söndag 20 januari 2008

Vilodag?

I dag är det Söndag. Veckans vilodag...


Om man inte har barn som utövar olika sporter. Det var bara att kliva upp med tuppen (07:00) i morse. Sen bar det av till 10-årige sonens innebandy match. Inte i ortens idrottshall, utan 6 mil härifrån. Matchen är minst lika jobbig för oss föräldrar. Det är ju så spännande! Sen bar det av hemåt igen o fixa med diverse Söndags sysslor. Nu ska vi iväg igen... Alice ska till Falun och dansa sin street dance...
Men det ska tilläggas att vi är jätteglada att barnen har sina aktiviteter i dessa stillasittande tider...

Kram till er! / Susanne

29 kommentarer:

Tankar tar tid sa...

Jag har lagt till dig som en länk på min blogg. Jag vet inte hur det är, om jag skulle bett om lov först? Om du inte tycker att det är OK tar jag naturligtvis bort den på en gång och ber om ursäkt.
Christina

Karin i Villa Grå sa...

Hej!

Visst är det skönt när barnen hittar aktiviteter som innebär att de rör på sig? Vår 11-årige son är en mästare på att sitta stilla. När han äntligen hittade en sport han gillade, vad tror du att han valde då..? Jo, skytte! *suckar* Utmärkt för hans koncentrationsförmåga, mindre bra med tanke på hans stillasittande.

Aha, så även du är utflyttad 08:a? Och bor nu i Dalarna? Längtar du tillbaka?

Vilken fin krona du visar! *gillar*

Kram, Karin

Anonym sa...

Ja det er godt barna er aktive, det er en periode det også. Så blir det stille. Vi hare en jente som bor hjemme nå, hun er med på diverse. Koselig og se de opptre og engasjementet stort når hun spiller kamper...selv om hun er bare 10 år.:))

Anonym sa...

Var ikke meningen å være anonym.....må visst fikse meg blogspot blogg eg også.

http://blogg.hobbyboden.com/randi

Solsjö - Under en vind sa...

Visst är det bra att barnen rör sig istället för att bara dega i soffan eller vid datorn! Jag önskar att det fanns MER aktiviteter här på nära håll...Det är fotboll som är det största här! Vilken underbar dekoration med krona!!! Skulle man vilja ha.....
Fortsatt skön söndag! Kram!

Stämningsfullt sa...

Ja det blir en del. min dotter ska snart iväg och sjunga med kören :) Men det är ju bara bra att de har att göra!
Kram!

På min gatan i stan sa...

Härligt med lite aktiviteter. bra att dom rör på sig barnen. :-)

Trevlig kväll!

Kram Martina

Körsbärsgården sa...

Hej!
När barnen blir äldre tror jag det är som Du skriver, aktiviteterna innefattar både äldre och yngre, på gott och ont ibland. Men mest gott!
Vi har varit ute på sjön och åkt skridskor idag. För Lillfia på 2 år var det första gången och jag tror det hördes till alla grannbyar då vi tog av henne skridskorna och skulle gå hemåt. Hon skulle åka mer! Storebror på 3 år höll sig till sparken. Han har inte provat skridskorna på is en gång så det har vi kvar. "Det är så halt!", och det har han ju rätt i...

Kram från Karin.

Jessan sa...

Ja , var glad att barnen har rörliga aktiviteter! Min 15- åring boxas flera dar i veckan, men min lille har jag lite problem med. Ska försöka få honom att börja med innebandy när den börjar för säsongen. Han är som jag :älskar att pyssla, måla osv....men det blir ju lite för mycket stillasittande tyvärr... underbar krona du visar! Såå läcker! ha en jättefin vecka! /kramisar Jessan
är det ok om jag länkar till dej?

Ann-Catrin sa...

Hej min vän!!
ja du flänga runt med ungarna, det har vi oxå gjort...så himla mycket.
fast u tycker jag att det är skönt att det är över..men det var roligt oxå..så spännande med alla matcher. min mellandotter har nog provat på det mesta från simhopp till karate... nu tränar hon bara sporadiskt.. nu är det annat som lockar.
så underbar krona du visar.. i sin vackra enkelhet där den får stå och trona!!
Vi "ses" väl snart igen!!!!!!!!!
kramar A-C

me and alice sa...

Hej Körsbärsgården (Karin)
Vad go han e storebror...
"Halt på isen" *fniss*
kram Susanne

Mitt hem är min borg sa...

Ja visst vill man att barnen ska ha intressen.. Jag tror det är jätte viktigt.. Så ens vardag känns meningsfull.. Visst kan det väl kännas drygt att skjutsa hit och dit men tiden går så fort.. Snart sitter man hemma själv och bara önskar att någon ringde och ville ha skjuts.. Ha ha!!
Jätte fin krona också.. ;)

Kram Linda!!

Bonnie´s vita rum sa...

Kul med aktiviteter men det är ganska kul med sovmorgon oxå. Eller vad jag kommer ihåg i alla fall!

Kram Bonnie

My Lovely Things sa...

ja, det är roligt när barnen hittar bra aktiviteter. Min dotter dansar hiphop. Hon är verkligen född till att dansa. alltid älskat att showa! Min 10 åring och min 8 åring går på skytte.Och lilekillen på barngympa.
Annars så är killarna här riktiga tv spels älskare! Fick de bestämma så skulle de aldrig slita sig från tv spelen. Har skafaT EYETOY TILL PS2 OCH NU RÖR DE SIG MER NÄR DE SPELAR.
fIN BILD DU VIDAR. dU HAR SÅ VACKRA SAKER!
KRAM aNNA

Staket & Designkonsulterna sa...

Det är nästan som man saknar alla dessa aktiviter som barnen hade...men nu är det ganska skönt att få ligga och slappa på morgonen.

Vilken fin krona du visar...är den gjord av plåt eller smide'

Kramizzar Annelie

LOPPISLIV sa...

Hej! Båda mina grabbar spelade hockey när de var i den åldern så jag vet vilket flängande det är. Den äldsta spelar numera innebandy han också, men nuförtiden kör han själv......Vilken vacker krona! Och ditt matrum...suck...och ditt stora skåp...dubbelsuck...Vilka Ljuvliga bilder. Ditt hem är underbart. Ha de bra Kram Paula

IKT i min vardag sa...

Tur att sonen inte är i den åldern än när det krävs idrottsaktiviteter. Men det är tidiga mornar iallafall...och full rulle dagen lång:)I love it!

Kram Linda

Kathys Home sa...

I detta hemmet har vi passerat detdär stadiet..men jag vet hur det kan vara..både arbetsamt men roligt och givande..Ha en skön vecka//kat

H A N N A S - F O R M sa...

Så vacker krona...verkligen jättefin!

KRAM
Hanna

PS: Visst är det underbart att se sina barn göra något det gillar att göra...jag själv kan ju aldrig hålla mig på avslutningar och så..är otroligt lättrörd och stolt!DS

Maria sa...

Ja antar att man skall vara tacksam, allt fler barn sitter inne framför tv. När jag var liten fick mamma dra in mig på kvällarna, vikke helst vara ute och leka.
Inte mycket vila här inte, trots att det var söndag. Har påböjrat trappan och väggarna. man glömmer fort hur jobbigt det är att renovera och måla, saker överallt och målarfärg lite varstans. Tur att resultatet är värt det!

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hallåj!

Det är gnäll-Fia som tittar in... Vilken fin krona du visar... Kan du inte visa om du har något litet fult liggande någonstans.... ;-) Hi, hi... skojar bara med dig. Dina bilder ger ro på något vis.

Vilka vann???
Kram!

Anonym sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Anonym sa...

Otroligt fin krona!Ska man ha något i den? eller är den helt enkelt bara snygg?
Ja det kan lätt bli flängigt att ha barn,men det får man vara glad för. Tänk vad mycket possitivt man får uppleva med dom.Kram Katta

Anonym sa...

Hej susanne! vad glad jag blev när du lämnat en liten kommentar på min nystartade blogg! Det värmer! Jag svarar dig här, jag tycker det är lättare så. Hoppas det var OK att jag länkat till dig? Sidan inredningsbloggar är bra faktiskt, man upptäcker nya bloggar hela tiden, det är som flera gratis inredningsmagasin på en gång! Hoppas vi hörs igen, och att veckans första dag har varit snäll mot dig! Kram Sara

mig & alice sa...

Hej Susanne.
Ja, visst är det bra när barnen har sina aktiviteter, då vet man dessutom var man har dem ;-)
Å andra sidan kan det ibland kännas som att man inte gör annat än skjutsar, hämtar, städar, säljer bingo,bakar, mm, mm...hahaha, det tar liksom aldrig slut. Men fördelarna överväger klart!

Guuud, vad den där kungakronan är vacker, är det en speldosa eller??
Kramisar Melinda

Annasfredricstorp sa...

Underbart hem du har. Kommer säkert att "tjuva" några ideer till vårt sommarhus som är under renovering. Hoppas att det är ok?

Kul att din dotter är med och skriver själv har jag barn och sambo som inte är lika entusiastiska som jag till bloggandet. Min blogg ser jag som en dagbok över vår renovering och kanske ett sätt att kunna få tips och ideer från andra.

Kram Anna

http://annasfredricstorp.blogspot.com/

Marie-Nostalgi och Romantik sa...

Det är ju jättebra att barnen har aktiviteter! Men jag förstår att det är lite tungt ibland att gå upp så tidigt på morgonen... säger jag som är världens sjusovare!!!
Vilken fin bild du visar! Var har du fått tag på denna tingest? Den var härlig!!!
Kram
Marie

Gry sa...

Visst funderar man ibland...tidiga lördags- och söndasmårnar, men när man väl kommit iväg är det faktiskt kul;-9
Just nu har vi tre stk igång, så det är något nästan varje dag. Kan tänka mig att det blir tomt sen när barnen kanske vill åka iväg själv och så....

Snygga grejer, som vanligt;-)

Kram Gry

P-lina sa...

Hihihi...känner igen mig!!!! har 2 söner som spelar hockey och nu så har minstingen börjat på gympa också.... Sova får man göra när man blir pensionär ;-)
Men visst är det roligt ändå att få uppleva det? man blir stolt som en tupp när man ser dom!

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin