lördag 12 juli 2008

Omflyttning och kära möten...

Jaha så var det Lördag eftermiddag igen... Solen skiner och emellanåt kommer det en åskskur. Passar på att göra ett inlägg medans åskan håller sig borta...

Har precis sålt min älskade gustavianska soffa. Fick ett erbjudande jag inte kunde motstå, och det är ju ändå bara möbler. Nu har den vita soffan från tv-rummet fått flytta in i gästrummet i stället...Nu pågår planering för tv-rummet. Det blev lite tomt därinne. Känns faktiskt ganska skönt att förnya sig lite...
I gästrummet har jag satt det andra inramade lilla dokumentet...
Tänk bara vilken underbar handstil de hade förr. Till skillnad mot mina kråkor till bokstäver... *fniss*


I dag har vi också haft loppisen öppen som vanligt... På förmiddagen kom det en sån gullig tjej som säkert de flesta av er fått en härlig kommentar av. Det var Camilla från Örebro. Hon skriver såna långa underbara kommentarer som gör en såå lycklig... Det var verkligen jättekul att ses Camilla!

Lite senare kommer det en söt liten blond tjej in på vår gård och frågar lite försynt om det är jag som är Susanne och om jag kände igen henne! Det var Ann-Catrin(allas vår A-C) som har den underbara bloggen Fint hemma! Jag har ju sett bilder på henne både på bloggen och i tidningsreportage, men inte kände jag igen henne. Kunde väl aldrig tro att hon skulle dyka upp här. A-C är en tjej jag fattade tycke för direkt. Hon är verkligen den där söta, mysiga blommiga tjejen som jag trodde hon skulle vara. Jättego! Det var så kul att äntligen få träffas! Vi ses i storstan sen tjejen!!

Nu ska jag ut och njuta i solskenet med resten av familjen! Önskar er alla en härlig helg!!

kram /Susanne

22 kommentarer:

Skatan sa...

Gillar det du skriver om att det ju bara är möbler. Viktigt att tänka så för oss skrotsamlare ;-) Jag menar att vi tenderar att dra på oss en hel del och att det i längden blir svårt att rymma allt. Då underlättar din inställning...

Ha en fin kväll!

Hanna i Det stora grå huset sa...

Vad spännande det lät med soffan... Funderar på om du visat den förut? Säkert jättefin...

Vad kul med dina loppis-besökare! Visst känns det skoj att träffas på riktigt, med bloggare och läsare. Det är ju nästan som om man känner varandra... Sen är det ju så att man fattar mer tycke för vissa.


Önskar dig en fin kväll!
Kram Hanna

LantlivsAnette sa...

Åhh så fina bilder..du har ett så vackert hem så man blir alldeles salig !!
Det ska bli roligt att få se rummet sen när du möblerat om färdigt där...
Jag har också träffat A-C..i S-holm på mässan,hon är verkligen en go tjej..det är så kul att få träffa bloggare i verkligheten..det är som att möta kändisar ;)
Åhh vilken fin loppis du har,jag ser alltid flera saker på dina bilder som jag skulle vilja ha..
Näpp..nu ska jag ta en kvällsprommis med Nisse..solen skiner ännu och det blir en fin sommarkväll..
Kram Anette

My Lovely Things sa...

Hej!!
Åh vad kul susanne med möten med rar bloggerskor..
Vad roligt det måste ha vart att träffas..

vad spännande med ommöblering..det brukar föra med sig många roliga saker när man skiftar möbler..

så kul med er loppis..skulle gärna vilja åka dit ..men det är ju lite långt..
ha det så bra..
kram anna

Vecka - Vecka sa...

Så fint det blir! Oj vad jag önskar att jag hade närmare till er loppis.. då skulle jag komma dit varje dag! (om ni så hade öppet eller inte!)

Kram,Lotta

n o r d i n g å r d e n sa...

Va kul att du träffat Ann-Catrin! Hon verkar så rar... och ditt hem är som vanligt så fint! Ha en fortsatt skön helg! Mari.

Ullis/Leva på landet sa...

Roligt med lite förnyelse. Kul att du fick besök av några bloggare. Alltid kul att träffas på "riktigt". Det ska bli intressant att se hur du möblerar nu.

Ha det bra och sköt om dig!
Kram Ullis

LOPPISLIV sa...

Ljuvlig bild...gud vad man är knas i vitt alltså...Visst är det roligt att ändra och förnya sig men den soffan hade jag då haft svårt att skilja mig från...du är modig du,men du har helt rätt det är bara möbler...Vad roligt att träffa bloggväninnor sådär på riktigt...Du, jag fick ett toppentips hur man lätt kan rengöra gamla termosar...kokhett vatten och maskindisk pulver...låt stå nån timma och simsalabim så blänker de som nya inuti...jag har testat det funkar....Kram Paula

Beas sa...

Kul med oväntat besök ju. :-)

Tycker mycket om dokumenten, ja-a....allt med ord, bokstäver, skrift på är vackert tycker jag.

Ha en underbar söndag!

Mamma C sa...

Så kul när det dyker upp bloggare sådär. Får vi se hur det blir i erat tv-rum nu då. När den soffan åkte in i gästrummet.
Kram mamma c

hemtrevnad marie sa...

Är det trågsoffan på bilden du gjort dig av med??
Eller har du haft en annan gustaviansk soffa?
Fin är den iallafall....
ser lovande ut på loppisbilden...hoppas du har nåt kvar när jag dyker upp!;)
Kul att träffa andra bloggare!
Ha en härlig söndag...här packas för fullt, vädret verkar inte va att lita på....får väl se om man får plats i bilen själv för alla kläder...
Kramis

Fabrikken sa...

Kjempeflott hjem du har. Det er så mye inspirasjon å hente her, at jeg blir helt forvirret :) Hvor skal man begynne for å få et hjem som kan ligne littegrann på ditt. Stooor inspirasjon :) Og for en søt kanin du har, hihi.

Klem fra nr. 5

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Men vad kul att träffa så där irl!

Kram Annica

Jenny Oak Fae sa...

Så vackert du har det !

Kul med besök av bloggare !!!

: )

Kram, Jenny

<3

Hellen sa...

Jag kikade också in på er loppis igår och måste bara säga ÅH !!! vad fint ni hade det. Fyndade gjorde jag ju också. Det enda jag ångrar var att jag inte köpte någon kanonkula så jag måste försöka åka förbi igen och se om de finns nån kvar.

Det inramade dokumentet är fint. Har du en målat en gammal ram?

Ha en skön söndag!
Kram Helen

Anonym sa...

sååå fint och vad kul att få träffa någon irl som man bara lärt känna i syber space =)

Ann-Catrin sa...

Godkväll kära bloggvän... och nu ÄNTLIGEB fick jag träffa DIG!! och söta ALICE!! och sötosen Anton med förstås..(han kommer att bli en fara i tonåren)
Tänk du var precis så söt och go som jag hade föreställt mig.
Men jag blev så där babblig och forcerad som jag kan bli ibland när jag blir lite nervös... hihi..sån är jag inte jämnt!

Jag är så glad att vi åkte på auktionen i närheten och fick syn på er "jordgubbsbåt" och sen fönstret till ert fantastiska uterum.. du kan förstå jag brukar studera dina blogg väldigt noga!.

Där stod du och hade er härliga loppis..så mycket fint!

Jag ser verkligen fram emot att ses i stan när du/ni kommer jag vill så gärna fika med dig och kanske Alice..jag vet et mysigt afternoon tea ställe i Birkastan..

Kom hem för några timmar sedan för en vecks jobb i stan.. vi var p autionen i Tuna Hästberg idag en sväng... men det regande så att vi åkte rätt snart.. sen blev det faktiskt några loppisar på vägen hem.. och några små "fynd" fick komma med hem.

Du beskriver det där med möbler så bra... och nu så har du lite att planera och möblera.. i ert sagolika hem!!

En stor kram och godnatt'
Ann-Catrin

MiaMaria sa...

Hej!

Men så trevligt med oväntat besök...

Vackra bilder igen.....

Ha´det så bra och må så gott!
MiaMaria

Rosengårdens Inredning sa...

Heej!
Visst är det skönt med lite förändringar ibland...flytta runt lite grann så blir det genast en ny känsla i rummet...ska bli spännande att se....

Ha det gott Kraaam Malin

Randi sa...

Heisann
Nå er det lenge siden jeg har vært på besøk hos deg. Sommeren tar all tid og med mere jobb enn til vanlig så blir det liten tid til og besøke alle.
Her hos oss regner det i dag og sånn skal det visst bli den her uken..men om 3 uker er vi i KRETA! å du kan tro vi gleder oss til masse sol og varme..hihih

Så morsom met blogg dame besøk. Jeg hadde garntert dukket opp jeg også om jeg hadde bodd nært deg. Neste år tror jeg vi skal ta en liten tur langs de svenske veier for å besøke noen svenske loppiser.

Klem

Mitt Egnahem sa...

Hej!
Har helt fräckt "lånat" en bild av dig! Du o Dalarna har fått en sk "award" på min sida... Skulle gärna komma o kika in på din loppis och SE allt i verkligheten. Har du öppet hela sommaren??? MVH Värmländska Mitt Egnahem

Annas skattkammare sa...

Men så härligt att få träffa dessa goa bloggerskor i verkligheten! Skulle mer än gärna åka en tur till dig och din loppis jag med! Får väl se om jag får med mig sambon, isåfall ses vi! =) Låter skoj att förnya lite i hemmet och att du är nöjd med försäljningen av soffan. Ha det gott! Kram /Anna

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin