fredag 23 oktober 2009

Have a nice Friday!

Kikar in för att önska er alla en härlig & skön Fredag! I dag kommer min älskade Pappa och hälsar på...
Här ovan ser ni tavelväggen jag börjat med bakom soffan. Den kommer fyllas på eftersom. Tycker det bryter av så fint med det mörkbruna o svarta mot allt vitt... Hmm... Det ser dock lite trist ut i soffan. Det beror på att de flesta kuddarna ligger i tvätten för tillfället...
Soffan kommer från Mio och heter Oxford... Det blir tyvärr inte mycket läsa av här hemma förräns sent ikväll, nä först ska här bakas, bädda gästsängar, tvätta Antons matchkläder inför hans match i morgon (som jag kom på att jag glömt), åka och handla, hämta barn, skjutsa till träningen, simma en liten stund, hem och laga middag och sen ta ett stort glas vin och se på Idol... Puh! Tror ni jag håller mig vaken?
Vad ska ni göra?
Kraam (måste skynda vidare nu) Susanne

34 kommentarer:

Malin sa...

Tack för underbar läsning på din blogg! Och för alla inspirerande bilder som får mig att vilja fixa och göra massor med saker i mit hem! Ha en trevlig helg du med! Kram M

Anonym sa...

Ha en jättemysig helg tillsammans med Pappsen och familjen

Kramar från Lena

n o r d i n g å r d e n sa...

Så vackert rum och arrangemang med både böcker o tavlor!! Ha en bra helg med Pappa! Mari.

Cecilia sa...

Sv: Du förtjänar det! Och tusen tack för de fina orden :) De värmer.

Jag tycker det låter som en ganska mysig fredag, jag! Men det beror väl på att jag bara ligger i soffan och snuvar, haha. Skulle hellre vara ute och flänga. Förresten fick jag så härliga associationer av orden "bädda gästsängar". Svala nytvättade lakan och gäster till frukosten som dricker thé som luktar konstigt. Haha, nu inser jag att jag tänker på min farmor, och när hon kom på besök till oss kring jul. Då bäddade vi alltid gästsängen till henne, och så drack hon engelskt thé till frukosten. Vi barn drack ju aldrig thé så vi tyckte förstås att det luktade konstigt ... Oj, vad associationerna kan gå bara av några små ord ...
Ha en härlig fredag!
/Cecilia

beate sa...

hallois!

Bildeveggen din er lekker!

ønsker deg en god helg!

klem Beate

fröken knopp sa...

det låter som en hektisk men roligt fredag efter middag..själv e jag hemma med sjukt barn så..så vi bara myser..:) men lite handling får nog jag med försöka fixa innan kvällen..godisskålen kan ju inte stå tom när idol börjar..:)

hoppas att du får en mysig helg med din pappa!!!

kramar elin

LantlivsAnette sa...

Åhhh så fint med tavlorna !!
Ojj, du har fullt upp..jag själv har varit o handlat, smet in på en loppis o fyndade en gammal liten kälke bara 40 cm lång, för en tjuga !! städat lite har jag också..sen matlagning o Idol, vi måste hålla oss vakna..hii..hii..
Kraaam Anette

Useful Art sa...

Hej susanne!
vilken fin fotovägg du börjar få. Har också planer på en sån men har inte blivit av ännu. Visar upp din fina skylt i min blogg nu :)

Kram /Sara

Camilla sa...

Hej goa Susanne!

Låter som en körig fredag - men du fixar det. Vi är ju liksom sådana - vi mammor...

Min blir aningens lugnare tror jag. Jobbar en stund till, mina barn åker till sin pappa ikväll men Mikaels barn kommer istället = lugnare för de är "stora" barn/tonåringar. Lite god mat, ett gott vin och Idol såklart!

Ha en fin helg! Kram Camilla

Anonym sa...

Hej!Suanne!
Fotoväggen ser fin ut. Fredagen verkar fulltecknad för dig, men det är väl bara roligt. Jag väntar hit mina älskade barnbarn 6 och 3,5år gamla. De kommer hit med sina föräldrar och stannar på höstlov hela kommande vecka.
Ha en fin helg.
Gun-Britt

Floras Kulle sa...

Vad fint det blir med tavlorna, och jag hann precis tänka: "Oj, tänk att hon lyckas hålla sin soffa så där stilren, vad snitsigt med en enda stor kudde i mitten!", när jag läste om anledningen... Hihi, jag tyckte att det var snyggt i alla fall!

Tänk vad du kommer att förtjäna den sköna vilan ikväll efter alla aktiviteter... Ha en fin helg!

Kram//Annette

Annas skattkammare sa...

Så snyggt det blir med tavelväggen! Låter verkligen som du har fullt upp! Hoppas du får varva ner lite emellan..
Trevlig helg!
Kram /Anna

Liten Bod sa...

Det blir skitsnyggt! Jag gillar också det mörka mot det vita. Och jag har samma soffor, fast de har fått heltäckande quiltar över sig, eftersom vi bor i dem.... Den som tycker att vita soffor är lättskötta har nog inte tvättat, strukit och krängt på sina överdrag särskilt många gånger :) Kram, Tina

Anonym sa...

I added your blog to my blogroll, and I'm enjoying following along. Very, very pretty!

:)
Zuzu

Anonym sa...

Heej! Va fint med tavlorna, jag har oxå varit inne på den ide´n, men att sätta foton på gamla släktingar i gamla ramar på väggen i trappen. Jag har oxå fläng runt idag, har varit ledig från jobbet. Jag har varit på banken, veckohandlat, skjutsat pojkarna hit och dit (!), lagat mat, putsat fönster, tvättat och strykit! OJ, oj jag kommer väl att somna när jag sätter mej ner framför tv:n. Ha en skön helg!!!

Mvh Isabelle

Ainosofia sa...

♥ Ainosofia ♥

Emelie sa...

Tavelväggar är hälriga och personliga. De ger karaktär och höjer stämningen i rummet. Slutligen ska jag bara tillägga att de håll som blir kvar i väggen den dag man kommer på att tavlorna inte ska sitta där längre inte är lika roliga...
Ha en skön helg!

Mamma C sa...

Tavelväggen ser fin ut. Här har det jobbats, varit på systemet när jag åkte hem från jobbet. Fixat varma mackor, och nu slappar jag vid datorn och väntar på att Idol ska börja. Ha en fin helg.
Kram mamma C

Anci sa...

Hej !
Du somnar nog lätt i alla fall i kväll:) Jag gillar tavelväggen som du har , gillar också när något mörkt bryter av det vita,ljusa.

Jag ska blogga i kväll...

Kram
Anci

Ingalill sa...

Jättefint med att bryta av lite mot det vita. Det gillar jag också..Om du orkar hålla dej vaken? Beror kanske hur STORT vinglaset är:). Ha en mysig helg!!

Anonym sa...

Tavelväggen är jättefin. Du får alltid till det såå snyggt!!!

Hälsningar
Charlotte
(hon med bikinin och converseprat på en av dina loppisdagar i somras)

blomsterboden i skanör marie sa...

Hoppas allt lungnat ner sig nu, och att du har som oss andra lite fredags mys med din pappa.

Kramkram marie

Made in Persbo...Carina sa...

Se där ja! En Mio Oxford...det har vi hemma med :) Den är så go att krypa upp i...å så har vi en tillhörande fotpall också (fast kvaliteten på hjulen till den var inget vidare så här med facit i hand efter några års användande).

Önskar dig en skön helg!
Kram, Carina

Unknown sa...

Tavelväggen kommer att bli jättefin.
Hoppas ni får en mysig helg tillsammans.
Kram

Ett Vitare Hem sa...

Väggen är jättefin med tavlorna!
Ha en fin helg!
Kramis/LenaS

Det vita dårhuset sa...

Tjena fialotta :o)
Har du nyktrat till efter vinglaset?...*ler*

Jag skulle nog bli as kalas av att bara sniffa på korken.....Har inte druckit en droppe på 7 år :o/

Får väl ta igen det efter den sista här :o)

Krameki kram Erika

Engelska Villan sa...

Hej söta du!
Å, så fint! Precis så är jag sugen på att fixa i vårt matrum. Tack för inspiration!
Vilken vacker blus du visade i förra inlägget också. Tänk, jag har en likadan, från min min Malungsdräkt som jag ärvt av min mormor!! Vilka skatter va?! Inte har jag tänkt på att jag kan använda den ihop med en söt kofta :)
Hoppas du får en mysig helg med papsen :)
Kramar Anna

Pink and white dreams sa...

Hej Susanne och Alice

bläddrade i senaste numret av Drömhem & trädgård (13) och det var nåt bekant över en artikel. Jättefint! Får sån pysslariver, men följande två veckor är fyllda så det får bli till lite senare.
Ha en skön helg!

kramar Sabi

Skogsdoft & havsbris sa...

Fint med tavelväggen där bakom soffan! Det mörka blir en spännande kontrast mot allt det vita.
Du hade verkligen ett fullspäckat fredagsprogram! Hoppas du hann koppla av lite också och inte somnade på Idol! :) Själv var jag solo igår kväll, men kvällen gick fort ändå... Målade lister till bastun vi håller på och bygger bland annat. Ikväll blir det bio! :)
Önskar er en skön lördagskväll! :)

becca sa...

Hejsan,
Satt i dag och tittade i ett gammalt Julnr av Lantliv, och vem satt där på sin trapp och såg snygg ut?
ja nu väntar jag ännu mer på julen=),
Ha en bra helg, kram Rebecca.

Jenny sa...

Hej Susanne!
Åh vad fina tavlor! Och vad snyggt med det mörka mot den vita soffan och väggen:)
Skymtar en vacker takkrona där oxå;)
Du har precis den stilen i vardagsrummet som jag är så förtjust i!

Ha en trevlig söndag!

Kram Jenny

Galleri Hönshuset sa...

Hej. Läget?

Fiiint med tavlorna, gillar också kontrasterna mellan mörkt och ljust!
Ha en härlig söndag, vi ska iväg på Wilmas första innebandyträning, få se hur hon hanterar klubban =)

kram Pirre

2,9-Marie sa...

Mycket fin tavelvägg - och soffa!! Jag vill också ha en "Howard"/Oxford-soffa...

Hoppas du hann med alla saker du skulle göra i fredags, jag blev nästan trött bara av att läsa om dem =) Själv träffade jag (mammaledig som jag är) mina härliga kollegor på en After work inne i stan. Det var jättetrevligt! Ha en fortsatt härlig helg! M

Anonym sa...

Jag bara myser när jag läser din blogg och blir så glad. Jag behöver inte känna mig ensam om att älska julen och alla dess roliga saker man får ta fram, har redan tjuvstartat, mina grannar är vana, att se en stjärna hemma hos mig nästan mitten på nov är inget ovanligt. Jag älskar när det snöar och jag vet precis vad du menar med att springa till barnen och vråla ut att det snöar. Tack för en otroligt fin blogg.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin