onsdag 14 april 2010

Tror jag får pippi!

Här hemma har vi haft trubbel med alla telelinjer och internet igen... I dag fungerade ingenting. Ringde då till telia (med mobilen), och jisses vilken service. Dom var här på två röda...
........................
Det enda tråkiga var att felet var under vår grusgång. De fick alltså gräva med grävmaskin från husväggen och ut till gången... Och jag som krattade och gjorde så fint häromdagen. Nu är det en enda stor sörja med grus, gräs och lera om vartannat... *fniss*
.....................
På bilden ser ni vår Pippi Bosse som är superglad över att matte kommit hem igen...
....................
Kramelikram Susanne

20 kommentarer:

Vintage House sa...

Vad tråkigt för er, hoppas det ordnar sig nu...
kram
sandra

AC sa...

Tur att Bosse var kvar hemma och vaktade huset:)
Kram AnnaCarin

Mamma C sa...

Trist, det ska ju bara fungera detta. Inte en massa grävande och donade oxå. Hoppas dom äntligen får till det ordentligt nu.
Kram mamma C

fröken knopp sa...

Usch..det är sådant man inte önskar sig!! Hoppas att de gör lika fint efter sig som det var efter din krattning..tihi..

Varma Kramar Elin

lottens vita och gröna sa...

välkomen tillbaks suss, sån vacker bossepippi!
nedrans trassel du med mankemang och filejoxer, lycka till!!!
varmkram lotten

Sussi sa...

Visst blir man galen när inte internet fungerar! Det är inte klokt vad snabbt man vant sig med att kunna vara uppkopplad precis närsomhellst... Jag har varit utan internet i fyra veckor nu i vårt hus i Frankrike, bara fått låna av snälla grannar några gånger...höll på att få spader!
Hoppas att din grusgång blir sig lik igen...det är nog inga problem!
kram
Sussi

HOUSE of ADELA sa...

Vad söööööt Bosse är! Gillar fåglar mycket och har haft många tidigare, men sen catsen kom i huset vågar jag inte;)Du har en så fin och underhållande blogg!
Kram Adela

Its a house sa...

Trist med den förstörda grusgången... Men va underbart söt han är Bosse!

Paula sa...

Hej Susanne1
Tack snälla för att du tog dig tid att kolla och svara. Vi bokade sent igår kväll. Ett hotell centralt nära Madison Square Garden. Jag hoppas det blir bra. Jag ska ha med mina föräldrar, då vi alla längtar så efter vår "lilla" tjej. Hon åkte i januari och ska jobba som au pair i ett år. Nu vill de att hon ska stanna ytterligare ett. Han sa igår att hon kanske tar ett 1/2 år extra... Inte bra, säger mamma ha ha. Kan inte mycket säga då jag gjorde samma sak för 25 år sedan. Fast jag var i Florida. Jag ska försöka komma iväg på loppisen som du skrev om. Får nog inget gehör för detta önskemål... He he.
Kram kram
Paula

Mejrams! sa...

Usch så tråkigt, då får vi hoppas det ordnar sig nu. Trevligt och få se lille snygge Bosse också, tror jag det att han har längtat efter sin matte. Kram Merja

Millas hem sa...

Sötisen!=)

Kram

Sanna R sa...

Bosse var en riktig sötis :)

Fru Tankefull sa...

For en nydelig fugl! Helt skjønn! :-)
Likte godt den gamle båten også.
Ha en herlig uke videre!
Klem, Susanne

Må Gott sa...

Åååååhhh va typiskt! Lera blir det ju ändå efter all snö som smälter å geggar till det. Men men...det är ju trots allt ett världsligt problem. :-)

Skönt att internet å tele funkar nu igen. Kommer inte ihåg hur man klarade sig utan nätet. (Det gjorde man förmodligen inte heller *fniss*)

Vilken härlig semester ni verkar ha haft. Och skönt för lilla Bosse att ni är tillbaka. :-)

Må gott!
Kram Anette

Ett Vitare Hem sa...

Håller tummarna för att de löste det nu och Bosse var ju ursnygg ;o)
Ha en finfin dag!
Kramis/LenaS

Lisa.L sa...

Ååå bosse e söt som socker :D vilken fin halsbandsparakit ! Kul att se att det e fler bloggare än jag som har fåglar ! Har en hel drös, men pga vissa människor så kan jag tyvärr ej visa dom i bloggen =/ känns lite trist! Har själv haft en halsbandare, men då den vart hopplöst förälskad i min klompis halsbandshona så fick han stanna hos henne ;P Ta hand om dig ! kram

Annas skattkammare sa...

Så trist när saker krånglar! Vilken tur att det blev bra service iallafall!
Bosse är väl för go! =) Påminner om en fågel vi hade när jag var liten- han hette Jocke.. ;)
Kram /Anna

Rut och Signe sa...

Hej Susanne! Vilken underbar pippi du har. Jag har funderat på hur det är att ha en papegoja. Min moster hade en som kunde härma en motorsåg, hennes röst när hon ropade på hunden att den skulle få mat!! samt väckarklockans ringfunktion, hu.... Alltid drog den igång när moster pratade i telefon med någon vilket inte var så lyckat alltid.

Jennifer sa...

Ohhhh! You're blog is so tweet... I mean sweet! I love the individual items - the bird, the boat - I will peek in again for sure. Stop and visit me sometime too please. Jennifer of jennsthreegraces

erica sa...

Hejsan!

Jag hoppas att du inte tar det här som reklam, för det är inte meningen. Grejen är den att jag, en tvåbarnsmamma har blivit
utvald som kandidat i en modelltävling "modell för en dag" och det är väl enda chansen för mig att få uppleva något sådant- nånsin, hihi.
MEN det går inte utan din hjälp. Jag måste nämligen få flest röster också....

Snälla rösta på mig ERICA, nr 6 och hjälp mig vinna! http://www.paulamyo.com/info/modelltavling/

I min blogg finns en pågående tävling där alla som röstar på mig kan vinna ett valfritt namn/budskapssmycke! Bara skriv en liten kommentar så är du med=)

Om du hjälper mig så lovar jag att jag blir fantastiskt glad! Snälla=)

KRAM/ Erica

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin