tisdag 22 september 2009

Liten utlottning...

Hej på er! Jaha då har min besöksräknare precis passerat 500.000... Känns helt otroligt roligt. Kommer ihåg det som igår när den stod på 10.000. Det var precis samma känsla den gången.
Som tack till er lottar jag ut några småsaker. Det är en knoppbräda...
Knoppbrädan är tillverkad av mig av gamla charmiga knoppar från en möbel. Har gjort några till vi ska ha här hemma...
Lottar också ut en kökshandduk/bakduk med tuffa bokstäver och siffror på. Den kommer från Bloomingville. Den händige kan också sy en kudde av den...


Skickar också med en liten hembakat skylt...



Alla tre sakerna tillfaller en och samma vinnare... Alla kan givetvis vara med och tävla. Antingen genom att lämna en kommentar här på bloggen eller skicka ett mail... Ni behöver inte hålla på och krångla med någon länkning, men vill ni det är det helt ok! Det skulle däremot vara roligt att när ni ändå lämnar en kommentar skriver vad ni tycker om bloggen och om det är något ni saknar, ideér mm... Men det är absolut inget tvång...
Vinnaren dras den 1/10!!
Today my counter passed 500.000 visitors. Therefor I´ll have a small lottery. One winner will get the hanger, the kitchen towel and the sign... I will choose a winner the first of October. All you need to do is to leave a comment and maby write what you think about the blog or what you would like to see more of etc....
Kramelikram! Susanne

228 kommentarer:

1 – 200 av 228   Nyare›   Senaste»
rosenskära sa...

Jag vill va' me´!!! Jag tycker inte att du ska ändra någonting med bloggen, den är så bra som den är.

Jag länkar inte, du vet jag är lite lat...

Lena

Sissel sa...

å, vilka fina saker! jag är gärna med och tävlar! jag tycker mycket om din blogg och får ofta inspiration här. fortsätt som du brukar och som du känner för, det brukar bli bäst så. jag gillar ditt gröna köksskåp jättemycket, dina skyltar, dina foton, ja, allt. tack för sinpiration och för möjligheten att vinna nåt riktigt fint! hälsningar Sissel

Made in Persbo...Carina sa...

Hej hej!
Jag vill gärna vara med och ha chans att vinna de fina ting du lottar ut.
Jag tycker din blogg är trevlig som den är...du behöver inte ändra något. Fina bilder, vackra interiörer, smarta tips och roligt text. Helt i min smak!

Ha det gott!
Varm kram, Carina

Polly sa...

Jeg blir gjerne med, og jeg ELSKER bloggen din!!! :O)

Minna sa...

Jag Vill vara med!! :) Jag älskar din blogg, bor själv just nu i ett litet litet hus på 38 kvadrat, som jag hyr i visby innerstad. Så din blogg är en liten tillflykt där jag får inspiration till små ideer som går att göra även på små utrymmen, och trots att man bara är hyresgäst. Tillsvidare får jag även drömma om de större planerna och utrymmena..;)
Minna

Maritta F sa...

Hittade din blogg just idag via en annan blogg som hade länkat till dig "Helenas hem". Fastnade för din blogg då inredningsstilen passar mig. ska troligtvis flytta till mina svärföräldrars gård inom ett år och suger i mig alla inredningstips som går att få, och här på din sida finns det väldigt mycket. Du ska vara stolt över den! Jag blev inspirerad att själv skapa en blogg när det blir dags för övertagandet för att kunna visa upp och inspirera andra i sin inredning, TACK! Jag vill självklart vara med i utlottningen av de fina priserna.
maritta.fredriksson@telia.com

Linda- Vildros och kaprifol sa...

Hej Susanne!

Jag säger som ovanstående!
Du beöver inte ändra på något gällande bloggen, den är helt underbar och bra som den är! :)
Sluta inte upp med att blogga bara!! Så kommer jag absolut fortsätta följa din blogg!

Jag vill gärna vara med och tävla om de fina sakerna!

Kramar Linda

Tina sa...

Ja dette vil jg være med å konkurrere om, kjemepfine saker du gir bort da! Liker bloggen din kjempegodt og er innom ofte og ser. Masse lekkert å finne her hos deg! Ha en fin uke, klæm fra Tina:)

annashusidingtuna sa...

Självklart vill jag vara med och tävla om så fina priser!
Tycker att din blogg ska fortsätta som den har gjort tidigare, det finns ju en anledning till att du har så många besökare och det är för att din blogg funkar super redan som den gör!
Kram Anna

Anonym sa...

Hej!
Jag är gärna med i utlottningen!
Jag följer din blogg sedan några månader tillbaka. Tycker jättemycket om den och den känsla du förmedlar. Det finns så oändligt många inredningsbloggar, men det är bara ett fåtal som jag regelbundet besöker - och du är definitivt en av dem!! Gillar också att du uppdaterar så ofta. Fortsätt med det!

Kram Ulrika
ulrnik@hotmail.com

Home By Virginia sa...

WOW WOW WOW...!!! Grattis med sååå mange besøkende... :D Ikke så rart siden du har en så fantastisk flott og inspirerende blogg... :)

Jeg blir gjerne med i trekningen din... ;)

Klem fra Malin Virginia

En stadspinglas liv på landet sa...

Vilken fin utlottning! Din blogg är helt fantastisk och tycker du ska göra precis som du gjort tidigare det verkar ju fungera alldeles utmärkt. Jag med flera får otroligt mycket inspiration av dig.

Tycker det är roligt att du uppdaterar mycket det är därför man tycker om din lite extra mycket. :D

Kram från en Stadspingla på landet

hemtrevnad marie sa...

Hej Susanne!!
Så klart man vill vara med på denna tävling!!!
Inte ska du ändra på ett vinnande koncept inte!!
Fortsätt i samma stil!:)
kraam

beate sa...

Hei.
Gratulerer med mye besøk.
Så masse fint du vil gi bort!
Jeg er gjerne med på loddtrekning...

Har hatt link til siden din hos meg lenge og er stadig inne og titter litt. Du tar flotte bilder og bloggen din inspirerer meg!

Ha en strålende dag
Beate

Tessan sa...

Hej

Va roligt med så många besökare, men det är väl inte så konstigt med tanke på vilken fin blogg du har. Den tillhör mina absolut top tio bloggar. Finns inget jag skulle ha ändrat. Fortsätt i samma goa stil! :)
Ha en fortsatt trevlig dag!

Kramar Tess

Camilla sa...

Hej Susanne!

Jag vill vara med och tävla om de fina grejerna! Har följt din blogg länge, den ger massor av inspiration. Tycker om att du använder egna bilder ifrån ert eget hem - skulle gärna se mer ifrån utsidan. PS. Älskar mitt fina "Alice/Adam halsband" som jag beställde av dej - tack! Mvh Camilla

Anonym sa...

Hej Susanne!!

Jätte Grattis! Det gick fort, men jag är inte förvånad ;o))

Kör din stil! Den är Bäst!!

Jag skulle bli överlycklig om jag vann utlottningen, så du förstår att jag vill absolut vill vara med!

Fina halsband du har lagt ut på skyltbloggen, Å vilka vackra namn!

Kramar Marianne

Frida sa...

Hei! Jeg vil være med i konkurransen :) Fin blogg med nydelige bilder - gir masse inspirasjon! Klem

marysis sa...

Grattis igen!
blev knas nyss!

Marianne=marysis

kramar

Mioora sa...

Gratulerar!!

500000! Det är ju fantastiskt. Jag har precis upptäckt din blogg men jag förstår att du haft så mycket besök.

Jag som också har utlottning, men mest för att jag haft min igång i fyra månader och haft 3000 besök. Ligger i lä där :)

Marias lilla Skafferi sa...

Hej Susanne!

Jag kan bara kopiera mina tidigare inlägg, bocka djupt och lätta på hatten; din blogg är FULLKOMLIG! Man skall inte ändra på ett bra koncept, man skall bara fortsätta, fortsätta i all oändlighet med det man gör och även fortsätta med att le åt att besöksräknaren stiger med en vidunderlig fart!! Jag har kommit på mig själv med att bläddra mindre i tidningar och läsa mer på bloggen, den är ju som en OÄNDLIGT LÅÅNG inredningstidning och dessutom helt och hållet fri från reklam! Inte bara din blogg givetvis, men den är en del av denna långa never-ending-inredningstidning! Som jag skrev häromdagen; jag var bara tvungen att plocka fram Lantlivs julnummer för att läsa om dig!!

Är det betyg nog? Vinner jag nu?! Kommer det världens mest underbara paket i min brevlåda (lagom till 30-års dagen) med det ljuvligaste av innehåll..?!

Eller nä, jag är ju inte här inne och läser, tittar på bilder eller försöker charma mig till en present för att jag vill bli utsedd som den enväldige vinnaren utan för att DU lockar mig med dina ord och bilder, och det alldeles av sig själv!

Höstlig kram på dig!

Maria

Sofie sa...

Oj, vad fina saker, klart man vill vara med!

Jag har din blogg inlagd via bloglovin så jag följer varje inlägg, tycker du ger så mycket inspiration med alla fina bilder!!

Hoppas så klart på vinst.

VvW Design sa...

Hej igen!
Jag vill också vara med i din tävling. Jag tycker väldigt mycket om din blogg. Superfina bilder ... du inspirerar. Fina skyltar du gör med .....
Ha det bra och nu håller jag tummarna så jag kanske vinner dina fina priser.
KRAM

Les Cotrions sa...

Lovely gifts for your lottery! What I think about your blog?? I like it so much! You always show faboulous photos and your style is personal and sophisticated! Happy to be in!
Good luck to everybody and congratulations to you!
Vale

Anonym sa...

Klart jag vill vara med och tävla.
Kul blogg du har.

gunnelcarlsson48@hotmail.com

Lovilin sa...

Hej Susanne!

Jag vill såklart vara med och tävla om de fina priserna!
Får så otroligt mycket inspiration från din sida!!

Kram
Linda

Fågel Blå sa...

Grattis till alla besökare!!!!
Vill jättegärna vara med och tävla om dessa fina saker,, tycker din blogg är så mysig att gå in på.. precis som den är...
Kram
Kathrine!

Min värld... sa...

Åh, givetvis vill jag vara med o tävla om de alldeles superfina sakerna! Jag "ramlade" in på din blogg för någon månad sen och har sen dess läst nästan alla dina gamla inlägg och följer med spänning på kommande. Din inredningsstil är verkligen helt underbar och varje gång jag sitter framför skärmen så bara insuper jag all den inspiration som din blogg förmedlar!

//Frida

My home is my Castle sa...

Gratulerer med en halv millon besøkende !!!! Det er jammen MYE !!!!
MEN........... Så er jo bloggen din så utrolig flott da, så jeg skjønner godt at mange vil inn å se :)))

Jeg blir gjerne med på trekning av de flotte premiene :))

Klem,Kari

mysiga heestrand sa...

Grattis till alla 500.000 besökare. Jag är gärna med på din utlottning. Jag har sedan länge länkat till din blogg för att jag tycker om den. Jag är lika nyfiken varje gång det kommer ett nytt inlägg från dig.
Kram Marita i Heestrand

♥ Affi ♥ sa...

Vilka fina saker du lottar ut!
Jag tycker om din blogg precis som den är. Ändra inget, fortsätt i samma stil!
Kram

ängeln i vitt sa...

Stort grattis till dig. Det är inte konstigt att nästan hela världen gillar din blogg haha. Du bjuder på allt och jag tycker att det inte fattas ett smack. Tror nog att du kan komma med nåt mer ( idespruta som du är ) och då är det bara att njuta. Tusen tack för all inspiration.

Jag tar nu chansen att vinna dessa superfina priser och jag tänker hålla tummarna jättehårt.

Kram på dig / Carina

Siren sa...

Hei! Fra første stund jeg var innom bloggen din så likte jeg den! Jeg har fulgt deg en stund, og det er fordi du har så masse flotte bilder å by på, og et sånn himla flott hus! :) Gratulere med over 500 000 besøkende, det er en grunn til at du har så mange innom! :) Ønske deg en fin dag! Siren :)

Monicas vita drömmar sa...

Hej Susanne!!

Vill jätte gärna vara med och tävla om de underbara sakerna :) Tycker att din blogg är jätte fin och vill passa på och tacka för den underbart fina skylten som jag beställde från dig, den är så fin :) Hoppas på tur, har din blogg under mina favoritbloggar på min blogg.
Kram Monica

Pilgården-Susanne sa...

Vill gärna vara med i utlottningen. Gillar din blogg, du har ett vackert hem o många bra idéer.
Hälsningar Susanne

messan sa...

Jag tycker din blogg är alldeles underbar! Du har så fina saker. Jag är gärna med i utlottningen:)
Ha en bra dag!
Kram

LantlivsAnette sa...

Ohhh jisses vilken utlottning !! Den vill man inte missa !! Så fina saker alltså..
Jag tycker att din blogg är perfekt som den är, en blandning av det vi verkligen brinner för, inredning, loppis prylar o lite mode då o då..kanon !!
Jag sitter här o är lite lyrisk, har gjort en liten loppis sväng o hittade så fina saker, jag stor shoppade en massa för bara 70 spänn !!! Man tror inte det är sant alltså..
Ha nu en toppen dag
Kraaam Anette

Madeleine Berglund sa...

Hej! Åå jag vill jätte gärna vara med i utlottningen, vad spännande!!!
Jag tycker att det vore kul om du hade en frågestund i bloggen. Det vore också kul att se bilder från huset när ni flyttade in.
Ha de gott! Kram Madeleine

BLOGG I THAILAND.SE - Följ vårt liv genom världen sa...

Heej! Så himla fina saker! Vill ha allt! :D Tycker din blogg är kanonbra, fortsätt så :)

kram!

http://www.shabbychicliv.blogspot.com/

Kallholmen sa...

Hej,
jag älskar bloggen precis som den är!
Men något som är roligt i alla bloggar är före- och efter-bilder.
(Jag är urkass på det själv för man kör igång med sina projekt utan att veta att man börjar liksom så före-bilderna glöms gång på gång.)
Jag är jättegärna med i utlottningen.
Malin skulle skratta ihjäl sig om jag vann skylten med Hembakat på, för det finns ingen O-husligare än jag!
Kram carro...barro....

Tino sa...

Hei
Jeg blir gjerne med på utloddning. Flotte premier du har.
Jeg synes bloggen er nydelig akkurat som den er. Du har så flotte bilder, som gir masse inspirasjon.
Ha en fortsatt fin dag, klem :)

Rummet för välbefinnande sa...

Åhhhh, vad roligt med en utlottning! Underbara saker, absolut, och jag håller tummarna så de blir blå.
Det är ju en härlig känsla det där när räknaren tickar iväg och själv så är jag helt förundrad över att det snart är 20.000 besökare. Kunde jag aldrig drömma om när jag drog igång.
Du har en härlig blogg och det är alltid lika roligt att kika in här. En skön mix!
Kram Mia

Lauras gård sa...

Ett stort GRATTIS till alla besökare!!! Jag vill gärna vara med och tävla om dina fiiina priser! Kramis Stina

Anette sa...

Klart att jag vill vara med och tävla...har läst din blogg länge nu och jag tycker väl att den är bra som den är...annars kom jag ju inte tillbaka...;)

Liz sa...

Hej! Way to go girl!! Grattis till 1/2 miljonen!!! Later tom annu mer an 500 000!! Inte konstigt att du har fatt sa manga besokare. Jag alskar att kika in har da och da, och av alla bloggar som jag besoker (oftast i smyg, ar dalig pa att kommentera..)var din en av de forsta jag hittade! Ar alltid glad over att fa tips och ideer och sa lite svenska loppisfynd att sukta over. Sjalv bor jag i USA och har en man som inte ar lika insnoad pa den fina vita stilen som jag...;) Sa jag far noja mig med sma detaljer har och dar..
Ar garna med och tavlar om dina fina saker du lottar ut!!
Bloggen ar fin som den ar, mycket bilder (vilket jag tycker ar ett maste for att jag ska lasa en blogg)mycket humor och att du bjuder pa dig sjalv. Du har ocksa en mycket snygg layout och dessutom ar det latt att hitta andra inlagg genom "kanske du gillar".
Ha en bra host! Stor kram fran Liz i USA!

Anna-Malin sa...

Vem vill inte vara med & tävla?!?
Jag vill, vill, vill va mé!!

Vilka priser!! Håller alla fingrar & tår och hoppas, hoppas på tur!!

Kram
Anna-Malin

rustik charm sa...

Vad fina saker, jag är gärna med och tävlar:)
Kram Kristina

pysseltanten sa...

Hallojsan Susanne!
Jag bara STÖRTGILLAR din blogg...
Fantastiska bilder...o lite tips på ditten o datten...
Myycken inspiration o glädje...
Säger som någon annan...SLUTA BARA INTE BLOGGA!
Ååå va kul med tävling...
Ha en härlig vecka...
Kraamizar Git, som vabbar idag...=)))

Ylle by heart sa...

JAg är också gärna med i din tävling :-)
Tycker som flera ovan att du inte ska ändra nåt, det DU gillar och det DU finner intressant är ju just vad VI andra vill se ! Håll på ditt!!

SussiLibySweden sa...

Hej!
Såklart jag vill vara me...

Gillar din blogg jätte mycket, med vackra bilder, lite vardag, tips och massor inspiration som du ger oss alla.

En riktigt mysblogg om man får säga så;))

Massor av kramar från AnneLi...SussiLi...

Anonym sa...

Mmmmm!

Klart jag vill vara med i din mysiga utlottning.

Alla priser är ju jättefina. Hembakat skylten var ju verkligen cosy!!!!!!

Din blogg är ju urmysig och ni har såå fina gamla saker, du kan säkert visa fler av det för oss. Själv blir man ju lite hemmablind men jag njöt ju av allt jag såg hos dig när vi var där.......

Duktig är både du och Alice på att pyssla och det är med kul att se.

Ja det är bara lite nya infallsvinklar från mig. Lite mer av era härliga gamla saker alltså :)

Grattis till dina 500.000 besökare!!!!!!!!

Stora kramen från Stockholm

Kraaaam

Claudia sa...

Vill ju såklart vara med i din utlottning. Besöker din blogg dagligen och får ofta inspiration av dina inlägg. Är mammaledig med två små, lilltjejen (som inte fått något namn ännu) fyller en månad imorgon och Noah är snart två år. Jag har jättemycket idéer och projekt i huvudet men ännu är det svårt att förverkliga dem. Till detta hör att vi precis flyttat till hus och håller på att renovera så att måla lister och slipa dörrar går ännu före mitt pyssel tyvärr.

Tack för härlig läsning!

Claudia
claudianilsson@hotmail.com

Dessie sa...

Hej, jag vill hemskt gärna vara med och ha chans på dessa fina vinster! Jag ÄLSKAR din blogg och ditt hem så jag kan inte komma på något jag tycker att du ska ändra. Fortsätt med ditt för du sprider skönhet genom din blogg. Mvh/ Dessie

Anonym sa...

Men Susanne...din blogg ditt hem, ja allt är så fint och inspirerade.
Jag kikar alltid in hos dig om än jag inte lämnar någon kommentar.
Grattis till 500 tusen besökare, och du vilka fina saker du lottar ut dom vill man gärna vinna, håller tummar och tår!

Kram Pernilla

Skatan sa...

Halloj! Klart jag vill vara med i din utlottning :) Helst av allt skulle jag vilja vinna din skylt. Så det så ;-) Så smakfullt av dig att dra lotten den dag min mamma fyller pensionär! Lite märkligt att få två pensionärspärents. Och shit vad de lär sättas i arbete ;-)

Önskar en skön kväll.

Anna

Tantbruns sa...

Tycker din blogg är super inspirerande & att du inte ska ändra på nått!
Kramar A

Hem och Harmoni Marie sa...

Klart man vill vara med! Vilka underbara saker...

Kram Marie
PS. Bloggen är perfekt.. jag följer dig ständigt via Bloglovin.

Malmkakan sa...

Hej!

Grattis till dina halvmiljonen-besökare.
Det är ju tok-många!

Självklart vill jag vara med och tävla om de fina priserna!

Kram, Cecilia

H ennA sa...

Hejsan...

först och främst, tycker din blogg är jättefin. Kikar in regelbundet. Grattis till besöksantalet..en halv miljon låter sanslöst! är gärna med på utlottningen :-)


Ha en bra dag!

mvh Anne

Anonym sa...

Grattis till alla besökare till din fina blogg. Den är alltid inspirerande att läsa. Jag vill gärna vara med och tävla om de fina vinsterna
gunbritt.johnsson@spray.se

Louise sa...

Jag är rätt så ny inom bloggvärlden...i svenskfinland har det kanske inte haft lika stor genomslagskraft ännu...men jag har i alla fall redan en längre tid följt din blogg och tycker den är underbar ! Till saken hör att min dotter som är 11 år tittar in nu och då hos BralliZ!
Fina saker du lottar ut - hoppas förstås på tur!

StrandviksVillan sa...

Jag kollar alla dina inlägg, kan ju inte låta bli då bilderna jämt är så härliga!
Ditt hem är fantastiskt vackert!

Deltar jättegärna i din utlottning!
Ann-Christine

Vardagstugg sa...

Å, är gärna med i utlottningen! Tycker din blog är jättefin, mycket fina bilder och väldigt inspirernde. Det jag gillar mest är dina fantastiska skyltar =)
Grattis till antalet besökare!

Fortsatt trevlig kväll

Annelie

Anonym sa...

Hej Susanne!
Det är som att komma hem litegran när jag tittar in till dig, vilket jag gör rätt ofta nästan varje dag faktiskt,Jag har ämligen bott i Torsång i över 20 år men nu bor jag i Jönköping det går bra det med. Hade jag bara vetat att du fanns på den tiden så hade jag gjort dig flera besök var så säker.
Jag gillar dig och din blogg det ger en såna glada vibrationer. Lycka till i fortsättningen med bloggandet och allt annat du tar dig för.

Livets njutning sa...

GRATTIS till dina besökare. Jätteroligt. Jag vill vara med och tävla. Måste testa lyckan. :)

Jag tycker din blogg är väldigt inspirerande och tycker att du inte behöver lägga till något eller så. Kanske lite mer helhetsbilder på din kök. Jag söker efter inspiration till vår framtida köksrenovering..

Länkar inte till tävlingen. Lite för lat ikväll. :)

Ha det gott! / Jenny

Piitu sa...

Congrats!! I like your beautiful pics and that U wrote in english too.

Eva sa...

Jag vill väldigt gärna vara med i din givmilda utlottning - jag länkar redan från min blogg och jag tycker mycket om att besöka dig varje dag!

Hälsningar Eva

Linda sa...

Hej och GRATTIS till dina besökare

Vill jättegärna vara med och tävla om dessa fina saker-

Jag tycker din blogg,alltid lika inspirerande att läsa :)

SockerBitsHuset sa...

Hej!!
Jag har precis börjat läsa din blogg och är överförtjust! Jag och min sambo håller just nu på och renoverar och jag hade svårt att hitta en sitl jag verkigen gillde tills jag fann din blogg.. Älskar allt med den.. Min inspirationskälla :) Jag gillar att blanada både nytt och gammalt.. älskar verkligen gamla möbler!! Så det hade varit en ära att vinna dessa fina ting och GRATTIS till dina 500,000.. Helt otroligt :)
KramKram Therese

http://sockerbitshuset.blogspot.com

n o r d i n g å r d e n sa...

Hallå semsterkompis: ) Grattis till din underbara blogg!!!! Må den leva länge!!!! Ngt annat att visa? Nej, den är bara så perfekt som den är!!! Jag kan nog inte vara med och tävla, har vunnit så mycket sista tiden men det var en häftig knoppbräda, verkligen! Och dina skyltar är bara så läckra, jag ska ta och visa dem jag har hemma vid tillfälle som du har gjort! Hembaktskylten var ursöt men den skulle nog inte komma till användning här, hi, hi..Handuken var häftig med, verkligen läcker!

Tjingeling fr Nordingården!!

Och jag såg att du och Magda gjorde reportage ihop, så himla kul, ni två blir en fullträff, objekten kommer nog att hagla!

Vintage sa...

Är jättegärna med i tävlingen! Superfina saker! Kraam Susanne

Dalafrun sa...

Hej Susanne

Din blogg är bara heeeelt underbar och ger så otroligt mycke inspiration.Allt du gör och pysslar me blir såå fint och härligt :-)
Du ger verkligen lite av allt på din blogg,me like alot.
Snälla,sluta aldrig att inspirera.

Självklart är ja me och tävlar,länkar även.

Kramar/Sara

Blonder og perler sa...

Klart jeg vil være med..du lager jo så fine ting.
Er ofte innom bloggen din og får masse inspirasjon.

Kram Frida

Mamma C sa...

Klart jag vill vara med och försöka vinna dessa fina saker. Din blogg ger än mycket inspiration och en massa bra ideér oxå tycker jag. Alltid fina och mysiga bilder. Kan inte komma på något jag vill du ska ändra på eller skriva om. Tycker din blogg är toppen som den är. Du får med det mesta som gör mig glad att kika in här i allafall.
Kram Mamma C

Anonym sa...

HEJ, Susanne!

Stort GRATTIS igen till dina besökare!

Vilka fina saker du lottar ut! Din blogg är helt underbar och jag tycker inte du ska ändra på något. Vill gärna delta i utlottningen!

Mvh Renate
wretefelt@hotmail.com

Lilla Blå sa...

Jag vill gärna vara med i din tävling!
Det du kan ändra på är ju MERA inlägg, hihi

Jag gillar att läsa din blogg och är med när du uppdaterar den

kramar @nette

.................... sa...

Vilka kanonvinster, det vill man ju inte missa att vara med och tävla om. Jag länkar redan till din sida, du är med på favvolistan.
Gillar din sida precis som den är =)

Anonym sa...

Hej hej!
Du och din blogg fyller mig med energi och inspiration - jag saknar ingenting och missar aldrig ett inlägg!! Tack för att jag får ta del av den (även om jag bara smyger omkring utan att lämna spår - ska försöka bättra mig!). Jag vill mycket gärna vara med i utlottningen av de fina vinsterna!
Hälsningar från Krista i Bollnäs

Anonym sa...

Hejsan!
Vill hemskt gärna vara med i din utlottning. Har aldrig vunnit något förut och kommer förmodligen inte göra det nu heller:) Men det är värt ett försök... Underbart fina grejer. Älskar knoppbrädan, skulle passa utmärkt i vårt nyrenoverade sovrum;) Du textar så otroligt fint. Önskar man hade den gåvan. Följer din blogg sedan en tid tillbaka. Den är helt enkelt ljuvlig. Fortsätt med att inspirera alla oss läsare i detta avlånga land:)
Mvh Alexandra
ohlssonalexandra@hotmail.com

Prima Gård sa...

Grattis till alla dina besökare! Jag har precis hittat hit, vilket betyder att du fått en ny läsare ;)

Vill gärna vara med och tävla!

Hils,
Emma.

Unknown sa...

Hej, jag vill oxå va´ med och tävla om dessa fantastiskt vackra saker :)
Gillar din blogg precis så som den är. Ger massor med inspiration.
Kram Maria

Hanna sa...

Jag vill gärna vara med!
Tycker din blogg är perfekt som den är, saknar inget :)
Jättefina bilder från ett underbart hem!

Ha d gott!
Kram Hanna

evamar - tävlingsblogg sa...

Jag har inget att säga som kan förbättra din blogg. Den är så bra som den är! Istället länkar jag i min tävlingsblogg så hittar fler kanske hit:

http://evamar.blogg.se/2009/september/knoppbrada-mm-1-oktober.html

PS. Och det är klart att jag tävlar själv också!

Hemma hos Razzel sa...

Ja, visst vill jag ta chansen till de här fina prylarna!!
Länkar också från min sida så fler får chansen (kanske dumt av mig ; ) )

Love Your Homes sa...

Hej Suss,
här var det högtryck, jösses vad alla är på hugget..men det är väl inte så konstigt med så rara ärtor och fin blogg.

Tänker inte tävla utan ville bara komma hit o gratta dig.

Puss på dig,
Ia

Kallholmen sa...

Oj vika fina vinster jag vill gärna vara med och tävla.
Vackra bilder på ett vackert hem.
Sen tycker jag om renheten och nu snackar vi inte från damm utan inte så mycket lull gull.hihi.
Kram till dig/Malin

angel dreams sa...

Å, vad kul med tävling! Vill jätte gärna vara med.
Kan inte komma på något du skulle kunna ändra på....
Trevlig kväll!

Mvh Maria

memilla sa...

Jag är med och tävlar! Fantastiskt fina saker!
Jag gillar din blogg precis som den är :)

Anonym sa...

Hejsan
Det är en fröjd att få läsa din blogg stilrent och så romantiskt.
vill gärna vara med på utlottningen av de fina sakerna.
mvh Catharina

Sara sa...

Hej på Er! Jag säger för jag läser både din och Alice blogg och dom är helt underbara båda två.Önskar jag hade lika många besökare på min blogg:) ha ha! Klart jag vill tävla,JÄTTEFIN knoppbräda,verkligen...

Sara

Erika sa...

Jag vill vinna!

Änglarnas hus sa...

Halloj!

jag vill gärna vara med och tävla..Mycket fina pris!

Jag tycker att din blogg är mycket speciell och personlig och jag tycker att det vore synd om du ändrar den..

Må så gott!!

Kram Sanne

Boa i Kabbo sa...

Hej! Jag kollar din blogg varje dag och har tidigare aldrig skrivit en kommentar. Nu var jag bara tvungen, vilka fina saker du lottar ut! Fortsätt i samma anda, du har ett såå mmysigt hem och vackra saker... Maria

Monica sa...

Hej,
Me and Alice är en av mina absoluta favoritbloggar. Du har ett så vackert hem, helt i min smak. Så du behöver verkligen inte ändra något.

Vilka fina presenter, speciellt förtjust är jag i knoppbrädan den är sååå fin så jag håller tummarna för mig. Men det verkar bli hård konkurrens... alla vill vara med...

Hälsningar Monica, blogg Betongkrukan

Kamomilla sa...

Grattis till dig vännen, din blogg är underbar och får en att komma tillbaka gång efter gång! Ändra inget! :)

Klart man vill vara med om chansen att vinna så fina saker!!

En Mölnbobos Liv sa...

Jättefina vinster! Jag är gärna med i din utlottning.

Jag har faktiskt inte läst din blogg tidigare så jag kan inte säga vad som är bra/dåligt.

Bloggen ser dock väldigt fin ut :-)

Har tipsat om din utlottning här

http://molnboanna.blogg.se/2009/september/vinn-en-knoppbrada-skylt-och-kokshandduk.html

info@annakarlsson.se

Niina sa...

Hi, this is one of my favourite blogs I follow regulary. I wish you all the best!

Anonym sa...

Klart jag vill vara med i utlottningen =)
Fortsätt i samma stil som du gör nu så får du snart ha en till utlottning för 1000000 besök =) Grattis till en bra och fin blogg!

Ha det bra!
// Nilla H

sandra sa...

Jag vill också gärna ta en lott och håller tummarna=)

Linneagården sa...

Tjena Susanne. Jag går in som nr 100 här i kommentarena.
Jag gillar ju ditt hem & blogg starkt, det vet du redan!
Alltid kul & inspirerande att kika in.
Håller tummar & tår för mig & Grattar samtidigt Dig till alla härliga besökare.

Kram & godnatt //madelene

Anonym sa...

Hej!
Jag vill vara med...hihi
Något som du saknar på bloggen...nä jag tycker om allt! Du har bild på dej själv, fina bilder å roliga inlägg.
Kram

Lotta sa...

Jag vill gärna vara med o tävla om de fina skerna. Å så väldans många besökare du haft! Himmel =) Grattis till det =)

kimmie sa...

Heeej!
Det här vill jag ju absolut inte missa! Är ju här och tittar nästan jämt, helt underbar och full med inspiration är vad den är din blogg! nu håller jag tummarna och hoppas på tur... :)
Kram Kimmie

Anonym sa...

oj vad många kommentarer.

Tänkte bara säga att du har en väldigt fin blogg. En av mina favoriter så helt klart en 10!

Ha det fint och fortsätt att inspirera!

sarinsko sa...

hejsan, jag gillar din blogg väldigt mycket! Får en hemtrevlig känsla varje gång jag kommer in på den. O jag gillar verkligen dina inlägg, trots att jag är så ung.

Jag är självklart med och tävlar.

alex sa...

räkna med mig! jag är med och tävlar.
har ingen blogg, men hoppas det går lika bra ändå.

Mail: alex_aaa1212@hotmail.com

malin sa...

vilken tur att jag hittade denna sida. Den var verkligen fin och så var det en tävling också, kan ju inte bli bättre. Såklart man är med och hoppas man vinner dessa fina priser.

Anonym sa...

Hej Susanne!
Jag är glad att jag hittat din blogg.
Är en diggare av vitt när det gäller inredning. Din blogg ger mig inspiration och nya ideer. Tycker inte att du ska ändra på något. Din blogg är bra och har en egen stil. Vill hemskt gärna vara med i utlottningen.

Må så gott! HÄlsningar

imoolsson@hotmail.com

My Lovely Things sa...

Hej Susanne!!

Grattis till alla besökare!!

Jag vil gärna vara med i din utlottning!

Jaglämnar ju inte alltid kommentarer..men jag smyger runt här och dreglar över alla vackra saker du har..
Du har det så fint.Med gamla unika saker!

Du inspirerar massor!!

Ha det så bra..
Kram Anna

annaslantliv sa...

Jag tycker bloggen är kanon! Alltid fina bilder och trevlig text. Lagomt långt och inget krångel. Perfekt.
Hoppas på tur så jag vinner de fina priserna!
Kram anna

Jeanette sa...

Klart att jag vill vara med i utlottningen! Är in på Din Blogg minst en gång/dag. För att drömma mig bort i alla fina bilder och för att fylla på inspirationsfacket lite mer. HAr fått många ideér från Dig så fortsätt precis som DU gör. Du kommer att glädja många fler framöver.

Kram Jeanette

Hannukka sa...

Hälsningar från Finland!
Jag är mycket gärna med i utlottningen :)

Jeanette sa...

Hei!
Jeg vil gjerne være med i utlottningen. Besøker ofte og jevnlig din blogg av den enkle grunn at jeg fasineres av at dine interiører er unike, men allikevel enkle, de er ikke nedlesset av detaljer. Detaljene får komme til sin rett!
Jeanette:)

Wee Mary sa...

Här vill man vara med såklart!
Länkar gör jag gärna så att fler ser din tävling och får chansen att vinna, det är väl det som är hela syftet :)
Nej, jag håller med. Saknar inget på din sida utan den är en enorm inredningsinspirationskälla (wow vilket långt ord!)
Ha en fin helg!
//Kram,
Marie

LOPPISLIV sa...

Godmorgon Susanne! Stort GRATTIS till alla dina besökare. Vad roligt med en utlottning. Ohhh så fina vinster, jag vill hemskt gärna vara med och tävla om dem. Din blogg är helt perfekt, du behöver inte ändra på någonting- Jag saknar inget här, utan njuter för fullt varje gång jag tittar in. Nu ska jag hålla tummarna för en vinst :-) Kraaaaaaaaaaam Paula

Jennyshemochharmoni sa...

Å jösses vilka vinster! Jag vill ju såklart VINNA :) TUR TUR TUR hoppas jag på nu :) KRAM!

Moa sa...

Alltid fina bilder, varierande handling, mycket tips och idéer. Nej jag tycker inte att något ska ändras!! Jag vill så klart också vara med och tävla om de fina sakerna!!

Kram Moa

Jennyshemochharmoni sa...

Jag igen :) din blogg är underbar Susanne, det har jag skrivit förr. Du behöver inte ändra ett dyft för att jag ska älska den :) KRAM!

Stina sa...

Tack snälla!:-)

Nä, de där har jag köpt. Fick tänka efter lite från vilka butiker. De grå runda vid bordet är från House of Hedda...och den grå runda på vilosoffan är fråm Mollys Hus.:-)
De vita minns jag inte.:-D

Kram Stina

becca sa...

Hejsan,
Oj så många besökare, förstår att det är många som tittar in här hos dig för din blogg är jätte fin.
Kul med utlottning jag vill gärna vara med, och vilka fina priser.

Ha en bra dag, kram Rebecca.

Anna Inreder sa...

Jag tycker inte att du skall ändra, din blogg var en av de första som jag följde innan jag själv började blogga!
Keep going!
Jag är gärna med i tävlingen!
Kram Anna

Ina sa...

Oj vilka fina priser, det är så man ryser och självklart vill jag vara med om chansen att vinna en av dessa fina saker! :-)
Jag älskar er blogg för den är ombytlig och ni tycks ha en aldrig sinande ström av idéer på lager för inlägg. Ni visar på ett personligt sätt upp ert vackra hem med bra text och med glimten i ögat. Ni har en äkta och naturlig fallenhet för inredning och ni får det att se så enkelt ut. Ni tar det inte på så blodigt allvar utan verkar plocka lite på måfå och så blir det så underbart fint ändå. Massor av fina och ovanliga detaljer visar ni vilket också höjer intresset för er blogg.
Ni blandar personligt och icke personligt i en härlig mix!

Kram Ina

dsign & inredning sa...

HEJ!
Jag vill oxå vara med och tävla ;)

Älskar din blogg som den är och ja tycker det är kul att din dotter har en så fin blogg oxå... brukar kika in hos er så fort jag får tid :)
Kram Lena

Mjuka sa...

Vill såklart vara med! Länkar hos mig
kram Malin

Vit som snö sa...

Vill gärna vara med o tävla!!
Ärligt från hjärtat- din blogg saknar ingenting! Den är såå bra som den är!!!
Kram Cilla

spetsar och änglar sa...

Inte behöver du ändra på någonting! Din blogg är så underbar ändå!

Vilka fina priser!!!!
Och självklart vill jag vara med i utlottningen.

Ha en god fortsättning på veckan!
Kram
Heléne

Anna sa...

Hoppa direkt till kommentarsformuläret...ja, det var ett måste idag!! Jisses, ja nånting gör Du RÄTT kan man gissa på all respons. Bloggen är ju helt underbar och ett MÅSTE varje dag..ha ha!
Knoppbrädan var gudomligt SÖT och vill så gärna vara med i utlottningen.
Hoppas Ni hade trevligt på TJEJKVÄLLEN sist! Det hade Vi!

rebecca sa...

Jag är gärna med. :)

Tycker inte du behöver ändra något på bloggen. :)

Besta sa...

Gratulerer med stort besøk. Med så mange treff er det tydelig at vi liker bloggen slik den er. Bare fortsett sånn, den er nydelig.
Og trekningen vil jeg gjerne være med på- flotte premier.
Ha en fin dag.
Klem fra Marilyn

H A N N A S - F O R M sa...

Hej Vännen!!! Du behöver inte ändra på någonting för din blogg är unik..och underbar!!!

Vill gärna vara med!!

KRAM
Hanna

Marits vita skrin sa...

Nu provar jag lyckan ;)
Klart jag vill vinna dessa fina priser.
Knoppbrädan är ju helt underbar.
Jag älskar dina fina inspirerande bilder. JKag tycker alltid du lyckas så bra med ljuset i bilderna.
Och sen är ju föremålet på bilderna inte fy skam den heller ;)

Förresten, du som har så mycket gamla grejer. Jag håller på att göra om ett gammalt skrivbord, som jag hittade på din svärmors loppis, till en köksö.
Men jag vill hitta gamla krokar eller liknande knoppar som på din bräd att ha på sidan om bordet att hänga kökshandukar på. Har du nåt liggande som är till salu så hojta till.

Kram på er
(såg du när jag vinkade nyss i bilen)

Amanda sa...

Underbart fin utlottning!
Jag vill absolut vara med. ^^

Har såklart länkat:
http://creyla.blogg.se/tavlingar/2009/september/tavling-tre-fina-vinster.html

Hoppas på tur! ♥

Jes/Vita villa vila sa...

Hej Susanne!!

Stort GRATTIS till så många besökare - verkligen bra jobbat vännen! Din blogg är fantastisk!

Klart jag vill pröva lyckan i en så fin utlottning!

Kram Jes

Granne med Selma sa...

Sedan du började blogga, har jag hängt på och läst och inspirerats. Jag tycker om din inredningsstil och ditt sätt att skriva. I dagsläget kan jag nog tyvärr inte komma på något jag skulle vilja se mer av... du täcker redan upp allt så bra.

Självklart vill jag delta i din utlottning. Ser att fler än jag vill det också :-Þ
Kram Sussie

Åsa Nilsson sa...

Jag kollar din blogg varje dag, och förundras över alla idéer du har, vilken idéspruta! Vill gärna vara med i utlottningen.

Unknown sa...

Jag vill ju givetvis också vara med såklart!!! Vet du vad jag saknar ingenting med din blogg tycker att den är super ljuv och helt i min smak! Kram petra

Gabbies sa...

Grattis till så många besökare! Jag är gärna med o tävlar! Jag gillar din blogg precis som den är! Det är mycket bilder, bra tips och lättläst text.

Hoppas på tur!

Ha en bra onsdag!

Marits vita skrin sa...

Jag vabbar idag. Har en liten sjuk Maximilian.

Hojta till om du har några krokar.

Kram kram

Christine Louise sa...

For en nydeloig blogg du har :)
Jeg vil gjerne være med på trekning :)

Klem fra meg..

syster doris sa...

Vilka fantastiska priser!!!!Hurra för att få vara med i din utlottning!!!!
Din blogg är helskön som den är! Ändra inget!!!!!

Kramar Tina

Lena (lenahansson86@hotmail.com sa...

vilka söta priser! din blogg verkar väldigt inspirerande.

Bitte sa...

Jag vill också vara med och tävla! :-)

Jag brukar kika in här då och då och tycker att du har en jättefin blogg. Jag tycker INTE att du ska ändra något, utan fortsätt som du gör nu! :-)

Kramis
Beatrice

Jenny sa...

Hej Susanne!
Grattis till såå många besökare, åh vad kul!! Själv har jag precis passerat 35 000, lite skillnad, hihi!

Jag är gärna med i utlottningen, knoppbrädan är ljuvligt vacker!
Gillar din blogg precis som den är:)

Kramis Jenny

lolla sa...

hejsan
jag tävlar gärna om dessa fina vinster.
och jag är in hos dig och kikar då och då, gillar din blogg precis som den är...
kramar lolla

HEMMA HOS LINNÈA sa...

Hallo Susanne!

Vad kul med utlottning, och vilka härliga priser.
Jag är in och kikar hos dig varje dag....du är min favoritbloggare...nr1.
Har precis min smak.
Så du får aldrig sluta.
Ha det så bra
Kram Liselotte

julia sa...

Jag är gärna med och tävlar! Hoppas på vinstchans trots min tråkiga kommentar, haha:)

Anonym sa...

Vill gärna vara med i utlottningen. Din blogg är bland mina top 5, så fortsätt gärna i samma stil. H carina r

ANNIKA sa...

jag gillar din blogg och är in och kollar tätt som tätt...
Så många som vill va med och tävla om dina superfina vinster.hoppas....
kram
gustafsson.57@hotmail.com

Anonym sa...

Åh vad fina, jag vill absolut vara med!!!!!!!!!!!!!!!
malena_hector@hotmail.com

Erica sa...

Har nyligen hittat hit till din blogg och tycker du inspirerar mycket, bloggen är så bra som den är! Är gärna med i utlottningen!

Kram, Erica

Therese sa...

Jag är gärna med i din utlottning då jag gärna skulle vilja pryda mitt kök med en sådan knoppbräda... Din blogg har jag följt i drygt ett år och får alltid en massa inspiration här, slumpen gjorde att jag tidigare idag publicerade ett inlägg på temat jul och hur man kan göra enkelt pyssel med ståltråd. Bilden har jag lånat av dig (men har NATURLIGTVIS länkat till dig och angett dig som källa) Det roliga är att jag hittade den i min inspirationsmapp från förra julen - och det är symptomatisk för din blogg, du sprider inspiration omkring dig människa som ringar på vattnet!!! Det gillas :-) Vil du se inlägget om ståltråden kan du kika här: http://lurans.blogg.se/2009/september/staltrad.html

Och ogillar du att jag lånat bild av dig så får du hojta till, jag respekterar det och tar bort den isf!

Fortsatt trevlig dag!

Livet hos Lind sa...

Hej!

Oh, vilka fina priser! Är mer än gärna med i din tävling och länkar från min blogg. Stort grattis till 500 000 besökare!

Ha en bra höst!

Caroline

Anonym sa...

Hej!
Jag heter Jenny och jag smygläser din blogg varje dag. Tycker den är underbar, fina bilder och så gillar jag din humor! Självklart vill jag vara med i din tävling! Vänliga hälsningar Jenny Rahm

Camilla sa...

Gillar verkligen din blogg,är en av mina favoritbloggar.
Å grattis till 500 000 besökare!
Är gärna med o tävlar om de fina priserna.
Hoppas på tur...
cam.sjolander@gmail.com

Anci sa...

Ja,ja, ja ! Jag vill vara med i utlottningen !
Bloggen är underbar, mysig och helt perfekt som den är !

Ha det så bra !

Kram
Anci

pillan sa...

Grattis till sååå många besökare , ja man är ljusår därifrån kan jag lova..
har inte varit med så länge med att läsa i din blogg , men tycker inte du ska ändra nått,, här får man alltid många bra ider , och du skriver på ett väldigt bra sätt ...
så ändra inget är du snäll!!

Kram på dej vännen .

Ps jag vill självklart vara med i utlottningen Ds

Tidsmästarinnan sa...

Hej Susanne med det finaste namnet!

Vilken superduperutlottning, såklart man vill vara med och ta chansen då...
Pja, kan du ändra bloggen så att du skriver här på heltid eller? Hihi, jag bara larvar mig. Tycker den är toppen precis som den är såklart!
Kram kram!
susanne

Lillan sa...

grattis till besöken och vink otoligt söta priser! klart jag är med i utlottningen!! tittar in i din blogg ofta. blir alltid så inspirerad och älskar alla vackra bilder! helt underbara..

mail: litenmentuff@live.com

Heidi sa...

Hej!
Jaha då är det bara att erkänna.. att jag smygläser din blogg efter varje inlägg du gör...
Självklart vill jag vara med i din utlottning av sååå fiiina saker!
Får se jag kanske länkar med...
Du ska fortsätta som du gör. Tycker du tar jättefina bilder, så jag köpte likadan kamera som du och visst är det skillnad. Tycker det är roligt att det nästan bara blir bra bilder.
Nu är det bara att hålla tummarna.
Trevlig kväll
Kram Heidi

Anna sa...

Hej och grattis till så många besökare! Jag följer din blogg med glädje eftersom jag själv har samma inredningsstil. Du har fantastiska idéer och ger så mycket inspiration.
Jag är oxå gärna med i din utlottning. Superfina saker!

/Anna

EN INREDOHOLIC sa...

Men goa susanne! klart jag vill vara med och tävla! Sååå fint pris!!

Jag älskar din blogg, då det var en av de första jag började besöka och det har hållt stilen sedan dess. Gillar att man aldrig vet vad som komma skall när man kikar in här. Sedan skriver du med glimten i ögat... det känner man.

Mer från sovrummet (eller är det för intimt) tycker inte jag ser det så ofta :)

KRAAAAAAAM o stort grattis till alla besökare.
Jannice

Annas skattkammare sa...

Hej susanne!! Visst vill jag vara med i denna utlottning, vilka fina priser!! Kram /Anna som tycker din blogg är helt perfekt som den är, kul läsning, vackra bilder från ditt underbara hem, du är en av mina förebilder! =)
Kram /Anna

Linnea sa...

Jag är jättegärna med och tävlar för de där fina sakerna skulle passa toppen i min nya lägenhet.. :)

Anonym sa...

Oj va det tävling nu! Tur jag inte missade den. Jag vill också vara med! Vilka fina saker du ger bort.
Vill inte att du ska ändra på nånting. Allt är toppen precis som det är. Min absoluta favoritsida på internet.
håller tummarna nu.
kram Ylva
(Ylvasnutt@hotmail.com)

Emma - inredning och annat kul sa...

Vilka fina vinster :) Jag älskar knoppbrädan. De skulle passa utmärkt i mitt sovrum - perfekt till smycken! Håller mina tummar hårt!

MIA-kortgottbrd sa...

HEJ.JAG ÄR GÄRNA MED OCH TÄVLAR.TYCKER OM DIN BLOGG SOM DEN ÄR.LÄNKAR OCKSÅ.MVH MIA

Ida sa...

Hejsan!
Den här utlottningen vill jag absolut inte missa. Har kikat in på din blogg flera ggr den senaste tiden och har ingen som helst kritik. Tycker om den, gillar att du skriver personligt och älskar dina bilder.

Ha det så gott.
Kram Ida

Anonym sa...

Klart jag vill vara med och chansa på vinst!!!

Jag älskar att titta in på din vackra blogg. Vackra bilder, inspiration och underbara små inblickar i ert liv. Tack!

Nu ska jag hålla tummarna!
Många kramizar Pernilla i Gävle

Rumour has it sa...

Many congratulations!
I´m an enthusiastic reader and follower of your blog! I like your universe. Just keep going to please and enjoy us! :)

MumsiMumsan sa...

Gratulere med 500.000 besøk.
Ikke så rart egentlig, for du har jo en flott blogg, full av inspirasjon!
Innom deg hver gang jeg får tid til å sitte på rumpen foran PCèn, for jeg har deg på min bloggliste :)
Vil selvsagt gjerne være med, om man kan det fra Norge da :)
Ha en flott helg, nå er det bare en dag til høstferie her. Eller semester :)
Mumseklem fra meg :)

Lundagård sa...

Oj vilka fina saker, vill såklart delta i utlottningen!
Din blogg är alldels perfekt som den är, det som är bäst behöver ju inte bli bättre :-)

Anonym sa...

Jag vill oxå vara med på utlottningen och hoppas nu på tur.
//Eva
livingnextdoor22@hotmail.com

Anita sa...

Oj oj, vilka fina priser! Jag vill gärna vara med och tävla om dem... :D

anonitota@comhem.se

VITA NYANSER sa...

Hej!

Jag vill självklart vara med i utlottningen! Din blogg är helt underbar, du är så himla proffsig. Det finns vissa bloggar som är utöver andra och din är en av dem. Jag njuter av alla dina fina inlägg, idéer, inspiration och underbara bilder.

Tack för en fin blogg, du är en förebild bland bloggarna!

Kram L-L

Carita sa...

Hej & grattis till alla besök :) Jag är gärna med i utlottningen. Var finfina saker! Jag tycker din blogg är bra som den är, men fler bilder kan ju inte skada. Tycker det är kul att se foton och bli inspirerad!

Keep up the good work!
/Carita. turkost@gmail.com.

bean emäntä - bea's sa...

Grattis till halvmiljon! Och tack for all inspiration som man far vid varje besok!

Drömmen om Villa Grönskog sa...

Hej.
Är en sån här liten smygläsare som tassar omkring i vackra bloggar,och inte alltid skriver kommentarer.
Din tillhör en av favoriterna,och du lyckas alltid hålla den intressant och med underbara bilder.
Må så gott
och hoppas på turen.
kram Anette

Ulrika sa...

Vilken fantastisk vinst på en lika F A N T A S T I S K blogg !
Man har fått tips till flickrum-pojkrum, vilat ögonen på underbara bilder, skrattat, fått tårar i ögonen och myst så för mig är bloggen komplett och fullkomlig

Kram från Ulrika i Sandviken
evaulrika@yahoo.se

Lilla Trollbacken sa...

Hej Susanne!
Du har en fantastiskt blog. Var som du alltid har varit så blir det så bra så!
Så klart man vill vara med på utlottning!
Hoppas på tur!
Kram
Gabrielle

September sa...

Jag är inte förvånad att så många tittar in till dig... har man en gång hittat hit vill man se mer och mer och mer. Här är så varmt, ljust och hemtrevligt.

Nu väntar jag bara på att inspirationen du ger ska få mig att lyfta rumpan ur soffan, lägga datorn åt sidan och fixa MITT eget hem. Idéerna börjar trängas.

Och självklart vill jag också vara med i utlottningen. *ler*

I mitt hjärtehem sa...

Oj så många tävlande redan..hoppas att du drar ett högt nummer för jag vill ju gärna vara med!!!!!

Din blogg var en av de första jag började att besöka & som inspirerade mig till att själv ta steget ut i bloggvärlden, jag läser alla dina inlägg och det med glädje :0)

kram åsa

PernillaT sa...

Jag vill väldigt gärna vara med och tävla. tycker att din blogg är jättemysig och inspirerande och kan faktiskt inte komma på nåt att ändra på!

Tulipa sa...

Hej goa du!

Jag måste sälla mig till dem som berömmer dig för du gör detta fantastiskt bra! Personligt, vackert och underhållande! Ja, du tillhör "gigantern" *LER* här i bloggarnas förlovade land!!
Go girl!
Och förändra inget, kör på din grej...fotona är superfina också juh...!!

Kram Mariette

Anneli sa...

vill självklart vara med på denna fina utlottning***
Har bildlänkat hos mig
kram
annelie

Noamaja sa...

Vad roligt med alla besökare, grattis! Vill hemskt gärna vara med i utlottningen av de fina sakerna!

Det saknas ingenting på din blogg! Du bjuder så generöst på din person med din varma humor, ditt vackra hem, fina familj, kreativitet, ideér och loppisfynd... Och Alice är ju det viktiga komplementet, en så duktig tjej med så träffsäker blick för det vackra och charmiga.

Nej, bloggen måste vara precis som den är och jag hoppas du fortsätter att tycka att det är roligt i minst 500 000 besökare till! Tack för alla "tittar" och skratt!

Värme och kärlek
A

Rosenperle sa...

I love your blog! Mein englisch ist nicht so gut. Vielleicht verstehts du mich trotzdem: So viele wunderschöne Dinge finde ich hier.
Gerne würde ich auch nochmitmachen bei der Verlosung.
♥lichst Gabriele

Anonym sa...

I love your blog too. I have to visit here more than once in a day... so many ideas and beautiful pictures! And also chance to practise my swedish and enlish skills.

:) pauliina

Kalkstenssommar sa...

Hej Susanne!
Grattis till det svindlande talet 500 000! Du är en toppentjej med en toppenblogg, din blogg är som att läsa ett lyxigt inredningsmagasin!

Är gärna med på utlottning, älskar dina fina saker!

Kram L

sabina sa...

Jag vill vara med! Jag gillar din blogg för att den ger mig lite av varje bl.a. inspiration och humor. Sen gillar jag också att varken du eller din bloggg känns konstlade utan helt vanliga! Det är en positiv sak tycker jag!! Ha det bra!

C E C I L I A sa...

HEJ! Jag vill jättegärna vara med i utlottningen! :) Va roligt! Jag har just hittat hit och har därför inte så många tips på vad som kan förbättras... Vore roligt att se flera bilder på rum för rum, hur du bor... Eller dina absoluta favoritsaker och dess historia... kanske :)
KRAM!

Ann-Louise sa...

Hej.
Grattis till 500000 besökare! Måste vara kul och är helt förståligt med en så inspirerande och trevlig blogg!

Vill gärna vara med och tävla i utlottningen, jättefina saker som skulle passa bra hos mig!

Önskar jag bodde närmre då skulle jag komma förbi loppisen i morgon.

Trevlig helg! / Ann-Louise

Anonym sa...

Hej!!
Det var länge sedan jag lämnade en kommentar,men jag är in till dig nästan dagligen.Allt runtomkring mig är fortfarande inte under kontroll och därför går mycket av min energi åt till det....
Jag tycker du ska fortsätta som du gör ,det är bäst <3
och jag vill ju absolut missa chansen att vinna...
Skulle bra gärna velat vara på din loppis men kanske nästa år??!!
Ha det !!
A i den lilla röda stugan.

Anonym sa...

INTE MISSA SKA DET JU VA!!!!
A. i den lilla röda stugan

lottens vita och gröna sa...

hej på di sussiluss! sååååå klart vill ja va mé!!! så fint man kan vinna, den knoppbrädan är superfin!!! bloggen din ska vara precis som nu, älskar den he en gooo helg, varmkram lotten

Jenny sa...

Tittar in här då & då för inspiration och vill gärna vara med i utlottningen.

maiju sa...

Jag med! Vill vara med i din fin fina tävlingen förstås!! En halv miljon besökare - grattis! Det finns vissa orsaker att vi besöker dig så ofta (tips! ni har så fint hem) :)

Anonym sa...

Åh, vilka fina saker! De vill jag gärna vinna.

Din blogg är jättefin som den är!!

Kram Ulricha

Camilla sa...

Hej Susanne!
Tack för att vi får ta del av din underbara blogg! Tycker att du har ett härligt och avslappnat sätt att skriva om inredning med vissa stänk av annat...
Deltar jättegärna i din utlottning.

Må gott!
Vänligast
Camilla

jessie sa...

Åh så fina priser! Jag vill gärna vara med och tävla! =) Tycker din blogg är jätte fin och gillar din inrednings stil! =)

Har länkat till tävlingen i min blogg här: http://jessiestavlingsblogg.blogg.se/2009/september/vinn-en-knoppbrada-kokshandduk-och-hembakat.html#comment

Och här är min mailadress: Jesssica.blogg@hotmail.com

Ha det så bra!
/Jessica

Julias vita drömmar sa...

Jag vill vara med!!! Vilken underbar vinst :)

Nu ska jag vara trist ;) , men det finns inget att förbättra. En skän blandning med inlägg man aldrig blir besviken på. Ni har ett fantastiskt hem!

Kramar/Julia

«Äldst ‹Äldre   1 – 200 av 228   Nyare› Senaste»

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin