tisdag 11 mars 2008

Hästjobb och spelhall...

Den här veckan har jag och Alice fått den stora äran att vara stalltjejer. Vi ska utfodra, ta in, rykta och pyssla om en god väns hästar när hon är bortrest på jobb. Känns jätteroligt eftersom jag för läänge sedan var en hästtjej och Alice fortfarande är en.
Vi är ett bra team jag och min Alice...


Här är vår övre hall. Där spelar familjen (läs barnen) tv-spel. Fast ganska ofta hamnar vi vuxna där också med favoritspelet Buzz, eller sing star... Gärna efter en god middag med vänner och något glas vin. Då blir man en extra bra sångerska...eller? Roligt är det i alla fall!

Det är också ett skönt rum att se på film i. Solen ligger aldrig på den här sidan av huset.


Här syns även en av våra vackra tv-apparater i bild.*fniss* Finns det något fulare? Jag är på jakt efter en skänk eller skåp av något slag som ska rymma både tv, filmer och spel. En omöjlighet antar jag. Man får nog leva med åbäket framme...


Glasdörren leder in till ännu en liten hall och till vårt sovrum. Bakom dörren rakt fram ligger vår storskrubb...
Blev så inspirerad av er andra bloggare att ta in blåbärsris. Den stora brickan är från Indien. Vi har köpt den på en stor loppmarknad i Köpenhamn. Som underrede har jag använt en sån där ful gammal saccosäck och sytt ett vitt grovt överdrag till...

I dag är det gråväder över oss här i Dalom! Tveksam om det är någon som får se solen i vårt avlånga land i dag? Ha en härlig dag trots vädret!!!

Kram Susanne

72 kommentarer:

Lilla Trollbacken sa...

Hallå där!
Vilket underbart ljust och luftigt rum. Säkert jättemysigt att se på TV där. Smart idé det där med sackosäcken. Att blåbärsris kunde bli så vackert. Får nog ta mej en tur ut i skogen!
Kram
Gabrielle

Staket & Designkonsulterna sa...

Du visar som vanligt så mycket fint, rutiga stolen och sacosäck...en bra ide att använda som bord och klä om. Jag har två på vinden som bara står och tar plats...nu får de bli bord istället.

Kramar från mig...Annelie

LantlivsAnette sa...

Men vilket härligt rum..ett rum att umgås och njuta i,jag håller med dig om tv:n,jag skulle gärna vilja ha ett skåp där man kan gömma undan den i...kanske man får designa o tillverka själv...
Kram Anette
P.s vilka härliga sommarbilder du visar där i kanten...nu längtar man verkligen efter sommaren..

My Lovely Things sa...

Hej Susanne!!
kul med hästjobb....ja är med en gammalhästtjej..tog upp ridningen ett tag när dottern red..men nu rider ingen av os..men det är härligt att vara med hästar!!!

så vackert ert tv rum är..
ja tror att det finns ett skåp som heter markör på IKEa som man kan måla vitt..ha tv i....

Härligt med ett rum som är gjort för umgänge..vi gillar buzz ovh singstar med..
Ha en bra dag..
kram anna

My Lovely Things sa...

du förresten hur är det med sonens ben..
kram

smultrongården sa...

Men vilket hus ni har...!

Hästjobb - underbart - lyllos er.

Ha det så kul!
Kramar Eva

mig & alice sa...

Hej Susanne.

Hoppas att sonen är på bättringsvägen med knät, det var ju en mindre rolig helg!

Innan vi började med operation vardagsrum uppe och fortfarande HADE ett vardagsrum nere så använde vi oss av ett stort klädskåp som vi hade TV:n, cd, dvd ja...allt sånt fult i, sedan var det bara att tjoffa igen skåpdörrarna när ingen tittade, perfekt!

ha det så gott.
kramisar Melinda

hemtrevnad marie sa...

Hejsan!!Hoppas gossen är bättre i benet! Låter kul det där att få vara hästtjej igen.... Jag var också det som flicka, men det känns lääääänge sedan! Nu vet jag inte om jag skulle våga röra en häst???!!! Fast det kanske sitter i som cykling, vem vet??!!
Jag har också haft blåbärsris och det blommade så fint!
Det där med TV.apparater... inte kul som inredningsdetaljer iallafall.....Och det är inte lätt att hitta skåp som åbäket får plats i!! Jag vet,har letat i ungefär 120 år...!
Jaså, du sjunger också bättre efter lite vin.......då måste det väl vara nån mirakelkur, för det gör jag också!!! Eller.....????
Kram på dig, Marie

Anna sa...

Åh vilket ljust och vackert tvrum ni har! Ser underbart ut - som allt hemma hos er:)

Låter mysigt att vara stalltjej! Jag har också varit det och dottern är det! Jag har vid flera tillfällen följt med dottern till en av hennes medryttarhästar och vi har tillsammans ridit ut på långritt och därefter tagit hand om hästarna efteråt! Hur mysigt som helst:)

Kram
:)Anna

Stina sa...

Men jag tror att jag svimmar vad fint.
Nä, man har ju lust att göra om hela huset ju, när man ser dina bilder...:-) Kramis

Stämningsfullt sa...

Hej!¨
Åh så fin hall! Ser ut som ett litet allrum. Perfekt att ha ett rum till filmer, spel och annat. Dessutom är ju det här rummet minst lika fint som de andra rummen hos er! Stolen du har där är sååå fin!
Ha en bra dag.
Kram!

Bonnie´s vita rum sa...

Härligt rum!

Det låter som om du o alice har det så mysigt jämt.. Bråkar ni någon gång??

Kram Bonnie

Mamma C sa...

Ohhh, vilket vitt vackert rum att se på tv, spela spel och umgås i. Det är fint med blåbärsris.
Mamma C

Anonym sa...

Hej!
Vad fint rummet är. Jag gillar brytningen från vitt med det begierutiga/randiga, jag har de färgställningarna mycket hemma, så hemtrevligt.
Men av någon anledning känner jag mig lite sommarblå nu så det ska smyga in sig lite blå detaljer hos mig denna sommar, den blå som Lxington har i sin sommar kollektion
Må så gott
//Lena

Jenny Oak Fae sa...

Vilket HÄRLIGT rum !!!

Här ( Skåne )är det lite sol, men bara korta stunder...

Kram, Jenny

<3

Tidsmästarinnan sa...

det är grått här i Stockholm med, men du, när man kikar in i ditt rum så känns det myyycket ljusare!
Vilken fiffig idé med saccosäcken, jag måste kika igen...
Hoppas din sons ben klarar sig, usch vad det lät obehagligt.
Och grattis till 40-åringen!
Kram!
S

n o r d i n g å r d e n sa...

Vilken vacker övre hall!! Lugn & smakfull och blåbärsris är verkligen fint, och billigt! Mari.

Himmelbit/Njut en smula sa...

Åhh vilket mysigt rum! Ljust och trevligt - ser riktigt inbjudande ut. Vilket bra idé med saccosäcken.

Ja, visst är väl TV:n den fulaste "möbel" man kan tänka sig..

Soliga hälsningar från norra Småland. Ja, du läste rätt ;-). Här har vi det ganska fint och soligt idag faktiskt.

Ha en toppendag!

Millas hem sa...

Ja, jag säger som du. Nästan alla el och teknik prylar är inte för vackra men jag har fyra barn så att föreslå att vi kan skippa tv.n och umgås ännu mera. Då hade jag bara förmodligen sett till att dom fick sig ett gott skratt istället!:)

Det ser så ljust och fräscht ut i ditt vardagsrum!
Kram Camilla

Maria sa...

Härligt med ett sällskapsrum! Vackert som allt annant hemma hos er! Visst är Buzz det perfekta partyspelet, bäst av allt är när man vinner!
Singstar har jag inte vågat mig på ännu. Måste tänka på att folk har känsliga öron!

Karin Lindström sa...

Hej Susanne,
Hoppas allt är bra med er efter alla turer!
Vilka härliga bilder, puffen under brickan var ju toppen, har ett lågt rangligt underede till min. Detta tips kanske jag tar efter.
Jag är också "gammal" hästtjej och ibland är jag riktigt sugen på att börja igen, kanske kan bli nu när jag har mer tid över!

Ha en fortsatt bra vecka!
kramar
Karin

Lila sa...

Hej, det där med tv möbler är ju inte alltid så lätt. Jag har ett tips på Ikeas Markör Tv möbel. Det är ett stort skåp som man kan måla vitt. Blir jättefint. Kostar 2 595kr. Inte världens bästa kvalitet men man kan gömma tv, DVD, skivor, tv spel etc. Vi har ett hemma som tyvärr ännu inte hunnit blivit målat.

Kramis L

hemtrevnad marie sa...

Marie igen! Klart vi ställer upp nästa år!! Nu blir väl inte konkurrensen så farlig heller,(Carola skulle ju inte vara med igen).Vi får väl fila på nån låt nån gång!Hi hi...
Kram

sommar-rummet sa...

Men va vackert du har i hela ditt hus, den ena överraskningen efter den andra! Ha en bra vecka! Kram

LOPPISLIV sa...

Hej Susanne! Vilket fint tv-rum...Du visar det ena rummet vackrare än det andra.....Du har det så himla fint överallt.....gillar din bricka och den rutiga fåtöljen är helfin.

Så ni är hästtjejer ni också...Min Emmy hyr häst i ridstallet här sen årskiftet...och det är ju en hel del jobb och tidiga morgnar om helgerna men hon älskar det....för ett tag sen gick jag också och red lektioner igen efter många år...höll på i 2år men det blev lite för dyrt när både dottern och jag höll på samtidigt så ja la av....tar en privat lektion då och då istället....men visst är det kul...hästar är ljuvliga djur...Kram stallmamman :-) //Paula

bykerstin o. butikblandannat sa...

Vilket ljust och härligt teverum! Så vitt och fint! Försöker också att ha det men golvet blir hopplöst grusigt fort när man har en stor och bumsig hund.. Kaninen Evert ser så mysig ut! Och vad mysigt att pyssla om hästar, saknar det! Snyggt å smart att använda saccosäck. Ha en bra dag! Kram Kerstin

Randi sa...

Så lurt...med blåbærsris mener jeg...den ideen låner jeg gjerne.

Du har det såå fint hos deg. Nydelige bilder og komposisjonene er ikke tilfeldig her nei. Blir både glad og inspirert når jeg er inne hos deg.

Ha en fin dag tross gråe skyer over Dalom.

Klem

Lina sa...

Hästtjej skulle jag nog också kalla mig själv. Har haft häst i många år! Tid och pengar kostar det, men ack vad roligt det är! Jag skulle nog inte vara samma jag om jag la av. Även om man är trött på det när klockan ringer 05,00... och alla kvällar efter jobb, men som sagt, kjag kan inte vara utan det! TV... försöker övertala sambon att stänga in den, men han försöker övertala mig till en platt tv.... Hmmmm får se vem som vinner.... antar att det blir han för jag får nog igenom mycket när det gäller inredning... Ha en bra dag!

lottens vita och gröna sa...

hallojsan! vad kul att ni som är hästtjejer får frossa i det en vecka! vi hae hästar när jag var liten, gillade dom på lagom avstånd, syrran däremot var galen! vad fin hall ni har, härligt med singstar va, samma här, framåt småtimmarna är man ju värre är alicia keys..eh? hur mår sonen, gick det bra med knät? kram lotten

Living by Milla sa...

Hej Susanne!
Tack för kommentaren,jag blev jätteglad!
Vilket fantastiskt tv-rum ni har,ljust och härligt!
Visst är det fint att ta in och dekorera med det naturen bjuder på,det gör jag ofta...

Kram
Camilla

Tankar tar tid sa...

Vilket fint rum! Kan hålla med om att teknikprylar inte alltid är så vackra, men det är ju inget vi vill vara utan.
Har nyss fått grannar med islandshäst där vi bor men har inte känt någon längtan efter att rida ännu. Red en gång i skolan, för ca 100 år sedan, och tror att jag blev avskräckt då ;o.
Hoppas din son är bättre.
Kramar Christina

Karin i Villa Grå sa...

Ert teverum är så ljust och vackert! Jag är nog den enda bloggerskan som inte störs nämnvärt av teveapparater eller andra tekniska prylar, så för min del hade jag nog låtit det vara som det är :-)

Smart och fint med den stora, indiska brickan på en vit saccosäck!

Hoppas att sonen är bättre i sitt knä och att du och Alice har det riktigt kul som hästflickor! Vi hade foderhästar och är väldigt sugna på att skaffa nya. Vi har faktiskt ett godkänt stall med två boxplatser på tomten, men är beroende av att kunna hyra hagmark och det är inte så kul. Nåväl, vi får se hur det blir. Livsfarligt är det hur som helst att kolla in hästannonser!

Kram!

Karin

Anonym sa...

Åh vad kul att få ta hand om hästar ett tag.Jag är också gammal hästtjej.Idag var jag och några föräldrar med sonens klass på utflykt till Björklunds hage i Ängby där blev tyvärr en tjej i Al:s klass illa biten av en häst.
Vilket vackert rum ni har där på övervåningen.Tv och teknik är ju inte så roliga inredningssaker presis, vi köpte nyligen en riktigt snygg platt tv men vad hjälper det när man har video,DVD,playstaytion,fjärrkontroller och sen alla sladdar som syns.Jag blir så irriterad på sånt att jag ser mest sladdarna när jag försöker se på tv.Ha en bra kväll,kram Katta

Anonym sa...

Glömde säga det, vilken kul ide med den fina brickan på sackosäcken.Du har kanske märkt att jag med älskar såna brickor.Sen måste jag ju säga att det var en kul ide du hade till badkarskedjan med.Kram Katta igen

Lillafruluva sa...

Lika vackra vita bilder som alltid!! Tackar för inspirerande bilder :-)

Kullan Pullan sa...

ha det gott igelkott

Anonym sa...

Åh, du har det bara såå himla vackert!!!

Unknown sa...

Åh jag smälter varje gång jag ser bilder från ditt hem det är bara så himmla vackert, gilla verkligen gunghästen! Ha en go kväll! Kram Petra
http://www.metrobloggen.se/romantiskahem

Anonym sa...

hej susanne! sitter här och tar igen lite bloggning. Vilket underbart rum Alice har!! Toppen med ljusblå som accent, lagom tjejigt sådär.. Vad kul med festens, men synd om er Anton. hoppas han repar sig..

vilket underbar rum att mysa och se på film i, tycker alla dina bilder är så rogivande på något vis. Men jag har också problemet med teveapparater. usch va fula de är, att de inte görs i countrystil *fniss*.. Kanske klä i dem i pärlspont *ler*? Har hittat en fin bänk från IKEA, Liatorp. Den är det mycket förvaring i, i gammal stil. Men teven syns iallafall tyvärr..

Våran flytt har gått bra, saker överallt, målarbuttar och målarobjekt (gör om gamla möbler för att de ska passa in)... men kul är det. Visar köket idag i bloggen..

stor kram Sara

Villa Nyhem anno 1918 sa...

Hej här är det regn och grått för andra dagen i rad-och dimmigt! jättetråkigt,har precis kommit hem efter en långpromenad som behövdes så väl efter en dags uppackning av Peak Performence varor,mycket fint . mvh Maria

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

God Kvällsingen!!

Så underbart fint ni har!!!!!

Ljust o fräsht!!!!
Häftig i de med sacco säcken!!!
Kanke man skule pröva med vår gamla!!!;)

ja i är med en Tv spels älskande familj...Buzz o singstar...love it!!!!

Ha en go kväll!!
~~♥ Mille Mamman ♥~~

Hanna i Det stora grå huset sa...

Hej Susanne!

Vilken kul idé med bordet! Var får du allt ifrån?
Gillar verkligen eran soffa... ;-)

Festligt det du skriver om tvn... Jag har ju haft samma dilemma jag. Men nu är det åtgärdat sedan i söndags. Ja nästan iaf. Inköpt och så. Ska bara målas och donas lite...

Hoppas att Anton mår bättre nu.

Ha det så bra!
Kram Hanna

P.s Är det ett gung-får? Så fin den ser ut...

Anonym sa...

Vilket härligt och mysigt rum! Det ser så trivsamt ut : ) Vad fint med blåbärs riset!

Kram Maria

Majas mammelucker sa...

Hej Susanne!!
vilket härligt tv-rum ni har.. visst är det skönt att kunna ha ett rum för barnen och även för oss vuxna att gå undan i om man vill titta på tv.Jag vill oxåha en skänk att få undan tv men vi är inte riktigt överens om det här hemma..vi får se hur det blir med det..jätte fint med blåbärsriset..
Fick en liten solglimt i dag.. underbart..Ha en skön kväll!!
Kram Maria

MiaMaria sa...

Underbart vackert tv rum.

HA´det så gott!
Miamaria

This is Kia sa...

Det är alltid mysigt att pyssla med hästar. Det luktar så gott och de är behagliga djur. Jag var en riktig stalltjej men utvecklade i senare tonår en allergi. Nu kan jag knappt gå in i ett stallet, vilken är en stor sorg. Vilken mysigt tvrum, det är så sant att tvapparter är aldrig snygga. Vi har en LCD-Tv och den är lika ful trots den är smal och hänger på väggen.

Här i Värmland är det underbart väder. Solen skinen och det är vår ute.

Kramar Kia

Sara sa...

Härligt med hästskötsel, min son har en ponny så stalltjänst har jag för jämnan.Det är skönt att vara i stallet. Blir avundsjuk på ditt fina och ljusa rum, så vill jag ha i mitt hus också. Jag förändrar lite i taget!

P-lina sa...

Hallå hästtjejerna!
vad roligt att ni får mocka skit tillsammans hihihi. Är tyvärr ingen hästtjej själv...men min svägerska har hästar och enl min sambo så rider hon adlrig utan hon bara mockar skit....haha.Hoppas ni får rida lite också!

Vad fint ni har i detta rum med! ser hemtrevlig ut. Skulle absolut kunna tänka mig att sitta (eller helst stå) och sjunga med ett glas vin i handen. jag blir världsbra jag med då :-). Tyckte jag var kanonbra sist vi hade fest här...körde "fångad av en stormvind" som duellt och jag vann. Förståss .... ;-)

Hur är det med Antons knä???hoppas det är bättre !!!

Nu blev jag så trött så trött....natti natti kramar på dig!

Kalkstenssommar sa...

Hej!
Du har verkligen ett underbart hem! Njuter alltid stort av dina bilder och det kliar i fingrarna att måla fler väggar...... VITA!

Här i Stockholmstrakterna har det varit sol idag!

Kram L

En inredoholic sa...

Så vackert med blåbärsris..... Blir så fint när de slår ut oxå! Ha en underbar onsdag.. Kram
Jannice

Jojo sa...

Hej!
När jag läste ditt/ert senaste inlägg kom jag att tänka på att det finns på ikea ett jätte snyggt TV-skåp, markör. Tyvärr finns det bara i mörkbrunt mera men det är väl inget lite vit färg botar. :-)
Det är inte jätte dyrt heller, ca 3000 kr.
Lite liknar det väl ett gammaldagsens skåp (kan man säga så?)

Jätte skoj att titta in på er sida, alltid vackra saker som inspirerar andra.

Otroligt fin hall ni har.. Som allt annat :-)

Måste på samma gång säga att det är så roligt att ni gör nya inlägg så ofta, det gör det extra skoj att hälsa på hos er!

Massor med kramar från Jojo

Mitt vita lantliv sa...

Hej Susanne...

Ja jag tycker jätte mycket om möblerna, Det är kul att man har minnen till dem, då blir de mer värda för en själv.
Måste bara säga det i gen, Du har så otroligt fina saker,

Ha en underbar dag.. Kramar Daniel

me and alice sa...

Hej Jojo!
Tack för din härliga kommentar!
Tack alla ni andra också... Det är som julafton att läsa allt fint ni skriver...
kramar i massor Susanne

spetsar och änglar sa...

Sååå ljust och vackert rum!

Kram Heléne

IKT i min vardag sa...

Snyggt, fräscht, mysigt och vitt...som allt annat i ert underbara fantastiska hus!
Vilken smart idé med bordet...

Kanske ska knalla ut i skogen och plocka lite blåbärsris jag oxå...

Hoppas att ni och pållarna mår bra!

Kram Linda

Ninis74 sa...

Så mycket fint du visar, blir alldeles sjuk!
Har ni en utekanin?
Vi har 11 st just för tillfället, men 8 av dem är ungar som ska säljas så snart som möjligt.
Evert är otroligt söt.

Kikar in snart igen, här var det mycket fin!

~Niniz

Vitt är vackert sa...

Vilket underbart rum!! Superfint!Va smart med saccosäcken!!!

Kram Ellinor

Helena Dovier sa...

Tack snälla för din fina hälsning! Jag är ofta inne här på din blogg och beundrar ert ljuvliga hem. Mängder av inspiration brukar jag ta med mig härifrån! Det där med tv-skåp klurar jag mycket på också. Markör från Ikea finns det många av på Blocket för runt tusenlappen, men mitt problem är jag vill få in både min tv, min stereo och mina högtalare i skåpet. Så jag får nog fortsätta klura ett tag till, gissar jag :-/. Kul att du gillar min fyndfaktorskala :-). Vore himla roligt om fler började använda den! Och när det gäller den vita vagnen så är jag också tacksam att vi bor i olika landsändar :-))).
Ha en fortsatt bra dag!
Kram från Helena

Solsjö - Under en vind sa...

Vilkte mysigt rum som film och spelhörna! Älskar ljuset i dina bilder!

Kan du inte hitta ett gammalt skåp och förvandla till förvaring!? Vi hade ett innan, med två dörrar framtill, i den högra dörren tog mannen bort översta hyllplanen så tv:n fick stå där. På hyllplanen under fanns plats för dvd och annan apparatur....I det vänstra skåpet hade vi filmer och andra tillbehör..Vi köpte det för 400:- på en loppis i mörkkbrunt med måalde det vitt. Sedan vi flyttade hit kunde vi inte ha det kvar. Tv:n är placerad till vänster om kakelugnen så varje gång vi skulle se på tv (vilket barnen nästan gör jämt känns det som...den står åtminstone på även om barnen inte är där...) öppnades dörren så kakelugnen försvann bakom! Nu drömmer jag om en diskret snygg plattv....har fortfarande en svart klump!

Hoppas att du har en skön onsdag! Jag har varit på marknad, fyndade två fina Myrtenträd! Bara 50:-/st!

Nu ska jag fortsätta måla....

Kramis!

~~♥ Mamma Millan ♥~~ sa...

tack tack! Jo det var allt en mysig dag!!! Men mab blir ju trött av att bara sitta o lyssna ju!!!


Kramis Millan
~~~`*'*´~~~

~~*C A R P E D I E M *~~

Anonym sa...

hej susanne!!

tack för dina fina ord på bloggen..
vi trivs som hästen i spiltan ;) ja köket känns som en balsal mot vårat förra som mer var en korridor. matbordet och stolarna är nog det bästa fyndet, älskar färgen och formen på bordet!! och ett plus är att det får plats 8 pers utan problem :)

tack för lyckönskningarna :)
hoppas det går bra med hästarna och att du hinner ta det lugnt trots extrauppdraget!

stor kram sara

Broarne sa...

Jag gillar din rutiga fotölj väldigt mycket, men ni äter ingenting framför tv:n va? Min familj skulle kladda ner det vita och fina på en kväll, jag har ingen pli på dem alls.
:o))))
Annmarie

Lantliga drömmar sa...

Jag njuter alltid så av att se bilder från ert vackra hem, det är så underbart fint!
Att ta in blåbärsris var ju smart, jag som har pollenallergi har varit lite "nere" då jag inte kan ta in påskris, men blåbärsris var ju ett rba alternativ! Tack för tipset! ;-)

Ha det gott, och hoppas sonen kryar på sig snart...!

Kram!

Linneagården sa...

Tv- apparater är ju inte vackra, men ditt hem är UNDERBART!
Dörren med fönster (bakom tv:n) är den gammal eller ny?

Ha en fin kväll /madelene

marita blücher sa...

Kan bara hålla med - Vilket vackert rum. Du har lyckats mycket väl med att skapa ett rum som både är vackert såväl som att det utstrålar harmoni på ett personligt sätt. Vitt är helt enkelt underbart.

Tack för dina vänliga rader idag ! Hoppas att du finner tid och lust för en avstickare när Köpenhamn står på tur.

Kram Marita

Vitfärg, romantik och rosor sa...

Hej där.
Vilka underbara fina bilder på stora och luftiga rum, själv bor man litet och inte så luftigt. Tyvärr får du nog leva med att ha TV:n framme om du inte hittar ett fint skåp att stoppa den i, hi hi.
Ha det gott. Kram Annika

Marie sa...

Vilket helt underbart rum, så ljust och vackert! Vilken rolig idé med saccosäcken och jag kan bara hålla med om att tv-apparater är nog det fulaste som finns. Ljuvligt fint med blåbärsriset!

Trevlig kväll!
Kram Marie

Kullan Pullan sa...

Hej Sussa-Pussa!
Har inte sett dej blinka med lyset än, hoppas du har det bra i kurvan. Har mannen kommit hem än eller dansar råttorna fortfarande på bordet...Här är nu som vanligt d.v.s att jag inte äger fjärrkontrollen. Puss och kram Kravbanan

Linda sa...

Vilket jätte mysigt litet bord du har gjort av saccosäcken och brickan. Väldigt fint!
kram Linda

ColonialEast sa...

OJ! Läste om er skidolycka nedan. Är i Sälen och åker skidor med barnen och våra kompisars dotter ramlade och bröt benet igår. Fick också spendera dagen på sjukstugan. Hoppas allt är väl med sonen!

Granne med Selma sa...

Vilken vacker stol ni har i tv-rummet! är den lika skön att sitta i som den är att titta på?
Kram

Designe sa...

Du har ett sånt underbart vackert hem! Såå fint ni har i den övre hallen! Det är ett så mjukt och ljust sken som kommer in genom fönstret! :)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin