torsdag 10 januari 2008

Nu känns det!

Har faktiskt hållt mitt nyårslöfte, so far...Raska promenader varje dag. Det går över förväntan bra. Nu har jag även lagt till situps efter varje promenad. Tredje dagen med situps idag. Snacka om att det känns. Jisses vilken träningsvärk jag har...

Visar några bilder från sängkammaren idag:

Det blev en väldigt vit bild. Riktigt så vitt är det inte här inne. Har även några bolsterandiga kuddar i olika färger på sängen. I den lilla ramen har jag ramat in en liten lapp min mamma skrivit. Hon finns inte kvar här på jorden längre. Hon har blivit en ängel. (som jag sa till barnen när dom var små).
Knoppbrädor får man aldrig för många av... Väskor är också en sak jag är alldeles tokig i. Helst lite äldre varianter. Man kan hitta fantastiskt fina väskor på loppisar. Som den här lilla söta silverväskan.
Här syns lite av skåpet där jag förvarar strumpor, underkläder mm... Kommer ni ihåg förra inlägget där jag blev utmanad. "Bra på att plocka undan, men...

...man öppnar skåp på egen risk. Är en riktig slarvmaja. I alla fall när det gäller mina egna saker. Barnens klädskåp är hur fina som helst. Hur har ni det i era skåp?

kram från slarvmaja...

24 kommentarer:

LantlivsAnette sa...

Jahha du..jag skulle verkligen behöva hänga på där med lite träning...midjan pöser lite väl mycket över linningen just nu...

Knopp brädor , det skulle jag kunna ha i varje rum,dom är så himla fina och praktiska...du har så fint på din,väskor det är också en sån där sak som man lätt faller för,speciellt gamla,har du sett min virkade som jag fyndat på loppis ?
Vad roligt att ha kvar en handskriven lapp från din Mamma,ett fint minne.

Jag plockar och plockar hela kvällarna,sen slänger jag in allt i skåp och garderober..till min karls fasa !! han är mycket mer noggrann än jag...Du skulle ha sett hur det såg ut i källaren när Lantlivs reporten o fotografen skulle komma till oss..ujj..ujj..allt åkte ner där...allt som inte skulle synas...
Kram Anette

Tidsmästarinnan sa...

jag blir helt harmonisk när jag ser bilden från ert sovrum, där måste du sova gott!
Kram från en slarvmaja till!

Kathys Home sa...

Hejsan, vilka fina bilder du har lagt ut, som du skriver det ser väldigt vitt ut men det är ju bara fint. Å dina knoppbrädor var jättefina, skulle jag absolut kunna tänka mig hemma...Det är fler som börjat med lite träning haaha..då kan vi ju hjälpa varandra att vara ihärdiga å inte glömma...eller?! :))//katarina

Emma sa...

WOW, vilket kök ni har!!! När kan jag flytta in? Vi håller på med vårat kök nu å det blir nog bra när det väl blir klart, känns som om det går sakta... kanske kommer min kära får hit nästa helg å hjälper oss.... sen är det lite el som måste fixas å så ditten å datten... *suck! men erat är ju jätte mysigt... kanske nåt tunnt tyg innanför skåpsluckorna? eller smått rutigt, varför inte lått å vitt? Ha det gott kramar!

Emma sa...

Blått å vitt ska det ju vara.. hej svejs...

Johi sa...

Vackert och harmoniskt sovrum för en prinsessa. När det gäller klädskåpen så har jag ordning men ta en titt i mitt skåp med plastsaker i köket och du blir mörkrädd.

Solsjö - Under en vind sa...

Sovrummet är helt udnerbart fint!! jag gillar alla dina fina detaljer!
Jag har en vision om att jag har ordning överallt, men sedan barnen kom så hinner man liksom inte med...De flesta skåp och lådor öppnas på egen risk....
Ha det gott, kram!

Ann-Catrin sa...

Det var en befrielse att se att du inte var helt perfekt.. solen har ju oxå fläckar.
Så härligt sken i sovrummet..mysiga detaljer som harmoniserar
ha det så gott A-C

Anonym sa...

Hei! For et vakkert hjem du har, ikke minst kjøkkenet er helt fantastisk!! Og så heldig du er som har tilgang til en sånn flott kuriosa-butikk :) Håper det er greit om jeg linker til denne fine bloggen hos meg! Hilsener fra Synnøve på Lille Maison :)

Hanna i Det stora grå huset sa...

Du är duktig som rör på dig!
Jag springer runt och servar alla, annars är det dåligt med motion. Har en träningscykel, men den har jag inte använt på ett tag...

Dina bilder är jättefina, precis som alltid! Det var fint det du skrev om din mamma.

Tycker inte att det ser så illa ut i ditt skåp. Har sett betydligt värre så att säga. Men det tänker jag inte bevisa! ;-)
Sköt om dig!
Kram Hanna

Maria sa...

Sikke et dejligt soveværelse, det ligner et sted man har fantastiske drømme.
At det er hvidt er bare smukt, fredeligt for sjælen at legge sig der om aftenen vil jeg tro.

Tak for kigget, i dit skønne hjem.

V.H Maria

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Jag har 3 barn så jag tycker att jag bara plockar hinner aldrig igenom att göra det jag egentligen vill skapa ,pyssla inreda m.m .Träning är något jag måste ta tag i men det är svårt när man kommer hem sent mvh Maria Villa Nyhem

Unknown sa...

Skönt att höra att det finns fler som mig hi-hi...Plocka är det enda jag gör om dagarna!! Men öppnar du mina skåp...så väller det ut med prylar!! hi-hi...Konstigt nog så hittar jag det bästa. Härlig blogg du har...kommer gärna förbi igen! Kramar Malin

Flickan på landet sa...

Vilken underbar blogg!sååå fint du har det!!

Anonym sa...

Men jösses vad skönt med någon mer som mig. Alltså min sambo tycker att jag är lite inkonsekvent. Jag gnäller som sjutton över att jag tycker att det är rörigt hemma på våra öppna ytor, o så städar man o det blir jättefint (o jag blir jättenöjd). Sen öppnar man ett skåp, och hoppsan då ramlade det ut ett par saker... Men då stänger man fort o tänker på något annat för då har man inte tid! O han kan inte för sitt liv förstå hur jag kan resonera så. Men visst är det väl underbart att man är olika :-)

Ni har i vilket fall som helst ett helt underbart hem och jag njuter av att få se det!

Kram till er och trevlig helg!
/Camilla Örebro

Anonym sa...

Vad duktig du är med din träning.
Skåpar,ja du inte vill jag att någon ska öppna dem inte.Men jag ska städa upp dem har jag bestämt förra året och jag har då inte ens kommit halvvägs.Sedan har jag en förmåga att flytta om hela tiden och min man blir galen för att han inte hittar i sitt eget hem.
kram ewa

Marie sa...

Underbara bilder från sovrummet, sååå vackert! Hihi, jag är som dig, jag älskar att plocka undan, men i skåp och lådor är det mindre ordningssamt.

Kram Marie

Jes/Vita villa vila sa...

Ljuvligt fina bilder du visar från sovrummet!!! Håller med dig om väskorna, vilka fynd man kan göra på loppisar & auktioner... Köpte alldeles nyligen en gammal superfin aftonväska för 40 pix :)

Nu måste jag kika mer på din fina sida - ville bara lämna ett spår efter mig innan jag går - MEN jag kommer så gärna tillbaka till denna härliga blogg!

Kram Kram Jes

Evelinas hus sa...

Vad spelar det för roll med lite oordning när resten är helt underbart vackert :).
Jag är nog den ordningssamma typen även i skåp och garderober.
Må så gott.
Kram Caroline

Stämningsfullt sa...

Oj vad du är diktig då :) Man blir faktiskt lite beroende av de där promenaderna efter ett tag.... Jag borde också komma igång nu,suck.
Vilken fantastisk sänkammare ni har! Skåpet ser verkligen jättefint ut!
Jag kan tänka mig vad den fina lappen betyder för dig...jag har nämligen något liknande inramat här hemma....
Kram!

Julias vita drömmar sa...

Så roligt att hitta en ny inspirerande blogg. Vackert!

Jessan sa...

Underbart sovrum du har tjejen! Du vill inte veta hur det ser ut i mina garderober till o från...jag älskar också att ha ordning omkring mej , men är slarvig med garderober. (Vilket jag tror att många är,som VILDVITTRORNA säjer: Syns inte! Finns inte!)
Låter så HÄRLIGT när du beskriver ditt skratt! det finns inget underbarare än ett skratt!! Det är tur vi inte handlar på samma ställe...du o jag skulle antagligen då ödelägga deras värmeljus lager fullständigt!
*ler*
ha en jättefin helg! / Kramar jessan

IKT i min vardag sa...

Å jösses vad fint du har det. Hit vill jag titta in ofta!

Får jag länka?

Hälsningar Linda.

jordemor sa...

Vilken inspirerande blogg, vitt är vackert, efter att ha tittat igenom din sida så lade jag själv upp en blogg. Välkommen att titta in den heter englaboden.
jordemor

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin