torsdag 17 mars 2011

guestroom + office


Ett av mina största, men egentligen helt oviktiga grubblerier just nu är gästrummet. Ska jag ha det som gästrum, eller ska jag göra om det till arbetsrum, eller ha båda delarna där inne?

Japp, that's the big question?

Det var Magda som frågade mig häromdagen varför jag inte satt där inne och jobbade? Ja det kan man fråga sig... Det har liksom bara inte blivit av, och det har ju fungerat så som vi haft det tidigare, även om det varit lite bökigt.
Så nu har grubblerierna satt igång på riktigt här hemma.

Vi får se vad som händer...

________________

I'm thinking of changing our guestroom in to an office instead, or maybe have both in there?
That's the big question in my head right now. Show you when I know what to do...

peace & love

Susanne

8 kommentarer:

Vida sa...

hej goa Suss...klart att du ska norpa de rummet om du behöver...det gäller bara att städa undan vid de tillfällen då man får övernattare;))

min mormor hade finrum som ingen använde utom vid julmiddagen;))så tosigt..

stillaregnhärnerekram
Vida

Lauras gård sa...

Jag har också undrat varför du inte har det som arbetsrum. Gäster som sover över har man ju inte så ofta, men arbetar gör du ju varje dag. Kram Stina

mammamia sa...

Det ÄR fantastiskt skönt att ha ett "eget" rum som mamma!!! Det skulle vara varje mammas rättighet, tycker jag :-)Så ta det, med gott samvete dessutom!! Skånekram!!

Aratorps Lena sa...

Tänk, tänk, tänk... Planer, planer, planer... Oj vad roligt det är med alla projekt man får för sig!

Trevlig kväll!

Vita Björkebo sa...

Underbart med ett rum som bara är...sådana utrymmenn e det snålt med här..Vi yttnyttjar varje kvm här hemma varje dag...
Men visst hade det väl varit skönt med ett arbetsrum för dig?!!
Å gästerna kan ju sova där ändå...

ha en skön kväll..

mvh ANNA

enannanhelena sa...

Ser ut att vara ett härligt ljus därinne, arbetsljus?, fast det verkar det å andra sidan vara i hela erat hus. Tror absolut på en "kombo" här, övernattande gäster har ni vä inte direkt varje natt?, men ditt arbete skall väl göras varje dag? Eller nästan i alla fall... :) Lycka till med grubblerier och planer, det brukar bli bra det du gör! Älskar, älskar det gamla träspelet där i tallriks, förlåt vägghyllan. :)

/helena
ps. så fin betongkruka du har hittat (eller gjort?) till din guldpalm!

Lollo sa...

Oj vad Snyggt Du har det! Har jijat runt en stund...

Nellie sa...

Verkar vara ett härligt rum! Gillar idén att använda rum (o saker )till olika ändamål. Jag har ett pyssel/syrum som också används som gästrum. Fast det är litet fungerar det faktiskt ganska bra. Har sängen bäddad som en dagbädd m många kuddar och här är det lätt att hamna med en bunt inredn.böcker el tidningar. Använder den även att lägga upp lapptäcksmönster på. Med mkt dold eller vacker förvaring i rummet så passar det som både ock för mig. Lycka till! MVH Nellie

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin