onsdag 23 januari 2013

grafiska favoriter

 
Gult är absolut inte fult utan riktigt fint, Frau Furtenbachs monter tilltalade mig på många sätt på vårens Formex förra veckan och de sötaste muggarna med text såg jag i Bloomingvilles monter!
 
 
 
 
Snyggaste kalligrafin fanns såklart hos Ylva Skarp. Årets stora nyhet var hennes snygga väggkalender som nog kommer pryda många, många hem framöver.
 
Här lyckades jag fastna på bild tillsammans med Ylva och hennes crew, inte illa! Det är jag som är den frusna påbylsade med stooor sjal!;)
 
 
 
Pappelina hade också massor av snygga nyheter som tilltalade mig. De smalrandiga mattorna var hur fina som helst och blev en favorit. Likaså de enkla bordstabletterna som har snygga raka metallkanter och tro det eller ej, men kanterna fixar Lina till själv med en ombyggd mackapär!
 
Jag berömde Pappelinas katalog för de härliga bilderna och fick berättat för mig att var de än åker i världen så har de alltid en matta med sig och på så sätt får de till de ovanligt snygga produktbilderna i katalogen!
 
Kram och Godnatt!
 
..................................
 
 
Here are some of my favourite graphic designers from the Formex fair last week!
 
Susanne xoxo

4 kommentarer:

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Så smart av Papeline ..:)

Måste fråga om du ska på Meet the blogger nästa helg ? ser att du har loggan i kanten på sidan?

Kram

me and alice sa...

Hej Piazzan!
Nix har fått förhinder! (jobb) men ska ner veckan efter på annat kul inom inredning (designveckan)
Ska du dit?
kram Susanne

MammaElva sa...

Ja, visst var det galet med finheter på mässan? Känner mig nästan snurrig av alla intryck ;)

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Ja, jag ska på Meet the blogger men kan tyvärr inte stanna på designveckan...var ju synd särskilt med tanke på att det hade varit kul att kanske säga hej i verkliga livet til någon som man följer dagligen ...*skrattar....men en annan gång får det väl bli.

KRAM

PERNILLA

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin