måndag 3 juni 2013

glossybox + therese

 
 
 fotograf pekka stålnacke
 
 
I juni lanserar Glossybox en exklusiv box som är designad av ingen mindre än Therese Sennerholt.
 
Ingen har väl missat Therese snygga grafiska tryck med coola citat som är så otroligt populära i inredningsvärlden. Nu kommer de alltså också på Glossyboxarna.
 
 
Så här beskriver Therese sitt samarbete:
 
- Det är så lätt att bli påverkad av vad som händer omkring oss och det är lätt att tappa fokus i den snabba och krävande värld vi lever i. Med citatet och designen för GLOSSYBOX så ville jag förstärka känslan av att det är viktigt att försöka bibehålla sitt fokus, optimism och framåtanda oavsett vad som händer i livet. Boxen och dess innehåll är en symbol för något av det goda i livet, säger Therese Sennerholt.
 
Nu blir lyxförpackningen alltså ännu lyxigare och nu kanske det är dags att prova den i några månader...
 
Ha en fin måndagseftermiddag!
 
Kram Susanne
 
 
psst! För er som undrar vad Glossybox är:
 
GLOSSYBOX är en prenumerationstjänst för skönhetsprodukter som kostar 139kr per månad innehållande fem personligt utvalda fullstorleks- och/eller resestorleksprodukter inom segmentet skönhet och livsstil. Boxen anpassas efter varje kunds egen skönhetsprofil för att sedan skickas hem till prenumeranten varje månad. Tjänsten riktar sig primärt till kvinnor mellan 18 -45 år och går att beställa månadsvis eller som en prenumeration som sträcker sig över 3-12 månader. GLOSSYBOX har redan hunnit samarbeta med över 100 skönhetsvarumärken, till exempel Yves Saint Laurent, Victor & Rolf, Matrix, Chloé och Dermalogica.
 

2 kommentarer:

Ady sa...

fantastico, kiss ady
Ubique Chic

Anonym sa...

Vad snyggt. fast aldrig hört talas om glossybox. Berätta vad du tycker om den ifall du provar.

Lina P

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin