torsdag 9 januari 2014

Den stora trenddagen


Nästa vecka, på onsdag är det dags för vårens Formex, men redan på måndag drar veckan igång med den Stora trenddagen!
Det ska bli spännande att i vanlig ordning få bli uppdaterad, inspirerad och få träffa vännerna och kollegorna, man blir lätt lite mossig annars när man sitter och skriver dagarna i ända i ett hus långt ute på landet, hehe. Den här föreläsningsdagen är även för allmänheten och inte som Formex, som bara är för branschfolk.


Du kan välja mellan två föreläsningar, antingen frukostföreläsning eller en afterworkföreläsning. (mig hittar ni på afterworkföreläsningen)


Stefan Nilsson kommer tala om fem huvudtrender – Forest 2.0, Drama!, Talisman, Nursery och Structure.

Besökarna får höra om allt från elefanten i rummet till hur naturen inspirerar till nya former på ett underhållande och lärorikt sätt.
 I biljettpriset ingår exklusiva utlottningar, inträde till en inspirerande utställning baserad på de fem trenderna samt dryck och tilltugg.

HÄR köper du biljett
(i senaste laget nu kanske, men i dag går det säkert bra!) 
 
Alla bilder från Trendgruppen, som även arrangerar dagen.
 
Kram Susanne

2 kommentarer:

Vida sa...

hej goa Susanne
oj vad det låter härligt att få tanka en massa nyheter... och då helst med "hur naturen inspirerar till nya former" tycker jag låter underbart ;))

ha en bra dag
Vidaregnblötvandringskram

PIAZZAN en inredningsblogg sa...

Tyvärr blir det varken Formex eller trendagen här , har ingen möjlighet alls att åka upp och grämmer mig en massa då jag fått så mycket fina inbjudningar ....men, men ..jag får hålla mig uppdaterad via dig och andra bloggare .Ha jättefina dagar / Pernilla

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin