interiorphotography & styling work
Det är ofta genom olika tips jag kommer i kontakt med alla vackra och personliga hem. Kanske har du ett hem du skulle vilja visa upp eller känner du någon som skulle vilja medverka i ett hemma hos reportage?

Tveka då inte att höra av dig till mig...


HÄR kan du se olika inredningsjobb jag har gjort.
Efter att jag haft kontakt med er angående ett eventuellt hemma hos reportage brukar jag be att få se ett par
översiktsbilder från hemmet. Dessa behöver inte vara av god kvalitet utan är endast till för att se vilken stil hemmet har, eller om möjligheten finns kikar jag gärna förbi och hälsar på en gång innan fotograferingen.
Detta för att vara väl förberedd inför reportaget, och om du önskar kan jag förstärka känslan i inredningen med några saker, men allt sker naturligtvis efter dina önskemål.


"Det är din personliga stil som ska vara framträdande i reportaget"


Ibland kan man däremot behöva arrangera om eller förstärka enstaka föremål för att en annan sak ska göra sig rättvisa på bild, men allt sker naturligtvis i samråd med dig.
Räkna också med att ett hemma hos reportage tar en hel arbetsdag och för att få ett mer levande reportage vill ofta tidningarna ha dig eller din familj med på en eller ett par bilder också.Under dagens gång  antecknar jag lite saker jag snappar upp om dig/er. Detta för att få en så personlig och spännande text som möjligt. Sedan skickar jag ett formulär till dig med kompletterande frågor om tex. husbygge, olika årtal, köpställen osv...När sedan reportaget blivit sålt till en tidning sammanställer jag text och skickar först till er för godkännande och eventuell komplettering. Ofta kan tidningarna vilja ha några speciella önskemål om olika tips eller liknande. Då är det bra om man är beredd att svara relativt fort då det ofta är väldigt nära inpå publicering.

Givetvis får ni får också bilderna skickade till er. Det är dock viktigt att veta att dessa bilder inte får publiceras eller visas i någon form av media innan reportaget publicerats av tidningen, utan får endast användas för privat bruk.


Vänligen
Susanne Kings
____________________

fotograf - stylist - skribent - frilans
__________________Inga kommentarer:

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin