tisdag 18 maj 2010

Thank you!

Travelmemories in an old woddenbowl...

Tack så mycket för er fina respons & även för alla mail som trillat in! Betyder jättemycket för mig att få veta lite grann vilka ni är... Det var inte så många önskemål om något nytt jag ska ta upp...  Det ser jag som positivt och fortsätter i så fall i samma stil.
Ni var några som skulle vilja se lite mer om mode och fler bilder på mig!! Hjälp! Vet inte alls om ni skulle bli gladare av det, hi, hi... Jag fotar ju helst gamla föremål. Nog för att jag också är ett gammalt föremål, men blir dessvärre inte lika fin på bild som sakerna... Några ville se fler helhetsbilder. Ska försöka bättra mig där. Problemet är bara att då måste det vara städat! *fniss*

Thank you very much for all your kind words. It means alot to me. So nice also to know who some of you are and where you´re from... I will try to visit you all too! Once again, thank you for visiting me...

Kraam Susanne

8 kommentarer:

Linruz sa...

Hihi goa du!!!
Ja det är ju fördelen med dataljbilder, man kan sudda bort det ostädade.
Vilket jag ofta gör.
Ha en fin tisdag.
Stor kram Lina

hagagården sa...

Hej
Ja du har så rätt så,man lär ju ha städat om man ska kunna ta helhets bilder,vilket man inte hinner så ofta,fniss...
Kram o ha en fin dag.
ninni

Ett Vitare Hem sa...

hihi precis ska man kunna visa helhetsbilder måste det vara städat....*fniss*...
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Maria Krusagården sa...

Jag vet vad du menar....jag som ska ha tidningen här nästa vecka och undrar fortfarande hur dom ska få ihop det med bilderna...jag och dammsugarn är ett för tillfället..och barnen får endast titta på leksakerna fram tills nästa fredag-:))
Dina och Bralliz bilder är såå inspirerande och även om det bara är på en trave böcker ibland så tänker man"herre gud vad snyggt",och så känner man sig jätte glad..
Kram Maria

Tess på Tilda och Mamma sa...

Hej Vännen, visst funderar man vem alla är som är in och kikar hos en varje dag. Här har det varit dåligt med kommentarer men bredbandet har varit trasigt så vi har kört mobilt i tre veckor inte kul. Men nu är det helt.
Kram på dig. Theres

Ljuva Drömmar sa...

Hihi, håller med om fördelen med detaljbilder...

Kul idé du hade och roligt att så många ville tala om vilka de var.
Missade själv detta så mitt bidrag kommer här.
Jag upptäckte bloggvärlden först i somras och har följt din blogg sen dess och tycker den är sååå bra som den är! Började själv blogga i år och tycker det är jätteroligt.
Tycker att du ska fortsätt precis som innan!

Hopps du får en härlig dag, kramar Maria!

becca sa...

Hejsan!
Jag tror säker att du har det städat och fint i ordning hemma, men det tror ju jag att alla bloggare har, man ser ju aldrig att det är stökigt =).

Ha en fin dag, kram Rebecca.

Hulda sa...

Så inspirerende og vakkert! Jeg falt for den gamle boksen du har blomster i også. Virkelig et flott blikkfang. Besøk meg gjerne på bloggen Husfruas Memoarer.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin