym sa...

Hei, denne vidundermaskinen skulle jeg gjerne gitt til meg selv. Ingen voksne barn her hjemme, og bare meg selv å lage te, kaffe eller sjokolademelk til. På tide å gi meg selv litt ekstra...

sigfridpettersen63@hotmail.com

Anonym sa...

God Jul
Min kaffe tokiga man skulle få denna utsökta kaffemaskin, är så nyfiken på hur detta smakar, tror att jag skulle få en extra sovmorgon och kaffe på sängen(hi,hi)
Håller tummarna
evafolkesson@live.se
Eva

Anonym sa...

Skulle vilja ge bort kaffemaskinen till min dotter Matilda som studerar till dansare i München. En hårt kämpande fattig student som skulle behöva lite vardagslyx i tillvaron. Hon skulle bli överlycklig!
Hälsningar
Åsa
lissdaniels@telia.com

Rummet för välbefinnande sa...

Åhhh, den skulle jag verkligen vilja ge till min son Fredrik. Han har precis flyttat till Norge, och han är min kaffekompis. Men, eftersom han har flyttat nu så får vi ta oss en kopp var och en på sitt håll nu... Därför vore det ju strålande för honom att få den här kaffemaskinen så att han lätt kan fixa sin kopp själv *lycka*

Ja, behöver jag tillägga att blått är hans färg?!?!....

Kram från Mia

mitt liv som jag sa...

Ojdå, den här utlottningen vill jag ju såklart vara med på.

och nu kommer jag vara så ego och skriva att jag skulle vilja ge den till mig själv så att jag kan njuta av de goda dryckerna som så enkelt går att "tillaga" med denna maskin, en stressad småbarns mamma kan behöva en sådan ;).

Kram Jennifer

Erika sa...

Självklart vill man vara med i den här tävlingen, hur underbart vore det inte alla vinna en egen kaffemaskin?!

Visst skulle man kunna ge bort den till någon man håller kär, men förutom min sambo så är det nog inte så många i min omgivning som skulle uppskatta denna maskin lika mycket som mig! :)

Jag ääälskar kaffe i alla de former och smaker, länge har en Tassimo stått på min önskelista.

Dock finns inte ekonomin just nu, för att lyxa till med ett inköp som bara är en lite lyxförgyllande vardagsuppiggare :)

Så om jag vann skulle jag ge mig och min sambo denna i julklapp :D

Maria sa...

Jag skulle gärna slå in en Tassimo i julklappen till min underbara kaffeälskande systerdotter. Hon är precis på väg att flytta hemifrån - och det är inte helt smärtfritt att upptäcka det där med ekonomins krassa verklighet. Hon skulle verkligen behöva lite uppmuntran!

/Maria

ellinor hedin sa...

Jag vill ge min mamma en fin present i jul det hade varit fantastiskt kul
Hon jobbar och kämpar med sina bestyr men gör allt annat än gnyr.
Olika drycker serverade med stil, hon kommer att bli gladare än när hon fick sin första bil :)

hedin.ellinor@gmail.com

Anonym sa...

Hej, jag skulle gärna överraska min sambo med en tassimo i julklapp eftersom han önskar sig en sådan. Han är värd det allra bästa när han nu tar stort ansvar för våra barn; 3 år och en nyfödd liten tjej på 14 dagar, när min egen mamma ligger på Iva i respirator. Min sambo sköter nu det mesta i hemmet och försöker ta hand om oss alla på bästa sätt. Jag skulle gärna visa honom min uppskattning med en väldigt fin julklapp❤kram helene

Marika hackam0re@hotmail.com sa...

Jag skulle vilja ge min älskade men extremt morgontrötta mamma en tassimo i julklapp. Det är hon värd för att ha ställt upp nåt så otroligt, inte bara för mig, utan även för människor i vår närhet som behövt det. Hon skulle kunna ge bort sina sista par skor för att någon annan skulle slippa gå barfota. Nu skulle hon äntligen kunna få unna sig gott kaffe på morgonen och äntligen slänga bort det där sliskiga, men billiga, snabbkaffet. Åh vad glad hon skulle bli!

Johanna Berglund sa...

Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna en tassimo och ge den till min mamma i julklapp. Hon har alltid funnit där för mig och ställer alltid upp när det är någonting jag behöver, Men nu vill jag ge någonting till henne som hon verkligen förtjänar och som jag vet att hon vill ha. Jag är en student som inte har råd med mycket så om jag skulle vinna den här tassimo maskinen skulle det betyda otroligt mycket för mig. Min mamma är min bästavän, min trygghet och jag älskar henne över allting annat.. Håller alla tummar för att jag får överaska henne med den här på julafton!

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge den till min sambo. Hur jag än gör så blir kaffet alltid för svagt eller för starkt. Aldrig perfekt. Så karln skulle bli överlycklig om någon kunde göra de där perfekta kaffet till honom.

Jenny suokas

Kortajenny@Hotmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge den till min sambo. Hur jag än gör så blir kaffet alltid för svagt eller för starkt. Aldrig perfekt. Så karln skulle bli överlycklig om någon kunde göra de där perfekta kaffet till honom.

Jenny suokas

Kortajenny@Hotmail.com

Anonym sa...

Jag skulle vilja ge den till min sambo. Hur jag än gör så blir kaffet alltid för svagt eller för starkt. Aldrig perfekt. Så karln skulle bli överlycklig om någon kunde göra de där perfekta kaffet till honom.

Jenny suokas

Kortajenny@Hotmail.com

Anonym sa...

jag vill ha en TASSIMO och med den bjuda på goooofika.
kaffe tåren den bästa är
Pernilla

Hjem Kära Hjem/ Anna sa...

Min syster har de blåaste ögon...HON skulle få denna fina kaffeapparat, nu när hon är på tur o sätta bo!!

Klem Anna

Anonym sa...

Hej, vilken underbar tävling så här inpå jul. Jag skulle ge den till min son som snart skall flytta hemifrån, han kan inte vara utan våran så detta skulle ju passa mig perfekt! Håller nu tummarna att turen är med mig.
Med vänlig hälsning, Camilla Tallnäs

Lantligt i stan sa...

Vilken underbar tävling! Jag skulle utan tvekan ge den till min snälla mamma i julklapp då hon för en tid sedan genomgått behandling för bröstcancer med allt det innebär. En sådan kaffemaskin skulle hon aldrig unna sig själv trots att hon älskar kaffe.
Ha det gott!
Kram Anki

sandralinnea sa...

Jag skulle väldigt gärna vilja ge en Tassimo till min mamma, som trots att hon själv har haft det väldigt tufft med sjukdom och sjukskrivningar till och från i väldigt många år ändå alltid finns där och stöttar och hjälper mig. En mamma kan inte vara mycket bättre än min och hon förtjänar helt enkelt att vinna!

Anonym sa...

Hej!
Ja denna tävling hoppas jag på...
Till mannen som inte kan bestämma sig om han vill ha en eller inte. En överraskning helt enkelt.
Håller tummarna!!!
Hälsningar från Helena
Helena.olofsson@comhem.se

caroline sa...

Hade blivit helt till mig om jag, lilla, lilla jag skulle vinna den. Håller en tumme och önskar så mycket jag bara kan!!!!!!!!! :)

Jenny F sa...

Hej Susanne!

Jag skulle ge den till mig själv i förtidig julklapp! Så jag kan bjuda hem mina fina vänner på superlyxigt kaffe! Så man kan säga att vi blir flera som vinner om jag har turen på min sida! :)

Kram Jenny F

Anonym sa...

Jag skulle ge den till min man, för då får jag själv nyttja den:-)

Det skulle vara toppen att njuta gott kaffe lagom till julledigheten.

Kram Stina Thisner

Unknown sa...

Å så klart jag vill vara med i utlottningen :) Jag skulle vilja ge den till min familj till mannen,dotter o sonen så vi kan njuta go kaffe under hela julen.Många härliga frukostar o den extra mysiga fika stunden ......
Kram Andréa

Ps länkar till min blogg

Anonym sa...

Skulle bli en ljuvlig present till mej själv. Den är så vacker att se på, luktar gott och kaffet får mej att koppla av en smula och gå ner i varv. Hoppas, hoppas, hoppas ...... ;-)) Kramar Bonkis

ElsaAnette sa...

Hej Susanne!

Jag skulle väldigt gärna vilja vinna en Tassimo till min fina man!

Varje morgon när jag kliver upp står det en termos med färdigbryggt kaffe på bordet med en post-it lapp där han skriver små kärleksförklaringar.

Vi är inne på vårat sjunde år tillsammans så det har blivit några lappar genom åren ;)

I dagsläget sjunger våran perkulator på sista versen och vad vore mer fantastiskt än att få överraska honom med en tassimo?!

Kram från ElsaAnette

Anonym sa...

Jag skulle gärna ge den till in man som älskar både kaffe och choklad,och jag älskar blått och kaffe så klart.Hälsningar Annika

Axel sa...

Hej
Jag heter axel och är 12 år gammal. Jag har ingen aning vad jag ska ge min mamma i julklapp i år. Denna kaffemaskinen passar alla i familjen och speciellt mamma som alltid vill att jag ska fixa kaffe till henne.

Unknown sa...

Åhhh, jag skulle ge den till min magiska bror Olle. Olle håller precis på och renovera sin lägenhet och lägger alla pengar på golv, väggstommar, färg och andra lite mer tråkiga saker. Storasyster skulle så gärna vilja ge honom en bra, snygg kaffemaskin så han kan njuta av riktigt gott kaffe i pauserna :) Stor kram Anna

Anonym sa...

Hej om jag vann den fina Tassimo maskinen skulle jag med glädje i hjärtat ge den till min yngste son, 20 år, han önskar sig en sådan då han älskar kaffe av alla de slag. Han studerar och hyr ett rum så det skulle vara perfekt!
Ha en fin första advent,
kram Veronica.
ostman.veronica@gmail.com

Anonym sa...

Åh en så'n fin kaffemaskin. Den skulle jag självklart ge till MIG SJÄLV! Jag som 3-barnsmamma förtjänar en sådan för att få bättre kaffe denna månad som är ganska så krävande (men samtidigt underbar) för oss mammor - eftersom många makar inklusive min tror att det är jultomten som fixar alla julklappar... ;-)

Tack & kram i snöyran från Mamma E

Meta sa...

Hej!
Skulle ge den till min dotter som ingen kaffemaskin har( vi får ta med kaffe till henne) Då skulle vi slippa det och dessutom få gott kaffe när vi är där och andra med för den delen.
Ha en fin advents söndag
Kram Meta

Anonym sa...


♥▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬●▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬♥

JAG SKULLE BLI ÖVERLYCKLIG OM JAG KUNDE GE MIN ÄLSKADE MAN DENNA KAFFEMASKIN: 2011 har inte varit ett så roligt år. Att lära sig hantera allt som det innebär att få diabetes är en jättetuff omställning och han har klarat det galant.

Därför skulle jag vilja vara med i den här utlottningen och tro och hoppas på min tur. Jag brukar aldrig ha tur i spel och lotterier men nu gör jag ett försök att charma dig och din vackra blogg.

//Annica

♥▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬●▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬♥

Något gammalt, något nytt sa...

Jag skulle ge kaffemaskinen till min fina vän Christine. Hon har piffat och gjort fint i sin lägenhet och skulle just gå i gång med köket när hon fick sin bil stulen. Hon behöver nu muntras upp med kafferep på modernt vis och vad kan då passa bättre?!

Hälsning,
Maria

Anonym sa...

Åh, vilket fint pris!
Om jag hade turen att vinna skulle det bli en julklapp till min sambo, han är omöjlig att köpa något till, då han inget önskar sig. Men en midnattsblå Tassimo är jag övertygad om att han skulle älska.
Ingela Waller

Anonym sa...

Min man så klart! Han är en hejare i köket och om han fick en tassimo så skulle han helt säkert fixa lite härligt goda kaffedrinkar åt oss båda som vi sedan kan njuta av i vinterkylan. Mysigt!

/Susann Cederlund

Anonym sa...

Åååh vad jag skulle vilja ge denna kaffemaskin till min älskade mamma..
Kram Gunilla

gumuhr@hotmail.com

basichus sa...

Så klart vill jag vara med, vilken tur, att jag läste om det :) Absolut min man: Casper väcker mig varje morgon med en kopp kaffe : Det är riktig kärlek eller hur. Han ska ha därför en jätte fin och enkla kaffe bryggare för Jul; så att vi båda kan njuta av en härlig kaffe på sängen. :))

Kram/Marion

Anonym sa...

Hej!

Jag vill ge min son Simon en kaffemaskin nu när han fyller 20 år!

marie.molander@lio.se

Anonym sa...

Hej, ja här kokas det kaffe
fortfarande! Gott, men
kanske dags att förnya sig
lite?
Jag skulle ge den till
mig och familjen ,bjuda vänner
och släktingar som kommer
och går inför kommande helger.Med
skinkmackor, lussebullar,
pepparkakor och annat
gott.
Den skulle komma verkligen
komma till användning.
Julmys
och så en kaffe pys.!

Julkramar Maria

maria.fahlstrom@hotmail.se

Ulrika Adransson sa...

Hej ,MIN HÖGSTA ÖNSKAN JUST NU,JAG ÄR I STORT BEHOV AV KAFFE FÖR ATT MÅ BRA ,KRAM <3

Lisbeth Williams sa...

Tuuuusen tack Tassimo och Susanne för den fina vinsten. Varje kopp kaffe kommer att bli en sann njutning nu. Härligt!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin