lördag 19 juli 2008

Liten bordstitt!

Tänkte att jag måste visa er en bild nu när bordet står på plats! Har inte bestämt mig än, men tror att det lutar åt det hållet de flesta av er inte tyckte, hi,hi...


Den vackra rosen hade min goa vän Kullan Pullan med sig häromdagen. Hennes trädgård går inte av för hackor vill jag lova. Skulle nog ta mig en hel livstid att uppnå något liknande. Tur att hon bor så nära så jag komma dit och njuta.


Har ni sett vilken härlig färg! Även jag som nästan bara älskar alla former av vitt kan inte motstå en sån här uppiggande ros. Rena rama vitaminkicken. Det kan behövas denna än så länge ganska bedrövliga sommar...

Önskar er alla en underbar helg!!!

Kramar i massor /Susanne

21 kommentarer:

LoveinH sa...

Go kväll!

Bordet är superfint.Och vilka härliga rosor! Vilken färg!

Ha en skön söndag! Kram

Dalatorpet sa...

När jag ser bordet på plats och allt omkring tycker jag du ska måla det. Vackra rosor doftar säkert ljuvligt :-)

Granne med Selma sa...

Mitt köksbord har träfärgad bordsskiva och vitmålade ben. Jag gillar det, fast ibland har jag funderat på hur det skulle vara om det vore helvitt...

Härligt med varmt röda rosor på bordet. man blir glad ända ner till Värmland :-)
Kram Sussie

Mitt liv - Mina drömmar sa...

Vad fint bordet är nu när det är på plats! Jag vidhåller dock att det är snyggt som det är...

Men kanske, bara kanske blir det snyggare i vitt;)

Kram
Annica

Ina sa...

Vilka underbara blommor!!
Bordet är mycket fint men jag står fast vid att du ska måla det vitt, är det det du tänker också?
Kram Ina

...med tiden som hjälp-Linda sa...

Rosen OCH bordsskivan bryter av fint i ditt vackra kök! //LInda

timelesshome annika sa...

Hej vad det gäller bordskivan...Jag har provat olika saker på olika bord.jag har målat mitt i köksbord helvitt det blir lätt ringar från kaffe och tea.Mattlack hjälpte inte och det blev glansigt, när jag slipar om bordsskivan skall jag vaxa skivan och se om det fungerar bättre. I vårat gästhus blandade jag lacknafta och vit färg som jag arbetade in i trät, då får man en vit nyans på furun. det skall inte vara så mycket mängder lacknafta...vet ej hur farligt det är.Bordet är använt i två år och det har fungerat samt att det blev "matt vitt betsad furu". Fråga fackhanden om du nu vill ha vitt.Jag har provat både vitt och furu. Ibland kan det bli kallt med bara vitt.Det ser i alla fall fint ut i dit kök. Annika

En inredoholic sa...

Hej! Men så vackert!!! Tycker nog du ska vänta med och måla. Om det med blir vitt är det lätt att inredningen svävar. Nu får ögat en blickpunkt i rummet... Du kan ju börja med att mjölka det för att "känna" på det.

Men jag tycker det är vackert som det är!

Kramar Jannice (önskar jag bodde närmare så jag kunde ta en tur på din loppis, och handla upp pengarna jag tjänade på min i helgen, hihi)

Lilla huset på prärien sa...

Det blev ju jättefint! Men du... det där skåpet... visst har jag läst tidigare att du ville göra dig av med det *ler*? Då kan du ringa mig - I LIKE!!!!

Ha en skön vecka.

Kram Jenny

Jojo sa...

Hej!
Bordet ser fint ut tycker jag, men jag antar du har en vision av att måla det vitt? =) Har samma dilemma själv.. Löste det tillfälligt med att hiva på en vit vaxduk för att känna in mig lite, hihi..

Men det är ju så att har man bestämt sig så har man, bilden finns ju i huvudet och spkar =)

Det blir nog fint hur du än gör, tror jag bestämt!

Måste hålla med om att det var en otroligt fin färg på rosen!

Ha en bra dag!
Kram Jojo

Jojo sa...

Hej igen!
Tänkte bara tipsa om osmo vax.. Finns i olika nyanser men den heltäckande vita är ett bra alternativ. Styk ut med en gammal trasa i tunna lager tills man har en jämn yta som är tillräckligt vit. Ytan blir "mjuk" så tillvida att om det kommer ett hack i bordet så "följer" vaxet med i hacket.. Om du förstod det där.. Hrm..

Det är lätt att hålla en vaxad yta ren och inga mugg ringar osv..

Då är det ju så att man måste slipa bort allt under mycket noga för att kunna vaxa..

Hoppas du förstod ngt av mitt svammel =)

Hej igen! Jojo

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Susanne!

Ditt kök är så fint... Men jag säger som jag sa sist... vitt bord va? Blommor får däremot ha färg tycker jag, så länge det inte är orange eller gult... Rosorna är ljuvliga...


Ha en fin söndag! (haha, fick fundera om det verkligen var söndag... Dålig koll!)

Kran Hanna

Annaewa sa...

Jättefina rosor! Bordet tycker jag absolut du ska måla vitt! Vad fint ni har det, ljust och lättsamt man blir sugen på fika!

kram annaewa

Stämningsfullt sa...

Hej!
Jättefint!! Åh det är verkligen snyggt det där bordet. Det blir säkert fint som helvitt också om du bestämmer dig för det.
Skåpet är så himla snyggt! Jag har suktat efter ett sånt läääänge ska du veta :)
Ha en bra dag.Kram!

Mamma C sa...

Vilken vacker ros du fått. Det behövs verkligen lite uppiggande i bland i denna bedrövelse till sommar. Hos oss har himlen öppnat sig totalt idag.
Kram mamma c

Anna-karin sa...

Hej. Jag tycker att du ska behålla bordsskivan som den är. Den klingade vackert ihop med golvets färg. Tror att bordet skulle börja "sväva" om du målar skivan vit. //Anna-karin

Anna-karin sa...

Om du vill tona ner själva träfärgen på skivan så finns det ju huuur många vackra vita spets eller virkade dukar som helst... // Anna-karin.. igen:)

Birgitta sa...

Vilken bedövande vacker ros, det riktigt flödar om den, men till nästa helg kommer det fina vädret.

Har i mitt inlägg idag bilder från det jag köpte på ditt loppis i onsdags, fick veta sedan att du också bloggade, lite kul tycker jag. Hälsa din jätterara dotter Alice från tanten som köpte "gåsen", som hon var så snäll och höll på till mej, medan jag gick runt och kikade på allt fint du hade. Kommer gärna tillbaka igen, om du har öppet ett tag till. Kram och ha det gott. Birgitta

Sara sa...

Bordet är fint nu men passar säkert kanon i vitt också. Fina rosor.
Kram Sara

hemtrevnad marie sa...

Bordert är jättefint och jag tycker att du ska ha bordet precis som du känner själv är bäst....som du sa märken efter många års användande är också vackra!!
Rosen är ljuvlig....gillar ju rött jag....visar mandelkvarnen jag köpte hos dig på min blogg nu, den blev sååå bra!
kramis

Anonym sa...

Blev fint med bordet! Vilka vackra blommor med en så härlig färg.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin