torsdag 24 januari 2008

Öm, ömmare, ömmast... och lite svart!

Visar några fler detaljer i tv rummet i dag...Här är den andra sidan av rummet (mot den ni såg igår). Tycker det blir fint med någon svart liten pryl som bryter av mot allt det vita...

På den lilla hyllan har vi en del gamla böcker och biblar. Den lilla hyllan hörde förr i tiden hemma i snickeriet. Den tjänstgjorde då som hållare för borrar. Tänk om dom gjorde sådana fina hyllor till verktyg idag! Då skulle vi tjejer garanterat köpa mer verktyg... Eller hur?

Närbild på hyllan. Den vita psalmboken hade min mamma när hon konfirmerades... Här är en av mina madonnor. Hon är ganska gammal. Tyvärr så råkade hon ut för min vita färgpensel för säkert 10 år sedan. Det ångrar jag i dag!!! Fast hon är vacker ändå...

Måste berätta att i morse följde jag med min svärmor på gym!!! Tack I. Det var jättehärligt!
Men nu börjar kroppen förstå vad den gjort idag! Aj, aj, aj vad öm jag är. Överallt! Trots stretching. Vågar inte tänka på hur det känns i morgon bitti. Hmm... Kan det betyda att jag är otränad??? Nää...

Nu på kvällen fick jag en kommentar av Petra som har den fina bloggen Romantiska hem. Hon har gjort ett helt inlägg om min och Alice blogg... Hur snällt är inte det! Tack snälla, snälla Petra!

Ömma muskler kramar / Susanne

40 kommentarer:

Solsjö - Under en vind sa...

Vilken hylla! Ja tänk att de hade verktyg i den, då passar ju dina fina biblar bättre där! Har skrivit det förut, men kan skriva det igen...Hemma hos dig trivs jag! Du har sååå fint!
Ha en skön kväll, kram!

Hanna i Det stora grå huset sa...

Men du är duktig som tränar, det har jag sagt förut ocskå!

Jag tycker också väldigt mycket om att ha någon mörk detalj som bryter av mot det vita. Det har jag alltid gjort. Hyllan var ju kanonfin, och att du kan så mycket om sakerna imponerar på mig... Och jag gillar dina böcker, mycket! Du visar att hemmen som syns i tidningar verkligen finns. För jag har ju sett dig i verkligeheten...
Tack för din gulliga kommentar hos mig, idag har jag mått över förväntan. Och i helgen passar jag på att ta loppisbesök i födelsedagspresent! ;-) Bra ursäkt va?!

Jättekramar Hanna

My Lovely Things sa...

hej! har en lugn stund på jobbet1 Kikar in till dig !
va fint du har gjort. verkligen en trevlig hylla! ja har oxå flera gamla biblar och bibliska böcker. en kul grej jag har är min farmors fars inskrivningsbok till militären.
ha det så gott! hoppas träningsverken går över. ta och stretcha lite så blir det bättre!
kram anna

Ulli sa...

Jag tycker verkligen om det halvmåneformade bordet och spegeln.

Ha en bra kväll!
Kram Ulli

Stämningsfullt sa...

Hej!
Vilken hurtig svärmor som drar med dig på gym sådär! Vad duktiga ni var! För träningsvärken måste ju bero på att ni tränade så BRA :) Eller hur!
jättefint att blanda in lite svarta detaljer. Det tycker jag också om att göra.
Kram!

Bonnie´s vita rum sa...

fina saker!!
Kram Bonnie

Staket & Designkonsulterna sa...

Visst är det snyggt med svart som en klick till det vita...I love it;)

Skoj hylla och läckert med biblar i den. Har försökt att få tag i hyllor med det lilla extra men det verkar som alla andra också letar efter det, för det finns ingenstans...snyft.

Ser du någon hylla som är lite speciell & till bra pris , kan du kontakta mig....du verkar ha ett gott öga för bra fyndsaker.

Kram från mig / Annelie

Hanna i Det stora grå huset sa...

Erkänner ogärna alla mina ställen så här på bloggen (man vill ju inte ha dit alla heller!!),
-hysch! -hysch!!! men jag kan säga så här: såg du det lilla bordet med blomdekor i träet, och TRASIGT kakel på? 250kr. Ja,ja. Eller är det bara jag som är snål???

Hittade du något? Jag köpte några ovala svarta ramar, och en broderad kudde för en tia...pensionärvarning på den..
ha det gott!

Rosengårdens Inredning sa...

Åhh, vilken fin gammal hylla, kul att kunna använda igen, från ett snickeri in till "finrummet"....
Tack för dina gulliga ord på min sida ;) Kram Malin

Jonna sa...

Vad fint det var med bordet o dekorationen på.!
Nu blev jag inspirerad :-)
Ha en bra kväll.
Jonna

Det lantliga hemmet sa...

vilken fin hylla..det är bra att man kan bryta av med någon annan färg.. tänk om männen hade haft en sådan fin hylla i verkstaden undrar om dem inte hade haft lite mera ordning då..??..hihi.. fina saker ni har med.. ha de gott kramar karro

Ann-Catrin sa...

hallå i stugan!!
Nej jag jobbar inte nu..men är såå trött..varit igång sen 6... imorgon oxå men i helgen är det ledigt!!!
fasen vad du är duktig då... träna..och gym oxå. jag är urdålig på sånt.. förra julen bestämde jag mig för att jag ville börja på gym. fick sambon med mig och så åkte vi runt och kolade på massa olika.. det slutade med att han köpte kort..inte jag. håller mer på med yoga.. fast det har jag oxå slutat med nu är det bara långpromenader som gälle...är så rastlös
Ja du kommer säkert ha värre ont imorgon..men jag gillar faktiskt att ha träningsvärk på något sätt.. då känns det att det tagit liksom..hmmm.
ert hem är nog det vackraste jag sett.. spelar liksom i en annan liga.. klass!!!! Allt så fint och stämfullt.har inte en endaste madonna jag...
Min musli.. oh den har jag tagit bórt.
men ta ca 5 dl fiberhavregryn, 2dl linfrö, 2 dl solrosfrön, 2 dl hackade hasselnötter 1 dl kokos, 2 dl kruskakli, eller vetekli.lägg i bunke och blanda i lite vatten och lite honung.. så det blir lite klumpigt sådär.
Lägg ut på en plåt klädd med bakplåtspapper, in i ugnene på ca 200 gr..ca 10 min.. rör lite då och då.. blanda i russin eller annan torkad frukt, som tranbär eller liknande EFTER det varit i ugnen. Kan garantera s gott... jag gör det bara ibland här hemma för mina "barn" äter det som godis tror jag.. för jag hinner nästan aldrig smaka innan det ör slut""
Många kramar Ann-Catrin

IKT i min vardag sa...

Vad duktig du är som tränat!;-)Själv tränade jag en gång för...vad är det nu? 2 veckor sedan! Känner fortfarande blodsmaken...:-)

Skämt å sido, det är så snyggt att du bryter av med några mörka föremål mot det vita på det sättet!!

Kram Linda

Majas mammelucker sa...

Hej Susanne..
Men vilket fint litet skåp.. ja jag håller med dig tänk om dom gjorde såna fina skåp till att ha borrar i då skulle vi absolut handla mer borr i skåp!!
Vad du är duktig som kommit igång med träningen jag har oxå kört igång men jag går på stäpp det gillar jag,har kört stäpp i 8 år det har blivit ett beroende att gå på..
Om jag har sagt det förut så säger jag det igen ,du har ett jätte vackert hem..
Nej nu bjuder mannen på kvällsfika då är det bara att tacka och ta en kopp.
Hade gott..
Kram Maria

Evelina sa...

Vilken underbar liten hylla! Håller med om att det är trevligt med något som bryter av mot det vita.
Du är DUKTIG som vart iväg och tränat. Jag har en väninna som tjatat på mig i ett halvår MINST att jag ska följa med. Men hela hösten har jag bara känt ett MASSIVT ;-) motstånd i hela mig. Hoppas lusten kommer tillbaks med ljuset :-)

Kram

Hanna i Det stora grå huset sa...

Som vanligt då... Måste ställa om min tid lite, så att jag kommer före dig... Eller åtminstone samtidigt , så vi får se vem som springer snabbast! Hi, hi! Skulle det inte vara kul?!

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hi, hi!! men nu vet jag ju inte var du vill ha mig då? I dina knutar antar jag, för det är väl de som öppnar tio på lördagar? Jag misstänker att jag är i en annan kommun då tyvärr... (= att jag törs nog inte iaf- jag har inte tränat på flera år ju!!!! Jag förlorar lätt på springadet!)

Anonym sa...

Jättefint med de svarta kontrasterna!Fin hylla.Madonnan passar ju bra i de vita kläderna med.(snygg kruka jag har en lika dan sån idag)

White Season sa...

Jätte fint som alltid, du är jätte duktig! Ha det bra kram Malin

Unknown sa...

Hejsan!
Nu har jag lagt ut dig som min veckans blogg! Hoppas att du är nöjd med det, men säg gärna ifrån annars om du vill ändra el ta bort något.HA en go helg!
kram Petra
http://www.metrobloggen.se/jsp/public/index.jsp?article=19.8178

P-lina sa...

Hej Susanne!
Vad duktig du e som följer med svärmor!!!och vad duktig svärmor är som går på gym! :-) Me like sånt! jag vet precis hur mör du känner dig....kände likadant igår ju.Men idag känns det mycket bättre!!så då vet du hur det blir imorn ;-)

Gillar dina hyllor mycket! skrattade när jag tänkte på hur den fina hästen skulle se ut om den skulle bo hemma hos mig....med tanke på att min dotter gillar att bada och tvåla in sina "my little ponnies" hihihihi
Den hamnade i rätt hem! ditt hem vill ju tom hästar bo i ! ;-)

Kan inte fatta att du tror jag kallar snälla tanter för häxor tjihii :-)

LantlivsAnette sa...

Jaa vad ska man säga..helt underbart vackert ...och vilken hylla alltså,som dom hade till verktygen..jaa dom kunde förr.

Hoppas att du inte har så ont i kroppen idag..ujjj..jag vet hur det känns..det är därför jag aldrig tränar..näääee..jag skämtar bara...hi..hii..
Kram Anette

Lotta "EnVilsenLoppa" sa...

Hej på er !
Vilken fin blogg ni har och vilket underbart hem ni har !!
Jag sitter här och njuter av alla vackra bilder !!
Vertygsskåpet är ju helt suveränt , har aldrig set ngt liknande och det gör dig verkligen bra mot det vita !
Ha det gott !
Hittade hit via Romantiska hem´s braiga tips .
Lotta

"M" sa...

Jättesnyggt att ha nåt som bryter av....kontrasterna som blir...och du har så mysigt och fint...kram

Kathys Home sa...

Vilka fina bilder, de där halvborden är så snygga skulle gärna vilja ha ett, men jag har ju så trångt härhemma men snyggt är det. Å vilka fina gamla böcker du har fått tag på..vad kul. Sen vill jag tacka dig för inlägget på min sida..Ha en skön helg..//kat

Hem och Lycka sa...

vad gulligt av petra! och vilken hylla, underbar!

hihi, stolen i mitt inlägg var inte grå utan turkos ;-) farmor hade kluddat på färgen, vet inte hur den sett ut från början.

trevlig helg, kram!

Lavendel & Romantik sa...

Du har det så fint...ditt hem är ju som en drömmmmmm.... för oss inredningstokar Tack för att du tog mod till dig att börja blogga Kram och trevlig helg / Majsan

Jes/Vita villa vila sa...

Men ååå vilka härliga bilder!!!

Önskar dig en jättefin helg!

Kram /jes

My Lovely Things sa...

ömmamuskler Anna undrar hur det är med dina ömma muskler!
Ja, ja träning är bra och träningsverk är bra för då vet man att man har rört på sig. Kika in till mig så hittar du ett gott och näringsrikt muslie recept.
Kram Anna

Maria sa...

Svart är snyggt mot allt det vita tycker jag, det märks hemma hos mig.
Ha en skön helg!

Gry sa...

Det gjorde sig verkligen med den svarta hyllan. Sant som du säger att det är fint att bryta av lite. Det tycker i alla fall jag!

Länge sen jag var inom hos dig, och då under bloggnamnet Madicken. Har stängt den och öppnat en sluten blogg. Skulle va kul om du vill komma in ;-) Är du intresserad så lägg igen din mejladress i dina kommentarer så kontaktar jag dig!

Ha en skön fredagskväll! Kram Gry

Skatan sa...

Du har så fint så fint...det är alltid kul att titta in här hos dig!

Trevlig helg!

My White Cottage sa...

Jättefin liten hylla! Gillar ditt halvmånebord också, skulle själv gärna vilja ha ett sånt!

Ha en skön och mysig helg - med inte allt för ömmande muskler... *fniss*

Kramar Jenny

Hanna i Det stora grå huset sa...

Vad gulligt gjort av henne!
Önskar dig en härlig fredagskväll!
Kran Hanna

Unknown sa...

Men oj, vilken hurtig svärmor! Och vilken hurtig svärdotter...
:-)
Det är jättefint att bryta av allt vitt med en mörkare detalj. Håller med dig.
/B
www.lyckligagatans.blogg.se

Hanna i Det stora grå huset sa...

Nä, på söndag!
Kram

Marie sa...

Alltid en njutning att titta in hos dig! Hyllan är helt underbar, håller med om att det är snyggt att bryta av det vita med något svart.

Ha en trevlig helg!
Kram Marie

Ps. Hoppas träningsvärken inte är allt för hemsk idag!!!!

Där Rosor Aldrig Dör sa...

Håller helt med, det är snyggt med något som bryter av. Det kan lätt bli för vitt. Som min sambo sa idag ang vårat vardagsrum.."Nu kan du ha ljusterapi här inne" *fniss*

Ha en skön helg!

Kram B

Lilla Blanka sa...

Fantastiska bilder från ert underbara hem, jag bara njuter...!
Kram
Mia
Ps lägger till dig i länklistan, jag vill inte missa nåt här ;)

Älfgärdet sa...

Den lilla bedjande flickan har jag också! Har inte sett henne någon annanstans förut. Visst är det läckert med en sliten svart/mörk detalj till allt vitt, håller helt med.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin