tisdag 15 september 2009

Oj, snart 500.000...

Hej på er!
Jag såg att min besöksräknare börjar komma riktigt nära halvmiljonen nu!!! Jisses! Inte klokt vad snälla ni är som fortsätter komma tillbaks hit till mig... Ni anar inte vilken glädje det är när man får sådan uppskattning för något man gör... Ja, ni som själva bloggar vet ju hur roligt det är...
Det här gör man ju enbart för att det är så roligt att dela med sig av ens stora intresse. Ni blir som ens vänner fast man aldrig har träffats och man kan inte vänta tills man ska få visa upp något nytt man grejat till. Familjen har man för länge sedan tråkat ut med allt inredningsprat... *fniss*

Ett jättestort tack till er alla för att ni finns och framför allt för att ni kommer tillbaka!!!

Vet att jag lovade ha en utlottning i somras när det hade varit 400.000 besökare, men tiden gick och nu är vi framme vid 500.000 istället.

Så håll ögonen öppna för snart blir det utlottning här hos me and Alice för att visa min uppskattning till er alla...


Bilderna ovan är fotograferade i vår övre hall. Älskar dessa beiga färger mot det vita & gråa och trägolvet som bryter av... (Den gamla stolen är inropad på auktion och tavlan och det virkade överkastet kommer från loppis). Den vackra glasade dörren kom fram när vi slet bort ett lager masonit de satt för alla dörrar någon gång på 70-talet...


Just nu går det även att läsa några rader om mig i vårt lokala Annonsblad som kommer ut till alla hushåll här i Dalarna. Ni som inte sett det kan se det HÄR... Gulp!!!

Tack & hej leverpastej!! Susanne

58 kommentarer:

Anonym sa...

Hej susanne!
Jag är en som har följt din hemsida under lång tid. Du visar alltid så vackra bilder från erat hem. roligt med alla dessa besökare. jag kommer vakta här som en hund så ja inte missar din utlottnin.
Tack från Ylva

Marias lilla Skafferi sa...

Hej Susanne!!

Såå spännande med en utlottning, jag längtar och ser såå fram emot detta!

Vilken vacker stol du visar och överkastet - superfint! Jag har ett vitt överkast till vår 180-cm dubbelsäng som min mormor virkade en gång, vilket HÄSTJOBB! Men ditt är nästan finare eftersom det inte är helvitt..

Well, lycka till med müslin, vi hörs!

Hälsningar,
Maria

rosenskära sa...

Åh Susanne, vad roligt! Ett bra reportage också, kul att få veta lite mer om er historia. Vad glada vi är att du inte stannade i Libanon eller Stockholm!

Och stort grattis till alla dina besökare, naturligtvis! Att jag läser din blogg vet du ju, men jag kan tala om varför jag fortsätter - ingen annan stans dyker det upp så mycket överraskningar som väcker habegär! Du använder saker på nya sätt, kombinerar och utmanar! Och sen gillar jag ju dig jättemycket förstås, du är rolig och ödmjuk! I like!

Stor kram
Lena

Hem och Lycka sa...

Å vad roligt med reportaget och dina 500', grattis!

kram Mia

n o r d i n g å r d e n sa...

Grattis Susanne till många besökare och en vansinnigt fin blogg, och ett vansinnigt vackert hem!!! Du har sån god smak och du har en unik familj med samma intresse, vilket måste vara ett plus : ) Jag såg reportaget i annonsbladet, om antikbutik/auktion ni ägt, så häftigt, ni är väl inarbetade i branschen: )

Vilken vacker övre hall!!!!

Soliga hösthälsn fr Nordingården

blomsterboden i skanör marie sa...

Hej Susanne, grattis till det fantastiska antalet, själv har jag precis börjat blogga, kom gärna in och se hur jag har det. blomsterbodeniskanor.blogspot.com
Kram Marie

Linneagården sa...

Tjena Susanne.
Det är klart man kikar in här med jämna mellanrum. Du har ju så fint hem. Bra ideér & tips som man gärna "lånar" & gör något av.
Man får väl säga Grattis till alla besökare.

Ha det gott i höst-solen.

Kramen /madelene

Mejrams! sa...

Stort grattis till alla dina besökare men det är ju inte så konstigt, du har en jättefin blogg. Trevligt att få läsa litet bakgrund om dig. Ditt golv som skymtar i en av bilderna, är det så mörkt som det verkar? Jag funderar nämligen att måla mina golv bruna men tvekar då jag tycker såpskurat också är fint (dock mycket jobb i alla fall i början). Kram Merja

fröken knopp sa...

har följt din blog länge o beundrar den väl..:) Jag själv har precis börjat med min blogg..spännande..:)

Väntar förväntansfullt på din utlottning...!!!

Kram elin

VITA NYANSER sa...

GRATTIS till dina besökare, du har en så underbart fin blogg, det är hög klass på den!!! Vad kul att läsa det fina reportaget om dig, och att få reda på lite mer om dig. Jag kikar in här ofta och njuter av allt det fina!

Ha det bra!
Kram L-L

mysiga heestrand sa...

Jag följer din blogg. Den inspirerar mig mycket. Grattis till alla besökare du har på bloggen. Skall kika in på reportaget om dig nu.

Kram Marita i Heestrand

Les Cotrions sa...

Waw! Congratulations!!! 500.000 visitors are a great number! But you have a so nice blog that's absolutely right you reach that aim!
Enchanting details of your home!
Vale

Anonym sa...

Hej, Susanne!

Gillar din blogg och följer den. Du bjuder på så fina bilder från ditt härliga hem. Inte dåligt en halv miljon säger STORT GRATTIS!

Utlottningen hos dig får man absolut inte missa!

Mvh Renate

SussiLibySweden sa...

Grattis, du har verkligen en fin blogg med massor av fina bilder och saker som jag gillar.

Skall läsa repotaget, vad skojigt.

Kram från Anneli...SussiLi...

LILLA BLÅ sa...

GRATTIS till så många besökare !! Vad roligt för dig och din blogg. Tack för allt fint du delger oss alla. Nu ska jag läsa om dig

kramar @nette

Kalkstenssommar sa...

Oj, va roligt att få läsa ett reportage om dig. Mycket spännande och kul att få veta lite mer. Ett reportage du kan vara stolt över.

Kram!!!

L

Min stil sa...

Hei hei og grattis med så mange besøkende. Skal følge med og ser fram til utlodding.
Klæm fra Susanne

Anna-Malin sa...

Ett stort grattis till gaaaalet många besökare!

Jag gillar din mix i dina inlägg. Lite kreativt, pyssel, tankar och vardagliga ting. Ja, sist men inte minst ert fantastiska hus som tycks vara oändligt stort och fyllt av de mest underbara skatter...

Kramar!

Anna-Malin

Mamma C sa...

Din sida släpper man inte i första taget. Det är alltid lika roligt att kika in hos dig. Man blir inspirerad och kreativ när man tagit sig en titt här. Tänka att dom spikade för sådana fina dörrar med masonit förr.
Kram mamma C

Mitt Egnahem sa...

Ännu mera GRATTIS från Värmland. Vilket fint reportage. Snygga bilder och välskriven text. Intressant att höra Er "historia"!!! Romantik och möbler. Underbart. Lycka till! Är du riktig soldat!?? MVH från värmländska "mitt Egnahem"

annashusidingtuna sa...

Grattis till så många besökare, det är du verkligen värd!!!!
Kram Anna

Butik Drängstugan sa...

Vilket fint reportage!
Jag har tittat i på din blogg några gånger och blir alltid lika inspirerad.
Vacker bild på den virkade filten, smakfullt.

Hälsningar
Cina

Mor-Mia sa...

Hej Susanne,
Vad roligt att du gillade min lilla present som jag skickade ;)

Tack än en gång för att du gjorde dig besväret!

Kram Mia

LOPPISLIV sa...

Ett stort GRATTIS till alla dina besökare. Älskar din stil och din blogg, den är en stor inspirationskälla för mig. Visst är bloggen en härlig liten samlingspunkt att få frossa i sitt livs kall, dvs inredning med likasinnade. Härligt! Kram på dig//Paula

LOPPISLIV sa...

bara jag igen, fint reportage det var om dig. Roligt att läsa historien om hur du hamnade i dalarna. Kraaam P

mig & alice sa...

Hej Susanne!

Grattis till ditt rekordhöga besökarantal...jag förstår dem.
Jag som du vet har ju haft vääääldigt svårt för mig att kolla på andras bloggar ett bra tag nu. Vet faktsikt inte vad jag gör med min tid...eller hur jag kunde ha sån koll förut?

Men det är ju det som är så himla bra med bloggar eftersom man kan läsa ikapp det man missta :-).
Och OJ, vad många vackra, skrattroliga, dråpliga och åter vackra inlägg jag missat!!!

Och grattis till det fina reportaget ifrån Annonsbladet i veckan.

Jag kan inte komma ihåg på rak arm om du varit in och röstat på min tävling som pågår september ut...annrs tycker jag att du ska göra det. Tror att du kommer att gilla priserna :-).

Och du, imorgon kommer Lena upp ifrån Stockholm och ska vara i butiken med mig....har du haft din utförsäljning ännu??? Kunde inte läsa mig till på din blogg...bara att du tänkte ha en framöver :-).

Du vet att hon har en stooooooooor bil och hon är oerhört duktig på att packa, hahahaha.
Kan du inte ringa mig imorgon om det är så att du ha öppet????

Om du inte somnat vid det här laget av min lååånga kommentar :-).

Ha det så gott och hälsa Brallizen från mig.
Kraam
Melinda

Hemma hos Klara... sa...

Grattis till alla besök, kikar in lite då och då och beundrar alla härliga bilder på din blogg :) Det var ett jättefint reportage i Annonsbladet också!

Ja, tänk att man spikade för alla fina dörrar en gång i tiden men tur att det som finns under ofta är bevarat.

Ha en fortsatt bra vecka!
Helena

Anonym sa...

Go´kväll i stugan...ja stuga var väl lite fel :) så himlans fint ni har det. Vad roligt att läsa reportaget och lika kul till alla besökare, grattis!

Kram Pernilla

Linecas have sa...

grattis med jubileet. Det er ikke så merkelig folk kommer tilbake inn hit. Du skriver så mysigt og rett frem. Sådan et hverdagsmennske et ekte mennske bare kan. Så er det jo også forståss dina bilder. De ar jo rett snygga.
Hilsen en tjej på andre sidan av gransen. =))

Inspiration i vitt sa...

Hej Susanne, så kul att läsa reportaget om dig, ditt hem är fantastiskt vackert. Förstår att du haft sååå otroligt många besökare, det är ju alltid inspirerande och härligt att titta in till dig.
Snart är du uppe i miljonen ska du se, det dröjer inte hihi.
Kram på dig/Ingela.

My home is my Castle sa...

Så gøy å se artikkelen i avisen :)
Nydelige bilder..
WOW.. 500.000 besøkende !!!
Men så har du er helt utrolig vakker blogg og da ;)
Gratulerer så mye :))
jeg kommer tilbake og blir med på trekningen ;)

Klem,Kari

LantlivsAnette sa...

Wiiieeee !!! Vilket bra reportage !! Jisses...så ni har hållit på så omfattande med Antikt !! Vad häftigt, då förstår jag jju varför din man kommer hem med så gamla fina gobitar titt som tätt..hii..hii..
Maria torget, där bor min äldsta syrras dotter, jag är alltid dit då jag är i S-holm, finns fina butiker där också.
Klart att du har så många besökare, du har ju en kanon blogg !!
Näpp..nu måste jag kvistlacka lite, det tar sig med mina infällda fönster..jag visar sen !!
Kraaam Anette

Anci sa...

Hej !
Kul att se dig i ert lokala annonsblad. Du är jättebra på bilden. Och dina bilder i inlägget är ju bara så underbara.
Jag längtar efter din utlottning :)

Kram
Anci

Ina sa...

Det finns en anledning att man återkommer gång på gång till er fina, underbara blogg!! Ni visar alltid nytt och fräscht material, nya vinklar och vrår på ert vackra hem och era inlägg tycks aldrig sina. Ni är väl värda besöksräknarens siffror!!
Vad spännande med tävling!!:-)
Kramar, Ina

Millas hem sa...

En fantastisk fräsch och inspirerande blogg är denna som jag gillat a lot från mitt första besök här!!

Kraaam

Anonym sa...

Så roligt!
Jag har din blog som favorit och kommer fortsätta komma tillbaka för att njuta av dina vackra bilder. Längtar tills din utlottning!
Lotta

EN INREDOHOLIC sa...

Så roligt att läsa om dig!!!

Så söt du är o fint inlägg.

KRAM
Jannice

Anonym sa...

Du har en otroligt fin blog som tilltalar en stor mängd människor och jaghoppas du kommer fortsätta länge till. Både jag och min dotter är trogna läsare av din sida.
med vänliga hälsningar från Norr
Mirja

Made in Persbo...Carina sa...

Hej hej!
Stort grattis till så många besökare! Jättekul...och tänk att de ökat från 400 000 till 500 000 på så kort tid. Helt fantastiskt! Men så har du ju skapat en fantastiskt fin blogg också!

Jättefint reportage i Anonnsbladet!

Ha det gott i höstsolen,
kram Carina

Anonym sa...

Åh va kul med en utlottning. Har annonsbladet framför mig just nu. Riktigt kul att läsa din historia.
Lena i Falun

Viveka i Bläckhornet sa...

Graaaaaaaaattis till ditt stora besökar antal!

Jag är inte ett dugg förvånad överdet. Du har en härligt inspirerande blogg där man alltid är nyfiken på nästa inlägg.

Fyndade själv 2 virkade överkast för 100:- på loppis. Helt otroligt när man tänker på vilket jobb som ligger bakom.

Spännande med utlottningen...

kram Viveka

Cecilia sa...

Det är klart att alla dina läsare kommer tillbaka! Nu talar jag ju bara för mig själv, men jag blir alltid lika glad när jag ser att du skrivit ett nytt inlägg, för din blogg gör mig så rofylld och inspirerad. Jag hoppas att jag i framtiden kan leva som du, med ett eget, vackert hem, göra saker man trivs med ... Förresten, jag är en relativt ny läsare (som fastnat helt ...) så jag vet inte så mycket om dig och vem du är. Det skulle vara kul att få veta lite mer, självklart inte det du vill hålla privat, men kanske lite mer om vad du arbetar med och vad du gjort tidigare i ditt liv? Hur ni hamnade i ert hus, o.s.v? Om du vill dela med dig av lite sådant skulle det vara jättekul att läsa ...
/Cecilia

Kallholmen sa...

Grattis sussi pussi till halv miljonen...det är ju helt fantastiskt!
Men du är ju sååå duktig också!
kram carro barro

Kamomilla sa...

Grattis! Och vill bara säga, att det är du som gör det! Du fängslar oss med dina vackra bilder att vi bara måste komma tillbaka... :)

Härligt!
Och reportaget var ju jättefint det också!

Anonym sa...

Håller med ovanstående talare. Super duper blog!
kram Emelie

Vita små hjärtan sa...

Grattis till så många besökare!
Å vilken charmig låda i förra inlägget!
Kram Agnetha

Lilla Trollbacken sa...

Hej Susanne!
Vad kul att läsa om dej i tidningen. Jättefina bilder.

Kram¨
Gabrielle

marysis sa...

Hej Susanne!!

Tack för leveransen jag fick igår!
Jag blev såååå glad å det var såå fint! Tack!!
De hänger nu så fint på min nya altan och i mitt nymålade sovrum. Barnen blev överlyckliga!!
Grattis till besöks siffrorna, det är inte så konstigt att det stiger i raketfart, den är ju bara BÄST!
Önskar dig en underbar dag/vecka.
kram Marianne

hemtrevnad marie sa...

Ja grattis till alla besökare!!:)
Det är klart man måste titta in här ...alltid godis för ögat!!
Sen gillar jag ju också antikt och gammalt vet du!!
kramis

gamla skolan sa...

Stort grattis till alla besökande !! Du har en jättefin blogg och ett jättevackert hem , så det är klart att det lockar många besökare ! Kramar Susanne / den gamla skolan

Annas skattkammare sa...

Grattis till 500000! Oj så många det är! Inte alls konstigt så fin och inspirerande blogg som du har Susanne! Väntar med spänning på tävlingen!
Kram /Anna

Cecilia sa...

Sv: Haha, ja, jag upptäckte det nu att det visst stod lite om dig ändå under den länken. Det var kul att läsa! Tyvärr bor jag inte alls i närheten av er, visst bor ni i/i närheten av Gustafs? Jag bor alldeles för nära Stockholm för mitt eget bästa, min dröm är att kunna flytta till Dalarna "när jag blir stor". Min släkt kommer därifrån och det är väl lite där jag har mitt hjärta också :)

AnnaFia sa...

Grattis till besökarna :)

Anonym sa...

Hei Susanne!
Ikke så rart du snart har en halv million besøkende ,
- bloggen din er nyydelig!!
Besøker deg jevnlig -
og følger med på dine interiør-bilder/tips:-)
Du er veldig inspirerende:-)
Ha en fin kveld, klem Hege.

Goa sa...

Och du är sååå alla värd alla dessa besök Susanne! Ty härinne är det bara vackert, hela tiden med massa inspiration kontra värme. Ja, man känner sig välkommen.

Grattis till alla besök!
Och må bäst, alltid!

Stora kramen...

marianaskeramik sa...

vilket fint reportage om dig! grattis att räknare snart kommit upp så högt
ha de gott
marianaskeramik

vosgesparis sa...

Congratulations on your 500 000 ;)

dsign & inredning sa...

Hej Susanne!
Ja visst är du värd alla besökare, din blogg är ju helt underbar! =)
Du har inspirerat mig så mycket att jag oxå börjat blogga nyligen ;) Tack!!!
Kram Lena

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin