onsdag 15 december 2010

fabric


A beautiful fabric gave the room christmas feeling.

Hej svejs!
I dag får ni kalla mig trötter! Jag var uppe och slarvade med böckerna alldeles för länge igår. Ett tag tänkte jag, hjälp hur ska det här gå, när hela golvet var fullt med böcker och hyllorna helt tomma???

Det gick faktiskt, för nu är det mesta tillbaka i hyllorna. Dessvärre misslyckades jag brutalt med utrensningen! Har så svårt att göra mig av med böcker. Kanske för att så många är kära minnen efter min mamma som inte finns längre, och vi älskade att träffas på bibblan och leta bra böcker...

Nu måste jag gå och göra en hel balja med kaffe. "Gäsp" Ögonlocken känns väldigt tunga just nu och jag som har massor att fixa i idag! Kram på er!

______________________________

Hi there!
Today I'm so tired. I stayed up and worked with my bookshelves far to long last night. I better go and make me a big cup of coffee now, before I fall asleep. zzzzz...

In the tv-room I put a beautiful fabric over the sofa. I think it gave the room a nice christmas-feeling. The vintage fabric is a fleafind.
Quick and easy just how I like it!

kram - och - puss - från - trötter - suss

10 kommentarer:

Vitt för själen sa...

Godmorgon!
Jag kan tänka mig att du är trötter då :)

Visst kan det vara svårt att göra sig av med saker, som får en att minnas..

Hoppas din dag blir toppen, & att du piggnar till av den där baljan kaffe! Sitter just själv med en kopp lut, barnen har gått till skolan..en rofylld stund. Men strax ska jag byta sofföverdrag på mina soffor..ligger kuddar ÖVERALLT.
Kram Sophia

Dessie sa...

He he, jag känner igen mig.. då man väl kommer igång med något så får man lixom hålla på tills det nästan är klart iallafall.

Hoppas att dagen flyter på bra då du har kaffe i ådrorna! *fniss*

Kram Dessie

Inredningsfrun sa...

Själv har jag MASSOR av skolarbete och inlämningsuppgifter som ska vara klara tills ikväll. Hua så tråkigt!! Har ingen lust och ork alls. Däremot skulle jag kunna ägna hela dagen åt att jul-lull-lulla och baka julgodis :)! Jag får väl se till att bli klar snabbt med skolarbetet, så att jag hinner med både och! Japp, så får det bli!

KRAM på dig!

// Inredningsfrun

Vida sa...

kära minnen kan man inte kasta..då är det bättre att lägga i en låda på vinden..har jag några tror du?;)

sjung I like to get up in the morning...så ska du se det går lite lättare...hehe...

julgåvorshoppingheladankram
Vida

kråke sa...

Hej trötter...här är en till:-) Var uppe och målade till sent inatt så idag när jag vaknade kan man väl säga att jag var lite nyslingad i håret åt det vitare hållet på sina ställen..;-)

Kram på dig...
kråke

Maria Krusagården sa...

Grymt snygg filt!
Missa inte tävlingen på www.krusagården.se tror att du skulle gilla den(eller hoppas)
Kram från Maria

Sköna o Gröna Ting sa...

Det är ett gott tecken att du tillåter dig vara trötter så här nära jul..., i vanliga fall rusar man på i ilfart och ignorerar tröttheten.
Usch ja.., att göra sig av med saker överhuvudtaget är jobbigt och helst när dom bär på en massa minnen.

Önskar dig en härlig onsdag och fortsätt du att vara trötter resten av dagen, det är bra medicin det..., bra medicin mot stress!!!!
Kram kram
Marianne

Beate sa...

For et utrolig fint pledd som henger over sofaen. Jeg fikk nesten tårer i øynene, for det er helt likt mønster som på julegardinene til mine besteforeldre.
Nå fikk jeg skikkelig julestemning. =D

Ha en finfin dag Susanne!

Fröken Grön sa...

Nickar instämmande både till ditt resonemang kring böcker och till den där kaffebaljan du suktar efter.

Tusen tack ännu en gång för den jättefina skylten som jag vann i din utlottning! Nu pryder den sin plats på skåpet inne i matrummet, - såååå fin!

Ha det så gott idag!
/Anna-Karin

Anonym sa...

Oh Susanne,
I´m so tired,too! My son (18) stayed out so long in the night and I wondered if anything happened to him, so I couldn´t sleep. Fortunately everything was alright! But I couldn´t get him on his mobile, so I had big mental stress.
Kram,
Sabine

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin